NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A mai futam a boxmunkáról szólt. Webbernek pedig előznie kellett volna az utolsó körben Spanyol barátunk elmehet a Apatrosra kortózíst bányászni Hát ja előznie kellett volna de szerintem feleslegesen tette volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Spanyol barátunk elmehet a Apatrosra kortózíst bányászni Hát ja előznie kellett volna de szerintem feleslegesen tette volna. Szó se lehet róla, maradjon meg autóversenyzőnek, és nyerjen még több tucat futamot Pár pont lett volna a különbség, ha csak pontokban mérünk. Vettelnek nem oszt, nem szoroz, ellenben most már végképp letagadhatatlan, hogy Webber csak másodhegedűs. Eddig is tudtuk, de most szépen nyílttá vált. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Szó se lehet róla, maradjon meg autóversenyzőnek, és nyerjen még több tucat futamot Pár pont lett volna a különbség, ha csak pontokban mérünk. Vettelnek nem oszt, nem szoroz, ellenben most már végképp letagadhatatlan, hogy Webber csak másodhegedűs. Eddig is tudtuk, de most szépen nyílttá vált. Persze hogy az az 5 pont nem számít semmit, de azért statisztikai szempontból csak jobban mutatott volna az a győzelem Hát Webberről tavaly óta nyílt titok hogy csak 2. számú. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Most nézem a Kecskemét meccset, erre a szakkomentátor (Sallói István) azt mondja: " A tegnapi vacsora nagy meglepetése - úgy hallottam - FARKAS BERTALAN volt, akinek a kazahok nagyon örültek, mert tőlük lőtték ki őt az űrbe, és nagyon sokat jelent nekik." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Most nézem a Kecskemét meccset, erre a szakkomentátor (Sallói István) azt mondja: " A tegnapi vacsora nagy meglepetése - úgy hallottam - FARKAS BERTALAN volt, akinek a kazahok nagyon örültek, mert tőlük lőtték ki őt az űrbe, és nagyon sokat jelent nekik." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. A hapanok újfent tiszteletüket teszik a Forma 1-ben A Red Bullok majdnem h*lyére vették a többieket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jó eddig a futam Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Az év legjobb futama eddig Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát elég izgalmas volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jól van Alonso. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jó kis futam volt, és végre Vettel kimaradt a jóból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Remélem, holnap a Magyar Nagydíj versenyén jobb végeredmény születik. Mindenesetre hihetetlen, hogy Alonso most tölti a 30-at, 19 éves kölyök volt, amikor először láttam versenyezni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Nekem megfelelne ez az eredmény holnap is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Milyen jó ez a Forma1 nevű korcsolyázás Ha ott esik, akkor lehet, hogy nálunk is fog hamarosan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Jó futam volt, ennyi előzést ritkán látni a hazai pályán Button győzelmének jobban örülök, mintha Hamilton vagy Vettel nyert volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Jó futam volt, ennyi előzést ritkán látni a hazai pályán Button győzelmének jobban örülök, mintha Hamilton vagy Vettel nyert volna Tényleg jó verseny volt. Ebbe még én is belenéztem. Alonso jól ment, bár néha bénázott. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Tényleg jó verseny volt. Ebbe még én is belenéztem. Alonso jól ment, bár néha bénázott. Egy fenét, csak sokat kockáztatott Anélkül meg minek versenyezni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Egyesek túltaktikázták magukat, mások ügyesek és szerencsések voltak. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. A verseny izgalmas volt, de a pontverseny ezzel a végeredménnyel nem lett az, sajnos úgy néz ki ez már tényleg eldőlt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Ez kemény. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110823-samuel-etoo-a-vilag-legjobban-fizetett-jatekosa-lesz-az-anzsi.html Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. De nagyon jó eddig a mai verseny! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Jaja. Eleje izgalmas volt, utánna már laposodott szerintem a futam Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Az elején még jó futam volt, de utána unalmas lett szerintem. Kiemelném Czollner Gyuszi mondatát a végéről: Ha nem lenne Vettel, jó lenne a bajnokság. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Kiemelném Czollner Gyuszi mondatát a végéről: Ha nem lenne Vettel, jó lenne a bajnokság. Nagyon tetszett ez a szöveg Szóval izguljunk a mezőny többi részéért Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Nagyon tetszett ez a szöveg Szóval izguljunk a mezőny többi részéért Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Mert Ferrari szokás szerint balfék és eltaktikázták. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Most többen is voltak elsők, szépen váltogatták egymást, aztán a többit lásd lentebb, taktikai malőr. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. (szerkesztve) A meccs statisztikája: A meccs összefoglalója ( sajnos jobbat nem találtam ) : http://www.youtube.com/watch?v=O9bgQSibIAE Azt hiszem ez az eredmény elgondolkodtató, Arsène Wenger-nek sürgősen tenni kell valamit! Szerkesztve: 2011. Augusztus 29. - SZKipi Padawan Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. A meccs statisztikája: Manchester drukkerként nagyon bánom hogy kihagytam Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Azt hiszem ez az eredmény elgondolkodtató, Arsène Wenger-nek sürgősen tenni kell valamit! Szerintem le kéne mondania vagy lapátra kellene őt tennie a tulajdonosnak. Eljárt felette az idő, évek óta nem nyert semmit a csapatával, Fabregas is eligazolt. Egy fiatal, ambiciózus edző gatyába rázná az Arsenal-t. Talán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.