Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hát mondjuk igen, Massa se Sumi, se Raikonnen és most Alonso mellett sem tud érvényesülni. Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt.Ja, ha nincs a Ferrari benzincsöves magánakciója az esti futamon, ő lett volna a világbajnok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt. Ja, ha nincs a Ferrari benzincsöves magánakciója az esti futamon, ő lett volna a világbajnok Én is morogtam már sokszor magamban, hogy azon a futamon múlt az egész (nem mintha ugyanabban az évben a magyaron nem lett volna marha nagy pechje a kocsi miatt, vezető helyről esett ki a cél előtt), pedig milyen zseniálisan ment akkor. Úgy tűnik, a csapat valahogy elfelejti, hogy ők egyszer jól elcs*szték a címét. Majd megsirattam akkor az elúszott VB-címét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Majd megsirattam akkor az elúszott VB-címét Hát igen, akkor csak az egyik pilótán múlott. Ha nem lassít le és Hamilton nem előzi meg, akkor Massáé a bajnoki cím Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. A lentebb írt elúszott versenyek megnyerése esetén nem lett volna ez a dráma, már előtte nyer. De hát ez egy technikai sport, benne vannak ilyenek a pakliban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban.Lehet, hogy Te jártál jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Gratula, én is kipróbálnám egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Jól tetted, és gratula az eredményhez Sajnos kicsi koromban is iszonyú futó voltam, meg úgy általában nagyon rossz a sportokban, még nem sikerült azt megtalálni, ami legalább tűrhető szinten menne, vagy legalább egy kicsit is élvezném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Grat az eredményhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. A világ legfanatikusabb szurkolótábora? A videó közepén durvul be a tömeg De szeretnék ilyet látni magyar pályákon is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Ez a fanatizmusokból ered. A janicsárokat nem kell félteni ilyen téren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Mekkora már! Zseniális gólöröm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Mekkora már! Zseniális gólöröm A vicces topikban már bent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Gratulálok! Szép sport lehet, jó levegőn és szép környezetben mozogni. Sajnos kicsi koromban is iszonyú futó voltam, meg úgy általában nagyon rossz a sportokban, még nem sikerült azt megtalálni, ami legalább tűrhető szinten menne, vagy legalább egy kicsit is élvezném Kirándulni nem szeretsz? Az nem olyan megerőltető, és a jó levegő, szép táj akkor is adott. Bár felétek sok hegy és erdő nincsen, az igaz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hegyből egy darab se, de még dombból se nagyon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Időmérőn nem volt sok rendkívüli, csak Vettel pályacsúcsa. Amúgy a szokásos. Nézzétek a futamot, mert Magyar Nagydíj van a hétvégén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Nézzétek a futamot, mert Magyar Nagydíj van a hétvégén Ha nem is tudtam volna ezt a tényt, akkor is tudnám, hogy most itt vannak, mert tegnap, egész délelőtt és a futam alatt is akkora nagy hangjuk volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Tudom A többieknek szólt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Tudom A többieknek szólt Majd talán belenézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Jól teszed. Hátha lesz valami érdemleges is a futamon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Köszi mindenkinek a gratulációt, virágokat az öltözőbe küldjétek! Tényleg nagyon jó sportág, az erdőben egészséges a levegő, futni pláne egészséges, a térkép meg igényli az agyadat is... Phobos, hol laksz? Mogyoród? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Phobos, hol laksz? Mogyoród?Kerepesen Amúgy nagyon furcsa a Hungaroring elhelyezése. Külföldiek Budapestet mondanak, hivatalosan Mogyoródon, igazából Szilasligeten van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Holnap egy rém unalmas futam lesz. De legalább Vettel megérdemelten fog nyerni. Vagy Webber. Tök mindegy. Klasszisok. A csapatukkal együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Eddig minden, csak nem rém unalmas Sajnos nem azért, mert annyira remek csatákat és előzéseket látnánk. De legalább események vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Nézdamár, Barrichello mit művel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Nézdamár, Barrichello mit művel Mit? Feltámadt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Inkább Schumacher mit művelt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hát elég unalmas futam volt. Esemény alig, izgalmat a h*lye Schumi tudott csak okozni, de ezért minimum őt kéne a falra felkenni. Vettel fatális hibájának köszönhetően elvesztette az első helyét, a többiek a dobogósokon kívül leszerepeltek jóformán. Csúnyán kikaptak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Ki nyert? Webber vagy Alonso? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.