Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talán ez volt az egyik legnehezebb sorrendállítás. Mindegyikük más miatt jó mellékszereplő, így én végül Csubira tettem a voksom, az utolsó rész hangulatán hatalmasat dob.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hogy a manóba lennének? Terkin és 99 mióta idegen? Tarkin tőlem nagyon idegen karakter.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve én is vosnak adtam 6-ot Itt már tényleg Vosnak kell nyernie Így van
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talzin anyára adtam a 6 pontot, nagyon eltalálták a karaktert. Szóval hajrá Talzin anya
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Itt már tényleg Vosnak kell nyernie És mi lesz Cad Bane -el?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talzin anyára adtam a 6 pontot, nagyon eltalálták a karaktert. Szóval hajrá Talzin anya Hajrá, hajrá!
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Quinlan Vos 158 A szeleburdi Jedi mesternek elég volt egy rész, hogy máris bezsebeljen egy díjat. Szintén egy debütálót, Csubit előzte meg, 12 ponttal. Érdekesség, hogy Cad Bane utolsó lett. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nem gond, Vost is nagyon bírtam Megérdemelte, remélem látjuk még sokszor
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző És 99-el? 99 itt is szépen szerepelt, de csak harmadik lett.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző És kérem! eljutottunk a legjobb főszereplő szekcióhoz! Megannyi kérdés merülhet fel bennünk. Az egyik ilyen, hogy Opress itt is mészárolni fog? Eddigi nyertesek: 2008: Ahsoka Tano (160) 2009: Obi-Wan Kenobi (97) Idei jelöltek: Ahsoka Tano Anakin Skywalker Asajj Ventress Dooku gróf (Darth Tyranus) Obi-Wan Kenobi Savage Opress
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Az egyik ilyen, hogy Opress itt is mészárolni fog? Remélhetőleg
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerintem Tano és Kenobi párosa ki fog egészülni a jól megszokott Skywalkerrel. És szvsz jövőre meg lehetne változtatni a kategória szabályait mert véleményem szerint Opress vastagon mellékszereplő Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hajrá Ahsoka Nehogy már az a vadállat nyerjen. Szívemből szóltatok. Számomra Opress csak mellékszereplő.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Szerintem Tano és Kenobi párosa ki fog egészülni a jól megszokott Skywalkerrel. És szvsz jövőre meg lehetne változtatni a kategória szabályait mert véleményem szerint Opress vastagon mellékszereplő Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Ahsoka Tano 163 Ahsoka!! Megint. Visszaszerezte a tavaly elvesztett első helyet Obi-Wan -tól, akit ezúttal simán vert meg. Opress lett a harmadik.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Szerintem is mellékszereplő inkább.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.