Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Ki nyert? Webber vagy Alonso? Webber Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Akik objektíven értékelik a versenyt, azok számára: Nagyon izgalmas futam volt, lesz min rágódni a futam után is. Kíváncsi leszek Vettel, Barrichello és Schumacher nyilatkozatára is, illetve arra, hogy mi is történt egész pontosan azzal a szerelővel, akit eltalált a gumi. Remélem jól van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Hát igen, az nagyon érdekes, hogy mi volt a Mercedessel meg a Renault-tal Szegény szerelő és Sutil Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Inkább Schumacher mit művelt Igen, ez is hozzátartozik. hogy mi is történt egész pontosan azzal a szerelővel, akit eltalált a gumi. Remélem jól van. Remélhetőleg nem súlyos a sérülése, és hamar rendbe jön. Renault-tal Off Renault-val (bocsi a javításért, azt hiszem, Te nem fogsz ezért haragudni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Renault-val (bocsi a javításért, azt hiszem, Te nem fogsz ezért haragudni) Nem haragszok, én Rönót-nak szoktam hívni, mivel nem igazán értek a franciához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Értettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Nem haragszok, én Rönót-nak szoktam hívni, mivel nem igazán értek a franciához. Jól van már fobosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Schumi 10 rajthelyes büntetést kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. A Renault meg a Merci pedig pénzbüntetést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. A Renault esetén jogos, elvégre nekik kellett volna figyelni, hogy ne engedjék ki Kubicát, és a Merci is elszúrta azt a kereket. Végül is a csapatot leginkább pénzre tudják büntetni, vagy pontokra, de utóbbira nem igazán szokott példa lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Teljesen jogos. Amit Schumacher csinált, az vezetői hiba, amit a Merci és a Renault, az csapathiba. Előbbi esetében a 10 helyes hátrasorolás Spaban teljesen helyénvaló, utóbbi kettő esetében pedig a pénzbüntetés volt a megfelelő döntés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Teljesen jogos. Amit Schumacher csinált, az vezetői hiba, amit a Merci és a Renault, az csapathiba. Előbbi esetében a 10 helyes hátrasorolás Spaban teljesen helyénvaló, utóbbi kettő esetében pedig a pénzbüntetés volt a megfelelő döntés. Banyek! Életemben először átaludtam a Hungaroringet!! Még jó hogy itt értesülhetek mi történt a futamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Banyek! Életemben először átaludtam a Hungaroringet!! Még jó hogy itt értesülhetek mi történt a futamon. Én is elfelejtem, ha Teenca nem szól. Az eddig eltelt emberöltő alatt szinte majdnem végig láttam az összes futamot. Ebből ma, csak kb. 10 percet néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Azért szóltam, hogy ne felejtse el, aki ritkábban követi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. GYŐRI ETTOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szép volt fiúk! Szép volt fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szép volt fiúk! Szép volt fiúk! Többet izgultam mint a VB összes meccse alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. A LOKI viszont gyatra játékkal tegnap kiesett a Bl-ből... A bajnokságot meg kell nyerniük ismét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Többet izgultam mint a VB összes meccse alatt. Pintér jó edző, s ezt bizonyította, már a Fradiban is. Most már a kellő higgadtság is meg van benne. Tíz emberrel idegenben ezt megcsinálni, finoman szólva is nagy bravúr! A 11-eseknél már lerágtam az összes körmömet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. A LOKI viszont gyatra játékkal tegnap kiesett a Bl-ből... Ki nem sz*rja le a lákit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. A fenébe... Azt akartam, hogy Európa ligában összekerüljön a Juvéval, hogy kimehessek a meccsre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Nah, eddig néztem az Angol-Magyart. Szánalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Az angolok bohócot csináltak a magyar focistákból... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Az angolok bohócot csináltak a magyar focistákból... Dehogy. Egyszerűen jobbak. Nem kell itt dramatizálni, csupán helyén kell kezelni a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintem nem egy rossz eredmény, főleg Egervári első meccsén. Gerrard egy klasszis volt, viszont Tóth, hááát szerintem nem egy válogatott szintű. Helyette Vass Ádám-ot tenném be. Ez a Lipták kellemes meglepetés volt számomra. Tetszik, hogy Egervári végre 4-4-2-be játszatta a csapatot. Reméljük, hogy ez a válogatott mindent meg fog tenni, hogy ott legyen a 2012-es EB-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintem nem egy rossz eredmény, főleg Egervári első meccsén. Gerrard egy klasszis volt, viszont Tóth, hááát szerintem nem egy válogatott szintű. Helyette Vass Ádám-ot tenném be. Ez a Lipták kellemes meglepetés volt számomra. Tetszik, hogy Egervári végre 4-4-2-be játszatta a csapatot. Reméljük, hogy ez a válogatott mindent meg fog tenni, hogy ott legyen a 2012-es EB-n. Lipták tényleg jól tolta, Rooney meg egy p*raszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerintetek ez jó kezdeményezés? http://www.origo.hu/sport/focivilag/201008...-fociveben.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Agyam eldobom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Ne haragudj Oldie, de én valahogy a rúdtáncos nőkre jobban gerjedek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hidd el, én is, de a helyzet az, hogy ezt a sportot mindkét fél űzi és már nem szimpla rúdtánc Ha jól tudom tervezik olimpiai sportágnak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.