Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ó, a fenébe. Ha eggyel kevesebbet adtam volna neki, Obi nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka? Na hát.... Nem ezt vártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB JEDI Ahsoka Tano 163(14) Ahsoka felnőtté vált a harmadik évad alatt, és ezt a szavazó közönség is honorálta. Bár Obi-Wan -al ugyanannyi pontszámot kaptak, az első helyek Ahsoka felé billentették a mérleg nyelvét. Így kellett lennie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mázli, hogy Obi kapott 1et és nem Plo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ashoka? Még csak nem is lovag. Dehogynem. A vukis részben amit művelt egyértelmüvé tesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Ó, a fenébe. Ha eggyel kevesebbet adtam volna neki, Obi nyer. Pedig az utolsó szavazó előtt még Ahsoka vezetett öt ponttal. Aztán beszedett egy 1 -est míg Obi kapott egy hatost. Így lett holtverseny. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nagyszerü. A tökéletes Jedi amilyennek a mesterének is lennie kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Örülök, hogy ő nyert. Bár Obi-Wan is a kedvencek közt van, a 3. évadban Ahsoka lényegesen többet fejlődött, mint Obi-Wan a 3 évad alatt együttvéve. Gondoljunk csak az Assassin-re vagy az utolsó két epizódra. Szerintem megérdemelten győzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka nagyon megérdemelte. Ody nagyon jól írta, a harmadik évadban felnőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megérdemelte, persze, csak nagyon bírom Obit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Örülök, hogy ő nyert. Bár Obi-Wan is a kedvencek közt van, a 3. évadban Ahsoka lényegesen többet fejlődött, mint Obi-Wan a 3 évad alatt együttvéve. Gondoljunk csak az Assassin-re vagy az utolsó két epizódra. Szerintem megérdemelten győzött. Teljesen így látom én is. Ahsoka hatalmas karakterfejlődésen ment át az évad alatt. Megérdemelte a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Következzék a legjobb zene díj átadása. Eddigi díjazottak: 2009: R2 Come Home (82) Idei jelöltek: 3x02 ARC Troopers 3x14 Witches of the Mist 3x15 Overlords 3x16 Altar of Mortis 3x17 Ghosts of Mortis 3x22 Wookie Hunt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Engem ez a kategória teljesen hidegen hagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én asszem itt a Wookie Hunt-ra szavaztam a rész végén lévő zenéért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) LEGJOBB ZENE 3x15 Overlords 158 Érdekesség, hogy az első három helyet a Mortis trilógia egy-egy epizódja vette birtokba. Az Overlords csak 3 ponttal verte a Ghost of Mortist. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Engem ez a kategória teljesen hidegen hagy Nem csak téged Szerkesztve: 2011. Április 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Engem ez a kategória teljesen hidegen hagy Fő az őszinteség. Én mindig figyelek a zenékre, ezért is sajnálom az Assassin kiesését - több szempontból is. Bár a Mortis tele volt jobbnál jobb dallamokkal, számomra a Witchess Of The Mist a befutó, Opress témája mesteri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én a Mortis részeket raktam a végére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Fő az őszinteség. Már tavaly sem akartam jelölni de Dzsélt annyira megfenyített hogy idén már féltem nem pontozni Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Már tavaly sem akartam jelölni de Dzsélt annyira megfenyített hogy idén már féltem nem jelölni Terror van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mortis trilógia zenéi közül nehezen ment a választás, de szerencsére az Overlordsot jelöltem elsőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) A legfőbb kategóriák előszeleként következzen a legjobb mellékszereplő győztese! Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (185) 2009: Hondo Ohnaka (85) Idei jelöltek: 99 Cad Bane Chewbacca Talzin anya Tarkin kapitány Quinlan Vos Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Már tavaly sem akartam jelölni de Dzsélt annyira megfenyített hogy idén már féltem nem pontozni Bár ilyen alapos lett volna Dzséjt idén is és akkor nem 5 jelöltet állítottam volna a 6 helyet kategóriánként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) A legfőbb kategóriák előszeleként következzen a legjobb mellékszereplő győztese! Vajon Opress megint tarolt? Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (185) 2009: Hondo Ohnaka (85) Idei jelöltek: 99 Cad Bane Chewbacca Talzin anya Tarkin kapitány Quinlan Vos Rossz listát raktál be Szerk.: semmit sem szóltam Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) A legfőbb kategóriák előszeleként következzen a legjobb mellékszereplő győztese! Vajon Opress megint tarolt? Eddigi nyertesek: 2008: Cad Bane (185) 2009: Hondo Ohnaka (85) Idei jelöltek: 99 Cad Bane Chewbacca Talzin anya Tarkin kapitány Quinlan Vos Ody, ezek a legjobb idegen karakter jelöltjei. Szerk.: Javítva Szerkesztve: 2011. Április 30. - danityu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Rossz listát raktál be Hát ezért nem stimmelt az én listámmal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ody, ezek a legjobb idegen karakter jelöltjei. Hogy a manóba lennének? Terkin és 99 mióta idegen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. ezek nem a mellékszereplők? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Rossz listát raktál be Szerk,: semmit sem szóltam azt hittem nálam van a hiba, mert nem igazán ez van a listámon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Már javítottam, elsőre elnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.