Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na de hogy Ventress meg Aurra jobban bejön... nem ismerek rád. Nevezz rasszistának, de jobban bejönnek a humanoidok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) LEGJOBB CSATA Kamino felszíni védelme (3x02 ARC Troopers) 188 Egyértelmű siker született, nem is volt kérdéses. A második helyre a Fellegvár méltán epikus harca került. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ez elég nehéz kategória volt, érme feldobással döntöttem Kamino és Citadel között Én is így voltam vele, de nálam az utolsó helyeken ment a viadal ezek meg még Ryloth között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na de hogy Ventress meg Aurra jobban bejön... nem ismerek rád. Pedig egy Tim Burton filmeken nevelkedett embernél nincs mit csodálkozni ezen szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A Citadel lesz a befutó, ez nem is kérdés! Nevezz rasszistának, de jobban bejönnek a humanoidok Ezt úgy írod, mintha Ahsoka alien lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Pedig egy Tim Burton filmeken nevelkedett embernél nincs mit csodálkozni ezen szerintem Igen-igen Kamino, mint nyertes? Olyan nagy 1-est kapott tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ha humanoid akkor is padmé,nem pedig aura,vagy ventress Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem a téma, hanem az időszak miatt Azért ezzel vitába szállnék, mert szerintem a sorozat eléggé a harcokra összpontosít, és ha csak az időszak számítana, akkor nem csak a háborút és annak következményeit látnánk, hanem pl. egy coruscanti bűnöző mindennapjait Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Igen-igen Kamino, mint nyertes? Olyan nagy 1-est kapott tőlem Te egy kontraindikátor vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szintén a megérdemelt nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Első találat, végre ez is megtörtént Na erre inni kell egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem meg nem érdemelte meg, összecsapott, nagyzoló, hanyagul összerakott csata volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Első találat, végre ez is megtörtént Na erre inni kell egyet Egészségedre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Phobos: amit gondolsz, vett a totális ellentettjét, és te leszel a legnagyobb divat megmondó ember a következő évtizedekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem meg nem érdemelte meg, összecsapott, nagyzoló, hanyagul összerakott csata volt Szerintem épp az ellenkezője. Mondom ezt annak ellenére, hogy nálam a Fellegvár mentőakció volt a top. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Azért ezzel vitába szállnék, mert szerintem a sorozat eléggé a harcokra összpontosít, és ha csak az időszak számítana, akkor nem csak a háborút és annak következményeit látnánk, hanem pl. egy coruscanti bűnöző mindennapjait Szomorú is vagyok, hogy nem inkább a csőcseléket mutatják Szerencsére ebben az évadban inkább elkerülték a csatákat, éppen ezért a favorit évad. Na meg ha megnézzük a sorozatbeli kedvenc részeimet: Mortis, Genyózis horror részei, Éjnővérek, Ambush, Hostage Crisis, akkor kiderül, hogy a csatákat nem favorizálom Ilyen vagyok, sosem érdekeltek a háborús témák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ez meglepő. Szerintem a Citadel sokkal komplexebb és sokszínűbb csata volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Phobos: amit gondolsz, vett a totális ellentettjét, és te leszel a legnagyobb divat megmondó ember a következő évtizedekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ez meglepő. Szerintem a Citadel sokkal komplexebb és sokszínűbb csata volt. Biztos a monumentalitás fogta meg a szavazókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem épp az ellenkezője. Mondom ezt annak ellenére, hogy nálam a Fellegvár mentőakció volt a top. Ha nem próbálják meg 1 részbe sűríteni valóban jó lett volna de így...(Az biztos hogy néztem volna még mondjuk a Madalore trilógia vagy az Evil Plans helyett) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Biztos a monumentalitás fogta meg a szavazókat. Engem pl ez fogott meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Biztos a monumentalitás fogta meg a szavazókat. Engem az Aqua droidok fogtak meg nagyon, ha lenne kedvenc droid kategória tuti őket jelölném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem a Citadeles szál nem nőtt a szívemhez. Echoék és 99 miatt a Kaminoi csata sokkal közelebb állt hozzám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Legjobb párbaj! No comment.... 2008: Kit Fisto vs Grievous (187) 2009: Obi-Wan Kenobi vs. Grievous tábornok (90) Jelöltek: Asajj Ventress vs Anakin Skywalker (3x02 Arc Trooper) Cad Bane & TODO vs Obi-Wan Kenobi & Quinlan Vos (3x09 Hunt for Ziro) Asajj Ventress vs Obi-Wan Kenobi & Anakin Skywalker (3x12 Nightsisters) Dooku gróf vs Asajj Ventress & Karis & Naa’leth (3x12 Nightsisters) Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) Savage Opress vs Anakin Skywalker & Obi-Wan Kenobi (3x14 Witches of the Mist) Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az biztos hogy néztem volna még mondjuk a Madalore trilógia vagy az Evil Plans helyett Na jó, meg se szólalok, még a végén kiutáltok engem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Engem pl ez fogott meg. Amikor összeomlanak a klóntermesztő kapszulák az a sorozat leglátványosabb részei között van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Legjobb párbaj! No comment.... Jelöltek: Asajj Ventress vs Anakin Skywalker (3x02 Arc Trooper) Cad Bane & TODO vs Obi-Wan Kenobi & Quinlan Vos (3x09 Hunt for Ziro) Asajj Ventress vs Obi-Wan Kenobi & Anakin Skywalker (3x12 Nightsisters) Dooku gróf vs Asajj Ventress & Karis & Naa’leth (3x12 Nightsisters) Savage Opress vs Dooku gróf vs Asajj Ventress (3x14 Witches of the Mist) Savage Opress vs Anakin Skywalker & Obi-Wan Kenobi (3x14 Witches of the Mist) Itt nagyon nehezen tudtam dönteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Legjobb párbaj! No comment.... Huhh, legnehezebb kategória. Az utolsó kettőt volt könnyű meghatározni, a többin sokat törtem a fejem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem volt könnyű, az fix. Én a Dooku vs. Éjnővérek párbajára szavaztam. Nem kicsit dobja magasba a gróf úr nimbuszát az a pár perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Itt a csupa vörös-fénykardos a favoritom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.