Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Gratula Donát, ügyes vagy Oldie: Hajrá Alonso! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. A Loki 4:1-re égett Siófokon..Nem csak a fradi szenved... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Remélem Alonso nyer ma. Én is remélem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Én is remélem Beszámolsz majd? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Csak pár szóban Alonso nyert Jó kis verseny volt, egy marha izgalmas utolsó körrel. Vettel végig Alonso nyakában volt, volt pár safety caros időszak, páran kiütötték egymást, főleg Hamilton volt nagy vesztes már megint, a VB még mindig nagyon szoros, Alonso feljött a második helyre a pontversenyben, szóval még simán lehet világbajnok Ezen a pályán elég alacsony az átlagsebesség, mert éppen hogy lement két óra alatt a verseny. Még a SC időszak sem indokol ilyen lassú versenyt, annyira azért egyik sem volt vészes hosszúságú. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Webber jól csinálta. Kubica meg törődött az előzésekkel Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Gratula Alonso-nak nagyon jól ment! Valamint gratula Webbernek is (ez nagy szó nálam ) hogy kirakta a kis majmot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Látom, nem csak én nem csípem Hamiltont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Csak pár szóban Alonso nyert Jó kis verseny volt, egy marha izgalmas utolsó körrel. Vettel végig Alonso nyakában volt, volt pár safety caros időszak, páran kiütötték egymást, főleg Hamilton volt nagy vesztes már megint, a VB még mindig nagyon szoros, Alonso feljött a második helyre a pontversenyben, szóval még simán lehet világbajnok Ezen a pályán elég alacsony az átlagsebesség, mert éppen hogy lement két óra alatt a verseny. Még a SC időszak sem indokol ilyen lassú versenyt, annyira azért egyik sem volt vészes hosszúságú. Köszi! GO FERRARI! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. A finn hidegvér se volt semmi A "Batmobilos" dolog ütött. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. A Juventus elmúlt 5 meccsén 26 gól született. Elég kemény. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. (szerkesztve) Nagyot küzdött a Loki,de megint kikapott az EL-ben Szerkesztve: 2010. Szeptember 30. - JakeSully Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Ameddig ilyen Coulibaly-k lesznek elől, meg Czvitkovics fajták rúgják a pontrúgásokat (és még sorolhatnám a hibákat), egy párszor ki fog kapni a Loki... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Gyerekek, nem elfelejteni, hajnal háromkor időmérő... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Gyerekek, nem elfelejteni, hajnal háromkor időmérő... Ismétlik nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Ismétlik nem?Ebben nem vagyok biztos, mert rá három órára már a futam lesz. Már ha holnap nem szakad le az ég és halasztják a versenyt is :S Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Nem ismétlik. Háromtól a német RTL és a Sportklub közvetíti, reggel pedig futam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Nem ismétlik. Háromtól a német RTL és a Sportklub közvetíti, reggel pedig futam. Akkor felvételről nézzétek meg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Hozzászólás ideje: 2010. Október 9. Frenkie: mondom nem ismétlik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Spoiler: Jó kis emlékezetes futam volt. Na de nem az elsők miatt, hanem Kobayashi és a "kis szerelő aki átkocogott Kovalainen előtt" miatt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. KOBAYASHI FOR PRESIDENT Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Én csak annyit mondok: 5ből 5. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Nagyon silány első félidő után nagyot játszottak a fiúk. Szép volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Frenkie: mondom nem ismétlik. De az eredetit csak felvette valaki nem? Az meg már a neten lehet. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. A fene vigye el megint kikapott a Loki az EL-ben.. Na majd hétvégén legalább megveri a Fradit.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. A fene vigye el megint kikapott a Loki az EL-ben.. Na majd hétvégén legalább megveri a Fradit.. Mindig is szerettél álmodni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Márcsak egy Újpest-szurkoló hiányzik a csapatból. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hú, srácok nagyon izgalmas a mai futam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. F1 Spoiler: Annyira, hogy közben a mikro könyvemet olvasom Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Hú, srácok nagyon izgalmas a mai futam Tényleg nagyon izgalmas Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.