Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Szerintem is mellékszereplő inkább. Annyira mint Ventress és Dooku.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Hát Opress mindkét részében főszerepet játszott, úgyhogy szerintem megfelel ennek a kritériumnak.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Két rész az több mint egy. A jelentőségét pedig nem kell ecsetelnem.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Na jó, de akkor 3 fsz lenne: Anakin, Obi-Wan és Ahsoka. Nem lenne 6. Jó ez így.De látod, hogy mindegy, hogy Opresst is bevettük ide, nem tudott nyerni.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Szintén megérdemelten! Boldog lehetsz. Két nagyon fontos díjat is besöpört a kis kedvenced.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hát Opress mindkét részében főszerepet játszott, úgyhogy szerintem megfelel ennek a kritériumnak. Akkor nem értesz. Savage csak az éjnővér-történeti szál 2 részében játszott.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban Phobos, mióta vagy ekkora anti-Ahsoka fan?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ahsoka a TCW legjobb karaktere, megérdemelte a győzelmet :clap:
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Phobos, mióta vagy ekkora anti-Ahsoka fan? Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Viszont így is a helyén kezelem, nem megyek át fröcsögőbe, mint pár netes jancsika Csak visszafogottan nem szeretem Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Vagy csak Te nem tudtad megfogni őt?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Na jó, de akkor 3 fsz lenne: Anakin, Obi-Wan és Ahsoka. Nem lenne 6. Jó ez így. Meg Ventress, Dooku, Padmé, Bail, etc.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg...
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Legjobb történeti szál! Talán az egyik legnehezebb választás volt. Mindegyik indulónak kijár a hatos. 2009: Boba Fett trilógia (81) Idei jelöltek: Éjnővérek trilógia (Nightsisters-Monster-Witches of the Mist) Mortis trilógia (Overlords-Altar of Mortis-Ghosts of Mortis) Kamino duológia (Clone Cadets-ARC Troopers) Ahsoka duológia (Padawan Lost-Wookiee Hunt) Fellegvár trilógia (The Citadel-Counterattack-Citadel Rescue) Ziro trilógia (Assassin-Evil Plans-Hunt for Ziro)
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Vagy csak Te nem tudtad megfogni őt? Anno írtam is egy fanficet, hogy rájön Palpi igazi kilétére és ezért Palpi hány darabra vágja
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Viszont így is a helyén kezelem, nem megyek át fröcsögőbe, mint pár netes jancsika Csak visszafogottan nem szeretem Persze, megértem ha valakinek nem jön be (azaz nem, de elfogadom ), csak eddig még nem vettem nálad észre ezt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg... A négy szereplő akit Nabo írt, szerintem befér a kategóriába.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Kamino a legjobb! Ha ő nem, akkor jöhet az Éjnővér trilógia.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Mortis trilógia. Esetleg az éjnővér. A többi fel nem érheti ezeket
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg... Teljesen jó ha olyanokat rakunk főszereplőnek, akik az évadban meghatározóak.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve A Fellegvárnak szurkolok,de úgyis vagy Mortis vagy az Éjnővéres viszi
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Persze, megértem ha valakinek nem jön be (azaz nem, de elfogadom ), csak eddig még nem vettem nálad észre ezt. Mondom, nem szoktam hangoztatni. Maximum itt
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Éjnővér trilógia, hajszállal a Mortis előtt. Valóban nagyon nehéz szülés volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.