Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talán ez volt az egyik legnehezebb sorrendállítás. Mindegyikük más miatt jó mellékszereplő, így én végül Csubira tettem a voksom, az utolsó rész hangulatán hatalmasat dob. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Itt már tényleg Vosnak kell nyernie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy a manóba lennének? Terkin és 99 mióta idegen? Tarkin tőlem nagyon idegen karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én is vosnak adtam 6-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én is vosnak adtam 6-ot Itt már tényleg Vosnak kell nyernie Így van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talzin anyára adtam a 6 pontot, nagyon eltalálták a karaktert. Szóval hajrá Talzin anya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Itt már tényleg Vosnak kell nyernie És mi lesz Cad Bane -el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talzin anyára adtam a 6 pontot, nagyon eltalálták a karaktert. Szóval hajrá Talzin anya Hajrá, hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És mi lesz Cad Bane -el? Ő már bezsebelt egy díjat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ja, nem így van. Nálam Talzin a max Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És mi lesz Cad Bane -el? És 99-el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Quinlan Vos 158 A szeleburdi Jedi mesternek elég volt egy rész, hogy máris bezsebeljen egy díjat. Szintén egy debütálót, Csubit előzte meg, 12 ponttal. Érdekesség, hogy Cad Bane utolsó lett. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És 99-el? A 2 utolsó helyezettem ez a 2 fiatalember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És 99-el? Túl erős a mezőny számára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem gond, Vost is nagyon bírtam Megérdemelte, remélem látjuk még sokszor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És 99-el? 99 itt is szépen szerepelt, de csak harmadik lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Quinlan Vos 158 Kitűnő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem őrá számítottam de nem baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És kérem! eljutottunk a legjobb főszereplő szekcióhoz! Megannyi kérdés merülhet fel bennünk. Az egyik ilyen, hogy Opress itt is mészárolni fog? Eddigi nyertesek: 2008: Ahsoka Tano (160) 2009: Obi-Wan Kenobi (97) Idei jelöltek: Ahsoka Tano Anakin Skywalker Asajj Ventress Dooku gróf (Darth Tyranus) Obi-Wan Kenobi Savage Opress Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Opress a befutó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam itt egy pontot kapott Savage. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Oppi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az egyik ilyen, hogy Opress itt is mészárolni fog? Remélhetőleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Ahsoka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nehogy már az a vadállat nyerjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Szerintem Tano és Kenobi párosa ki fog egészülni a jól megszokott Skywalkerrel. És szvsz jövőre meg lehetne változtatni a kategória szabályait mert véleményem szerint Opress vastagon mellékszereplő Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Ahsoka Nehogy már az a vadállat nyerjen. Szívemből szóltatok. Számomra Opress csak mellékszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Szerintem Tano és Kenobi párosa ki fog egészülni a jól megszokott Skywalkerrel. És szvsz jövőre meg lehetne változtatni a kategória szabályait mert véleményem szerint Opress vastagon mellékszereplő Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Ahsoka Tano 163 Ahsoka!! Megint. Visszaszerezte a tavaly elvesztett első helyet Obi-Wan -tól, akit ezúttal simán vert meg. Opress lett a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Szerintem is mellékszereplő inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.