Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ennek is csak 2 pontot adtam, nekem nem igazán akar ez összejönni
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Bár a Sárkánykígyóra tettem a max. pontot, de a Gargoyle is megérdemelte, jó kis szörny. Nagyon hajrázott a Sárkánykígyó, de sajna későn gyújtotta be a rakétákat.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nagyon hajrázott a Sárkánykígyó, de sajna későn gyújtotta be a rakétákat. Ő volt nálam a 2.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ennek is csak 2 pontot adtam, nekem nem igazán akar ez összejönni Na találtam valakit, aki hasonló, mint én Általában az szokott nyerni, akinek 1 vagy 2 pontot adok. Általában
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Yesss! Végre az nyer, akit az első helyre raktam. Borzasztó, de én meg most jöttem rá, hogy újdonság varázsa ide vagy oda, az előző két kategóriában én is bizony a nyertesekre szavaztam. Összekevertem, hogy melyik a legjobb pontszáma, a 6 vagy az 1.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na találtam valakit, aki hasonló, mint én Általában az szokott nyerni, akinek 1 vagy 2 pontot adok. Általában Ez a kicsavart ízlés hátulütője
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Borzasztó, de én meg most jöttem rá, hogy újdonság varázsa ide vagy oda, az előző két kategóriában én is bizony a nyertesekre szavaztam. Összekevertem, hogy melyik a legjobb pontszáma, a 6 vagy az 1. Ejnye. Akkor a stabilitás került előtérbe az innováció helyett.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Lássuk mire megy a roppant erős mezőnyben. Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (197) 2009: Embo (85) Idei jelöltek: Even Piell N. Papanoida elnök Osi Sobeck Savage Opress Talzin anya Ziro Desilijic Tiure
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Hú, ez volt az egyik legnehezebb választás nálam
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Lássuk mire megy a roppant erős mezőnyben. Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (197) 2009: Embo (85) Idei jelöltek: Even Piell N. Papanoida elnök Osi Sobeck Savage Opress Talzin anya Ziro Desilijic Tiure Nálam itt egyértelműen Savage, remélem bejön
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én Osi Sobeckre tettem a 6 pontot. Nem hiszem, hogy ő nyer.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én Osi Sobeckre tettem a 6 pontot. Nem hiszem, hogy ő nyer. Ő is jó volt, nálam a 3. lett.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. És ez így van jól.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Jó mondjuk szerintem ez egyértelmű volt, hogy ő fog nyerni
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Én azt a + 3 pontot adtam neki.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Kicsit szomorú vagyok, de nagyon nehezen döntöttem Talzin és Oppress között, de remélem a másik 2 kategória egyikében nyerni fog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.