Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ennek is csak 2 pontot adtam, nekem nem igazán akar ez összejönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bár a Sárkánykígyóra tettem a max. pontot, de a Gargoyle is megérdemelte, jó kis szörny. Nagyon hajrázott a Sárkánykígyó, de sajna későn gyújtotta be a rakétákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jobb lett volna a kismadár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nagyon hajrázott a Sárkánykígyó, de sajna későn gyújtotta be a rakétákat. Ő volt nálam a 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ennek is csak 2 pontot adtam, nekem nem igazán akar ez összejönni Na találtam valakit, aki hasonló, mint én Általában az szokott nyerni, akinek 1 vagy 2 pontot adok. Általában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Yesss! Végre az nyer, akit az első helyre raktam. Borzasztó, de én meg most jöttem rá, hogy újdonság varázsa ide vagy oda, az előző két kategóriában én is bizony a nyertesekre szavaztam. Összekevertem, hogy melyik a legjobb pontszáma, a 6 vagy az 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na találtam valakit, aki hasonló, mint én Általában az szokott nyerni, akinek 1 vagy 2 pontot adok. Általában Ez a kicsavart ízlés hátulütője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Borzasztó, de én meg most jöttem rá, hogy újdonság varázsa ide vagy oda, az előző két kategóriában én is bizony a nyertesekre szavaztam. Összekevertem, hogy melyik a legjobb pontszáma, a 6 vagy az 1. Ejnye. Akkor a stabilitás került előtérbe az innováció helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én is a sárkánykígyónak adtam 6-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Lássuk mire megy a roppant erős mezőnyben. Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (197) 2009: Embo (85) Idei jelöltek: Even Piell N. Papanoida elnök Osi Sobeck Savage Opress Talzin anya Ziro Desilijic Tiure Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Savage tuti befutó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Savage tuti befutó Biztos vagy benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Hú, ez volt az egyik legnehezebb választás nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem lehetetlen, hogy ne Opress nyerjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Következzék Savage Opress első kategóriája, a Legjobb idegen karakter cím átadása. Lássuk mire megy a roppant erős mezőnyben. Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (197) 2009: Embo (85) Idei jelöltek: Even Piell N. Papanoida elnök Osi Sobeck Savage Opress Talzin anya Ziro Desilijic Tiure Nálam itt egyértelműen Savage, remélem bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na erre kíváncsi leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én Osi Sobeckre tettem a 6 pontot. Nem hiszem, hogy ő nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Opress Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Savage kiemelkedik mind közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én Osi Sobeckre tettem a 6 pontot. Nem hiszem, hogy ő nyer. Ő is jó volt, nálam a 3. lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talzin anya 4president Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ő is jó volt, nálam a 3. lett. Nálam az utolsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talzin anya 4president Ő meg a 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. És ez így van jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Jó mondjuk szerintem ez egyértelmű volt, hogy ő fog nyerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Savage Opress 193 Savage úgy letarolta a mezőnyt, mint a Toydariai királyi udvart. Szegény Talziny anya próbált vele lépést tartani, de így is kerek 40 pont hátrányt gyűjtött be. Én azt a + 3 pontot adtam neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nice. Megérdemelte, pedig még nem is tudjuk a sorsát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ezen se kellett sokat izgulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kicsit szomorú vagyok, de nagyon nehezen döntöttem Talzin és Oppress között, de remélem a másik 2 kategória egyikében nyerni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.