Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 22. - 5:13, kudar írta:

Igen az nyilvánvaló hogy Kobe már nem tér vissza erre a szezonra, de azért szerintem Nash jól össze tud játszani Blake-el, de igaz hogy ő is nagyon jól átvette a vezér helyét, így hogy se Kobe meg Nash. Amúgy én meg úgy látom hogy a Lakers pont azért hasonlít a Ravensra, mert senki nem számít rá, hogy megnyerhetik így, de a PO az teljesen más mint az alapszakasz. A Ravens pedig pont hogy nagyon gyengén teljesített az alapszakaszban és a rájátszásban bárki akivel szembe kerültek, nagyobb esélyt adtak mint nekik, én ettől függetlenül végig kiálltam mellettük ahogy most a Lakersnél is. :D Hátha... :)

Te kinekdrukkolsz? Ja eredményeket spoiler mögé, mert én később nézem meg. :D

Szerintem Blake-el a pályán sokkal egészségesebb a labdamozgatás és egyel több ember védekezik stabilan, egyébként elég underrated játékos, karrierje elején volt ő bőven kezdőirányító is. Nagy hangsúly lehet Gasolon, aki szerintem a legkreatívabb magasember a ligában, csak sajnos nem találta helyét D'Antoni és eléggé visszaesett kiegészítőembernek. Én azt mondom lehet sansza a Lakersnek, de nem azzal a játékkal, amit a legtöbbször láthattunk tőlük az alapszakasz során. ;)

Hát a Ravens-es példát arra értettem, hogy ők azért elég jól kezdtek és aztán az utolsó hónapot tolták el. Míg a Lakers szinte végig szenvedett az egész alapszakasz során, a végén volt egy jó szériájuk, de azért még azt sem mondanám kiemelkedőnek. Az elvárások is sokkal magasabbak voltak a Lakers esetében, mindenki a 1./2. kiemelés környékére várta őket. A Hollók viszont összességében így is hozták azt amit el lehetett várni tőlük, csoportelsőként bejutottak a rájátszásba.

New York Knicks drukker vagyok. :)

Spoileres tartalom megtekintése

Egyébként amit még meccs közbe érdemes figyelni az Kobe-nak a twitter accountja, hatalmas. :D Az abc-s közvetítésbe is sokat emlegették, őt kellene kinevezni vezetőedzőnek. Grantland-en mondták - Tegnap Kobe-nak tripla-duplája volt twitteren: 15 tweet, 11 mentions, 200 000 retweet. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nagyon mérges vagyok magamra, hogy nem tettem meg ezt a meccset. Pedig előtte pont beszéltük az egyik haverommal, hogy most nagyon jó formában van a Bayern, tuti hogy kikap a Barca.

Magáról a meccsről, szerintem Kassai benézett jó pár dolgot (ide is oda is), de nem ezen múlott. Teljesen lemosta a Bayern a Barcát, rájuk erőltették a játékukat és nem hagyták egy percre sem kibontakozni a Katalánokat. Szerintem momentuma nem volt ezen a meccsen a Barcelonának, akik emlékeim szerint legutóbb még Van Gaal irányítása alatt játszottak ilyen szarul.

Nem szurkolok egyik csapatnak se, úgyhogy a magam részéről én a leggyengébbnek szurkolok, szóval hajrá Dortmund. De szép is lenne egy német házi döntő a Wembleyben... :P

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 23. - 20:51, Nute Gunray írta:

Messi igazi varázsló volt, 90 percre el tudott tűnni a pályáról. :D

Reggel a rádióban még vicceltek is ezzel kapcsolatban, hogy Messi ott volt, csak messzi :D Jót szórakoztam rajta, bár a teljes sztorit nem ismertem :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 24. - 17:02, Wilde írta:

Nem szeretem a Madridot (a még bent lévő négy csapatból a Dortmundnak örülnék a legjobban), de ma rájuk fogok fogadni...

Nézed ilyenkor a statisztikákat? Németben a Madrid sose tud nyerni tétmeccsen valami miatt..

Ezért én ma döntetlent tippelnék.

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 24. - 17:13, JakeSully írta:

Nézed ilyenkor a statisztikákat? Németben a Madrid sose tud nyerni tétmeccsen valami miatt..

Ezért én ma döntetlent tippelnék.

0:2 V, így tettem... szóval csak abban az esetben bukok, ha kettővel, vagy annál többel nyer a Dortmund.

Hozzászólás ideje:

Wilde: Tényleg elég gyenge volt ez a Lakers - Spurs meccs.

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 24. - 18:54, kudar írta:

Wilde: Tényleg elég gyenge volt ez a Lakers - Spurs meccs.

Ma lehet javítani, ugyanis visszatér Jordan Hill.

2013. 04. 24. - 20:16, Donát írta:

:lol:

Eddig úgy fest, jó döntés volt.

Kössz, látom nem vagy paraszt...

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 24. - 21:04, Wilde írta:

Nyugi. :)

Azt hiszem, német döntő lesz. :D Vicces, hogy ma fordult a kocka, és a tegnapi örömtáncot járó Real-drukkerek ma szintén pofára estek. :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 24. - 21:04, Wilde írta:

Ma lehet javítani, ugyanis visszatér Jordan Hill.

Bocs, de ezekről a fogadásokról mindig Qui-Gonn jut eszembe. ;)

Ja, és Charlie Firpo.

"Aki fogad az veszít. És én nyerni szeretek."

Hozzászólás ideje:

Akit érdekel az NFL Draft és szeretné nézni a közvetítést: ingyenes a Game Pass a Draft ideje alatt 25.-27. (kártya számot sem kell megadni, mint az NBA-nél, csak beregelsz és kész). Nem nagyon reklámozták, én csak most hallottam róla, de kipróbáltam és működik.

2013. 04. 25. - 18:52, Donát írta:

Bocs, de ezekről a fogadásokról mindig Qui-Gonn jut eszembe. ;)

Ja, és Charlie Firpo.

"Aki fogad az veszít. És én nyerni szeretek."

Én ezekről így gondolkodok:

"Kockázat nélkül nincs nyereség." illetve "A bukás gyakran csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladjuk a küzdelmet."

Egyébként nézheted bármilyen oldalról a dolgokat, azért nem kellene kiröhögni, ha a másik veszít... gondolom én. ;)

Hozzászólás ideje:
  2013. 04. 25. - 20:40, Wilde írta:

Egyébként nézheted bármilyen oldalról a dolgokat, azért nem kellene kiröhögni, ha a másik veszít... gondolom én. ;)

Jogos, és nem akartalak megbántani, csupán arra céloztam, hogy ez most nem igazán jött be.

Hozzászólás ideje:

Volt osztálytársam szokott olyan kötéseket rakni, hogy 6,5-nél több szöglet és nem lesz büntető (meg hasonló baromságokat). Nincs is jobb móka mint kiröhögni azt, hogy egész meccsen azon izgul, hogy legyen meg az a nyomorult 7. szöglet, és miután megvan, a spori még hosszabításban befúj egy tizit. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.