Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megnyugtató ez a nagy előny. Igy nem kérdés, hogy a jobb nyer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Ezen a német válogatotton átgázol majd Argentína! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Hát az angolok már a harmadik gól után feladták. Egy kedvenc kiesett. Ott vannak még a Hollandok, és Spanyolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Ezen a német válogatotton átgázol majd Argentína! Szerintem fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerintem meg egyik se biztos. Az angolok bebizonyították, hogy lehet gólt lőni a németeknek, és fordítva. De nagy esély van rá, hogy szórakoztató meccset lássunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Na akkor este mindenki szurkoljon Argentínának!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nagyszerű! Titkon kicsit tartottam a meccstől, de nem lett igazam! Átgázoltunk az angolokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Na akkor este mindenki szurkoljon Argentínának!!! Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. (szerkesztve) Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Ha jól titkolod, akkor nincs baj Szerkesztve: 2010. Június 27. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Na, nem vagyok egyedül ma este! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Hajrá Mexikó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Hajrá Mexikó! Gyűlünk. A brazilok után az argentinokat utálom a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Brazilokat én se komázom, az Argentinok valahogy semlegesek. A mexikóiak jól nyomták a csoportmeccseken, titkon én is szimpatizálok velük, de nem vagyok méhikó fan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Argentína nyeri a vb-t úgyis! Muhahahahahahaaa!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Rooneyék kivették a zsebemből a pénzt. Ez van, nem lehet mindig nyerni. De ,hogy kárörvendő legyek remélem Németország minnél hamarabb kiesik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Bye-bye England... Sajnos, azt kell mondanom, hogy jogos volt... Argentína - Mexikó: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Argentína - Mexikó: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Ez az Özil gyerek zseniális futballista már most! Minden labdaérintése élményszámba megy. És ennél csak jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Való igaz. Már az első meccsen ő volt a meccs legjobbja, más kérdés, hogy az agyatlan szurkolók a FIFA honlapján, nem ezt látták, de hát istenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Való igaz. Már az első meccsen ő volt a meccs legjobbja, más kérdés, hogy az agyatlan szurkolók a FIFA honlapján, nem ezt látták, de hát istenem.Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. Azért örülök, hogy elkönyvelted a ma esti argentin továbbjutást, és gondolatban már a német-argentin meccs lebeg a szemed előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. (szerkesztve) Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat A szerbek elleni meccset ellazsálták. Ezt azért vedd bele a számításodba. Nem jellemző rájuk egyébként, ezért is volt meglepő. Az argentinok ellen ilyen nem lesz. Szerkesztve: 2010. Június 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Akarod mondani, Mexico ellen.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Akarod mondani, Mexico ellen.... Bocsánat....valóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Csak azért is: hajrá Mexico! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami Jelenleg ezek nagyon alulszerepeltek. Főleg a jó húsz évvel ezelőtti állapotukhoz képest. Na akkor voltak igazán klasszisok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami Német - Brazil! Mekkora gyönyör lesz látni, ahogy Özil oda-vissza bebőrözi Luciot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.