Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Opressre mondta már ezt más is. De eléggé meghatározó szerepet játszott az évadban én úgy gondolom. Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem is mellékszereplő inkább. Annyira mint Ventress és Dooku. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Hát Opress mindkét részében főszerepet játszott, úgyhogy szerintem megfelel ennek a kritériumnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Két rész az több mint egy. A jelentőségét pedig nem kell ecsetelnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Ahsoka Tano 163 Szintén megérdemelten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mert szerepelt 2 részben? Ne a hype-ot nézd! Jövöre lehetne az a kritérium hogy:2 vagy több történeti szálban meghatározott szerepet játszott Na jó, de akkor 3 fsz lenne: Anakin, Obi-Wan és Ahsoka. Nem lenne 6. Jó ez így.De látod, hogy mindegy, hogy Opresst is bevettük ide, nem tudott nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szintén megérdemelten! Boldog lehetsz. Két nagyon fontos díjat is besöpört a kis kedvenced. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hát Opress mindkét részében főszerepet játszott, úgyhogy szerintem megfelel ennek a kritériumnak. Akkor nem értesz. Savage csak az éjnővér-történeti szál 2 részében játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka??? Az egyik legbiztosabb 1-esem volt a kategóriákban Phobos, mióta vagy ekkora anti-Ahsoka fan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka a TCW legjobb karaktere, megérdemelte a győzelmet :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Phobos, mióta vagy ekkora anti-Ahsoka fan? Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Viszont így is a helyén kezelem, nem megyek át fröcsögőbe, mint pár netes jancsika Csak visszafogottan nem szeretem Szerkesztve: 2011. Április 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Vagy csak Te nem tudtad megfogni őt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na jó, de akkor 3 fsz lenne: Anakin, Obi-Wan és Ahsoka. Nem lenne 6. Jó ez így. Meg Ventress, Dooku, Padmé, Bail, etc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Legjobb történeti szál! Talán az egyik legnehezebb választás volt. Mindegyik indulónak kijár a hatos. 2009: Boba Fett trilógia (81) Idei jelöltek: Éjnővérek trilógia (Nightsisters-Monster-Witches of the Mist) Mortis trilógia (Overlords-Altar of Mortis-Ghosts of Mortis) Kamino duológia (Clone Cadets-ARC Troopers) Ahsoka duológia (Padawan Lost-Wookiee Hunt) Fellegvár trilógia (The Citadel-Counterattack-Citadel Rescue) Ziro trilógia (Assassin-Evil Plans-Hunt for Ziro) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Vagy csak Te nem tudtad megfogni őt? Anno írtam is egy fanficet, hogy rájön Palpi igazi kilétére és ezért Palpi hány darabra vágja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mindig is anti-Ahsoka fan voltam Sosem tudott megfogni Viszont így is a helyén kezelem, nem megyek át fröcsögőbe, mint pár netes jancsika Csak visszafogottan nem szeretem Persze, megértem ha valakinek nem jön be (azaz nem, de elfogadom ), csak eddig még nem vettem nálad észre ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg... A négy szereplő akit Nabo írt, szerintem befér a kategóriába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Fellegvár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kamino a legjobb! Ha ő nem, akkor jöhet az Éjnővér trilógia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ennek szintén örülök. Ashoka a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Mortis trilógia. Esetleg az éjnővér. A többi fel nem érheti ezeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én is úgy látom, hogy az főszereplő, aki az adott évadban játszik főszerepet, nem 1-2 részben. Ettől függetlenül, valóban igaz, hogy ezeknek a kritériumoknak csak Ahsoka, Obi-Wan és Anakin felelne meg... Teljesen jó ha olyanokat rakunk főszereplőnek, akik az évadban meghatározóak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A Fellegvárnak szurkolok,de úgyis vagy Mortis vagy az Éjnővéres viszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Persze, megértem ha valakinek nem jön be (azaz nem, de elfogadom ), csak eddig még nem vettem nálad észre ezt. Mondom, nem szoktam hangoztatni. Maximum itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Éjnővér trilógia, hajszállal a Mortis előtt. Valóban nagyon nehéz szülés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kamino a klónok miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nővérek az első helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.