Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Nem holnap lesz a következő két meccs? De igen. Tippelni viszont bármikor lehet nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. De igen. Tippelni viszont bármikor lehet nem? De igen, viszont kicsit megkavart ez a nagy tipp dömping Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. De igen, viszont kicsit megkavart ez a nagy tipp dömping Nem tudod mkor vannak a meccsek? Ejj-ejj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Mit vársz egy kezdőtől? Egyébként a kérdésben benne volt, hogy eddig úgy tudtam, holnap lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Helósztok innen Erdélyből! Egy kicsit módosÍtanám a tippemet: Németország - Argentína: 0-1 Olaszország - Ukrajna: 2-0 Holnap este már otthonról leszek Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Üdv. Kellemes utat hazafelé, várunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. A Német-Argentin mecs nagyon érdekes, kiváncsian várom, kár hogy olyan korán van így ezt sem fogom látni...idáig ez érdekelne a leginkább... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Németo-Argentína: 2-3 Olaszo-Ukrajna: itt szerintem tízenegyesek döntenek. Olasz győzelmet várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. kár hogy olyan korán van Korán?! 4 éve voltak korán a meccsek fél nyolckor volt az első, aztán fél 11kor és fél egykor. Egyik nyolcaddöntőre nem is bírtam felkelni. Ha túl sokáig mulat az ember, akkor nehéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Németország-Argentína 2-1 Olaszország-Ukrajna 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Németország-Argentína 1:2 Olaszország-Ukrajna 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Mocskos németek.Nem elég,hogy a bíró is segíti őket,még átvették a hollandok Portugália elleni "pazar" mentalitását. Ja és nem is értem,hogy a Fifa hogy engedheti,hogy a jegyek közel 95%-át a német szurkolók vásárolják fel.Van kint 3000 Argentin.Milyen dolog ez?! Remélem kiesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Remélem kiesnek Dettó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Sajna hosszabítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Sajna hosszabítás Én 2:1et tippeltem mára, de azért jobb lett volna egy 1:0 ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Mocskos németek.Nem elég,hogy a bíró is segíti őket,még átvették a hollandok Portugália elleni "pazar" mentalitását. ? Milyen meccset nézel? A németek ma játszanak a leggyengébben a VB-n, de így is versenyben vannak. Go germany! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Ezt a meccset barátom.És vamolos Argentina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Sajnos rossz érzésem van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Ezt a meccset barátom.És vamolos Argentina Kicsit sokat fetrengtek, nem voltak durvák a németek. Izgi a tizi párbaj, Argentína még visszajöhet lipi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Gratula a németeknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Kicsit én is sajnálom az argentínokat. De azért örülök. Sajna elég fásultan játszottak a németek, de legalább voltak felvillanásaik. Hála égnek Friedrich felszívta magát, de az ászok nem villogtak. Ballacknál nagyon feltűnő volt, hogy fáradt. Olyan volt, mint egy lassított felvétel. De ezek a németek, így csak ők tudnak nyerni. Igaza volt Linekernek. Remélem tudnak majd regenerálódni az elödöntőre! Argentína. Már Mexiko ellen is éreztem, hogy nem verhetetlenek, ez most ki is jött. Messi miért nem játszott? Sérült volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Lehet, hogy nem ez volt a legakciódúsabb meccs, de rég izgultam ennyire! Németország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Lehet, hogy nem ez volt a legakciódúsabb meccs, de rég izgultam ennyire!Németország Szerintem ha a németek ilyen játékkal ki tudták verni Argentínát, bárki ellen van esélyük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Szegény argentínok Már nem is merem nézni az estit Az első félidőt majdnem elaludtam, de utána végigizgultam az egészet. Nagyon jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Klassz meccs volt. Bár asszem az első félidőben elszundítottam No igen. Az felejthető volt. Ami azután jött az végre foci volt. A német mentalítás végig képes volt felülkerekedni az argentín technikán és ezt most eredménytől függetlenül mondom. Már várom a holnapi Brazil-Francia meccset A többi nem nagyon érdekel. Főleg a mai Ukrán-Olaszo. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. (szerkesztve) Olaszok miatt feltétlenül nézni kell No meg holnap a portugálokat, mint másik kedvenceimet. Szerkesztve: 2006. Június 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Szerintem ha a németek ilyen játékkal ki tudták verni Argentínát, bárki ellen van esélyük. Hát ez így sántít egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Hát ez így sántít egy kicsit Miért? Ennél csak jobban játszhatnak, és az Argentínoknál nincs jobb kerettel rendelkező csapat a VB-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. (szerkesztve) Miért? Ennél csak jobban játszhatnak, és az Argentínoknál nincs jobb kerettel rendelkező csapat a VB-n. Nem voltak olyan esélyesek az Argentínok mint amilyennek kikiáltották őket.Az,hogy a gyengébb csapatokat bedarálták még nem jelenti azt,hogy jók is voltak.A Franciák az Olaszok a Portugálok az Angolok mind mind más mentalitású csapatok.Velük meggyűlik a bajuk hidd el.A Brazilokról meg nem is beszélve. Szerkesztve: 2006. Június 30. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.