MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Jókat írt a fickó, az tény. Azt hozzátenném Massa versenyzői tudásához, hogy az új pályákat ő tudja legelőször jól megtanulni az eddigiek alapján, és az sem egy utolsó dolog. Amióta a Ferrariban van, lett egy török nagydíj, csak ő nyert eddig ott. Most jött egy Valencia, szintén győzelem, remélem, folytatja ezt a sorozatot majd Szingapúrban is, bár lehet, hogy az a pálya nem fog neki jól menni. De meg van az esély rá. Mindenesetre drukkolok neki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Alonso közeleg... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 25. Érdekes lesz, ha lesz Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Na ez zseniális kép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. ISTENEK! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Talma nyert!!!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Gratula neki! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Talma nyert!!!!! Nem volt ellenfele egész hétvégén. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Svéd- magyar vb selejtező az m1-en... Csetlünk-botlunk , de még döntetlen az állás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Svéd- magyar vb selejtező az m1-en... Csetlünk-botlunk , de még döntetlen az állás Már nem... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Mi az, hogy csetlünk botlunk?! Komolyan, néha annyira kiakasztó a magyar közvélemény, a magyar emberek hozzáállása, hogy legszívesebben elbujdokolnék ebből az országból! Nem emlékszem, hogy mikor játszott a válogatott ennyire JÓL az utóbbi időben, talán akkor, amikor én még meg sem születtem! Nagyon jól játszottunk, pazar megoldásokat választottunk, támadtunk, nem féltünk odaszögezni őket a kapujukhoz. Mindezt egy tét meccsen! Pazarul szűkítettük a területet, remekül támadtunk vissza, Hajnal Tomi meg a 89. percben vágott ki egy sprintet a szögletzászlótól visszafelé. Nem nyertünk. Nagy ügy! Ennyi a különbség a Svédek és a Magyarok között, a dánok meg 3-2-re legyőzték portugáliát, azok a Dánok, akik minket nem tudtak megverni. Nem fanyalogni kéne, hanem örülni, hogy remekül játszott a csapatunk, és egy csodálatos gólt lőtt a meccs végén. Szép játék, 0 pont, de bíztató kilátások,ha a többi meccsen is sikerül ilyen játékkal kirukkolni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Donát. A meccseket nem szép játékkal nyerik hanem gólokkal. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Tudom. De én inkább nézem, hogy ilyen játékkal kikapunk 2-1-re, minthogy hogyan szenvedünk ki Málta ellen egy 1-0-t. Parádés focit mutattak be a fiúk tegnap, és ezért nem kritika illetné őket, hanem dícséret. Kár, hogy ez kevés embernek jut eszébe. A svédek egyszerűen jobb csapatot alkotnak. Ha szembe kerülsz egy izomkolosszussal bunyóban, akkor sem nagyon van esélyed nyerni, és nem is várja tőled senki, csupán, hogy próbálj meg minden tőled telhetőt. A magyarok tegnap ezt tették, más kérdés, hogy ez mire volt elég. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Szép volt Vettel! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Szép volt Vettel!Bizony szép (bár nem láttam csak az elejét)! Hála égnek Massa Hamilton előtt végzett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Végre valamiben egyetértünk, ami Forma1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 14. Vettel szenzációs volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Aki egy kicsit is szereti a Forma1-et, az nézzen holnap du. szingapúri futamot. Marha nehéz a pálya (nehezebb Monaconál, azt mondják), néhol egész futurisztikus ez az utcai pálya, amire nagyban rátesz a sötét és az utcai világítás. Nagyon hangulatos Ja, és Massa olyan pole-t ment, hogy az könyvbe illő Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Jaja, Massa szépet ment. Alonsót sajnáltam, pedig nem szokásom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Őt én is nagyon, ami érthető Sajna nem az ő hibája volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. (szerkesztve) És Alonso nyert Massa Amit a Ferrari szerelői művelnek idén, az kritikán aluli Szerkesztve: 2008. Szeptember 28. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Most már nem kell sajnálni... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Kit és miért? Most már Massát sajnálom, csak nem tudom, hogy őt miért nem kéne most már Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Ferrarira ráférne, hogy Schumi visszaüljön egy-két verseny erejéig. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Szerintem inkább a csapatra, hogy a régi főnökök vegyék őket ráncba ismét. Nagyon ellazultak, pedig régen milyen profik voltak. MS-nek előbb bele kéne jönnie az új dolgokba, így pár verseny kevés volna talán. És én nem is kívánom vissza egy cseppet sem :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Ferrarira ráférne, hogy Schumi visszaüljön egy-két verseny erejéig. Egy fenéket! Rakjanak össze rendes autókat és ne csesszék el Kimi futamát. Idén már párszor ráfázott a csapat hülyesége miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Jó kis verseny volt! Ez az éjszakai menet nagy ötlet! Rohadtul hangulatos az egész. Massa nem lehet ilyen szerencsétlen! Ha 0,0000001 % -al több szerencséje van, most 20 ponttal több lenne neki... Remélem sikerül megnyernie a VB-t. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Nagyon sajnáltam már a hazai nagydíj miatt is, na de ezek után meg. Már nagyságrenddel vezethetne, de innen már nehéz lesz vb-t nyerni Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. 14.15 kor futja Overdose élete legnagyobb futamát a világ legjobbjaival. Már most Kincsem utódaként emlegetik, eddig 35 millát nyert és az értéke kb 1 milliárd. Hajrá! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. 14.15 kor futja Overdose élete legnagyobb futamát a világ legjobbjaival. Már most Kincsem utódaként emlegetik, eddig 35 millát nyert és az értéke kb 1 milliárd. Hajrá! Hehe a franciák hiper modern rajtgépe "véletlemül" beragadt pár francia lónál. A futam érvénytelen, pedig a miénk végig futotta és nem hivatalos pályarekordot nyomott. Este lett volna lehetőség az újra futtatására, de inkább nem kockáztatnak. Szerintem kiváncsiak voltak mit tud és kiakarták fárasztani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.