Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Darth_Phobos írta: Hát mondjuk igen, Massa se Sumi, se Raikonnen és most Alonso mellett sem tud érvényesülni. Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Ody Mandrell írta: Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt.Ja, ha nincs a Ferrari benzincsöves magánakciója az esti futamon, ő lett volna a világbajnok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Ody Mandrell írta: Mondjuk Massának azért meg volt az esélye, hogy világbajnok legyen. Nem sokon múlt. Darth_Phobos írta: Ja, ha nincs a Ferrari benzincsöves magánakciója az esti futamon, ő lett volna a világbajnok Én is morogtam már sokszor magamban, hogy azon a futamon múlt az egész (nem mintha ugyanabban az évben a magyaron nem lett volna marha nagy pechje a kocsi miatt, vezető helyről esett ki a cél előtt), pedig milyen zseniálisan ment akkor. Úgy tűnik, a csapat valahogy elfelejti, hogy ők egyszer jól elcs*szték a címét. Majd megsirattam akkor az elúszott VB-címét Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. MissKarrde írta: Majd megsirattam akkor az elúszott VB-címét Hát igen, akkor csak az egyik pilótán múlott. Ha nem lassít le és Hamilton nem előzi meg, akkor Massáé a bajnoki cím Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. A lentebb írt elúszott versenyek megnyerése esetén nem lett volna ez a dráma, már előtte nyer. De hát ez egy technikai sport, benne vannak ilyenek a pakliban Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Jinx Lumos Joke írta: Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban.Lehet, hogy Te jártál jobban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Gratula, én is kipróbálnám egyszer. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Jinx Lumos Joke írta: Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Jól tetted, és gratula az eredményhez Sajnos kicsi koromban is iszonyú futó voltam, meg úgy általában nagyon rossz a sportokban, még nem sikerült azt megtalálni, ami legalább tűrhető szinten menne, vagy legalább egy kicsit is élvezném Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Grat az eredményhez Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. A világ legfanatikusabb szurkolótábora? A videó közepén durvul be a tömeg De szeretnék ilyet látni magyar pályákon is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Ez a fanatizmusokból ered. A janicsárokat nem kell félteni ilyen téren. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Mekkora már! Zseniális gólöröm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Lada írta: Mekkora már! Zseniális gólöröm A vicces topikban már bent van. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Jinx Lumos Joke írta: Míg Ti néztétek a 'sportot', én csináltam Mármint nem F1-et, hanem öt napos tájfutó versenyen voltam a Bakonyban. Hungária Kupának hívják, de volt jó sok küldöldi és 6. lettem az 50ből :-) Egyébként nagyon jó sportág, érdemes kipróbálni, én 8 éves korom óta csinálom :-) Gratulálok! Szép sport lehet, jó levegőn és szép környezetben mozogni. MissKarrde írta: Sajnos kicsi koromban is iszonyú futó voltam, meg úgy általában nagyon rossz a sportokban, még nem sikerült azt megtalálni, ami legalább tűrhető szinten menne, vagy legalább egy kicsit is élvezném Kirándulni nem szeretsz? Az nem olyan megerőltető, és a jó levegő, szép táj akkor is adott. Bár felétek sok hegy és erdő nincsen, az igaz... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hegyből egy darab se, de még dombból se nagyon van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Időmérőn nem volt sok rendkívüli, csak Vettel pályacsúcsa. Amúgy a szokásos. Nézzétek a futamot, mert Magyar Nagydíj van a hétvégén Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. MissKarrde írta: Nézzétek a futamot, mert Magyar Nagydíj van a hétvégén Ha nem is tudtam volna ezt a tényt, akkor is tudnám, hogy most itt vannak, mert tegnap, egész délelőtt és a futam alatt is akkora nagy hangjuk volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Tudom A többieknek szólt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. MissKarrde írta: Tudom A többieknek szólt Majd talán belenézek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Jól teszed. Hátha lesz valami érdemleges is a futamon Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Köszi mindenkinek a gratulációt, virágokat az öltözőbe küldjétek! Tényleg nagyon jó sportág, az erdőben egészséges a levegő, futni pláne egészséges, a térkép meg igényli az agyadat is... Phobos, hol laksz? Mogyoród? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Jinx Lumos Joke írta: Phobos, hol laksz? Mogyoród?Kerepesen Amúgy nagyon furcsa a Hungaroring elhelyezése. Külföldiek Budapestet mondanak, hivatalosan Mogyoródon, igazából Szilasligeten van Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Holnap egy rém unalmas futam lesz. De legalább Vettel megérdemelten fog nyerni. Vagy Webber. Tök mindegy. Klasszisok. A csapatukkal együtt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Eddig minden, csak nem rém unalmas Sajnos nem azért, mert annyira remek csatákat és előzéseket látnánk. De legalább események vannak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Nézdamár, Barrichello mit művel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. MissKarrde írta: Nézdamár, Barrichello mit művel Mit? Feltámadt? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Inkább Schumacher mit művelt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hát elég unalmas futam volt. Esemény alig, izgalmat a h*lye Schumi tudott csak okozni, de ezért minimum őt kéne a falra felkenni. Vettel fatális hibájának köszönhetően elvesztette az első helyét, a többiek a dobogósokon kívül leszerepeltek jóformán. Csúnyán kikaptak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Ki nyert? Webber vagy Alonso? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.