Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Furcsa, mert az év sportolója szavazáson Kimi csak harmadik lett. Valami sífutó lett az első....a másodikat meg egy gerelyhajító. A finneket nem nagyon érdekelte Kimi VB címe. Egy fenét nem! Csakhogy a Kimi rajongók hót részegek voltak és nem tudtak "elmenni" szavazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Ezt érdemes megnézni, tegnap láttam az Eurosporton: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Nagyon klassz. Most lehet találgatni hogy mi csúszik jobban: az SW vagy az Arany Ászok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Jaja, jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Nagyon klassz. Most lehet találgatni hogy mi csúszik jobban: az SW vagy az Arany Ászok Ez nagyon jó Örülök, hogy tetszett, jó látni, hogy mennyire jó zene a Star Wars ehhez a sporthoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Itt inkább a nagyzenekari klasszikus stílusról lehetne szó. És mivel az SW majd mindegyik témája klasszikus stílust képvisel, így helyt áll ebben a számomra borzasztó sportágban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Lehet, nem vagyon zeneértő A nagyívű zenék mennek a korihoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Még egy kis filmzenés kori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Nagyon jó ez is, egyébként is nagyon szeretem a Gladiátor zenéjét Ezen a gálán csak filmzenés számok mentek, nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. nagyon szeretem a Gladiátor zenéjét Direkt ezért raktam be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Direkt ezért raktam be. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Köszi Nincs mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Egy rövid komment a katari nagydíjhoz....Nagyon sajnáltam Talmát, hogy motorproblémái lettek a futam vége előtt. Nagyon izgalmas volt addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Valószínű megnyerte volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Nagyon igyekszem, hogy a héten ne nagyon zargatózzak itt a műkorcsolya világbajnoksággal, ami éppen Göteborgban megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. A magyarokról zargatózhatsz nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 18. Nagyon igyekszem, hogy a héten ne nagyon zargatózzak itt a műkorcsolya világbajnoksággal, ami éppen Göteborgban megy Hát akkor ne írj ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Na szóval Magyar vonatkozás nem sok volt, Sebestyén Júlia a 11. lett, sajna nem láttam, mert ezt éppen nem közvetítette az ES. 8-kor kezdődtek a közvetítések, de a versenyek már előbb, és mivel a rövid programban 19. lett, eléggé a műsor elején futott. A jégtáncosok között volt az idén újonc magyar pár, sajna a kűrt már nem tudták bemutatni, mert 25. helyen végeztek a kötelező és az original után, és az utolsó programban 24-en mehetnek. Egyébként pipa voltam a rendezőkre, hogy megcserélték a női és férfi programot, de mint kiderült, a rendező ország a saját versenyzőiknek kedvezve átcserélhetik őket. Mivel a férfiak között két elég jól menő svéd is van, így hétvégére tették a férfiak műsorát. Sajna egyik kedvencem, az amerikai Evan Lysacek nem jött el sérülés miatt. Attól még marha jó volt a férfiak versenye, egészen más lett a végső sorrend, mint amire bárki számított volna: első lett a kanadai J. Buttle, aki megfutotta élete legjobbját (a rövid után is vezetett), utána második Joubert (6. helyről jött fel egy lebutított programmal, mivel nem kockáztatott, hogy megint hibázik, így ezt-azt kihagyott, Verner pl. az elején hibázott, aztán kritikán alul teljesített, a 4. helyről le is esett e 15.-re!), és harmadik Johnny Weir lett. Jók voltak, na Csajokról nem tudok ilyen részletesen beszámolni, mert csak részben láttam. Jégtáncosoknál szintén nem voltak ott, akinek szurkoltam volna, egy orosz pár, akik az EB-t megnyerték. Fogalmam sincs, miért nem jöttek. Szépen mentek a jégtáncosok is, remek verseny volt. Végül legnagyobb sajnálatomra a Delobel pár nyert. Valahogy nagyon nem csípem őket. Akikről semmit nem tudok, azok a párosok, mivel sose nézem őket. Valamit sajna ki kell hagynom. Úgy általában véve egy izgalmas és színvonalas vb volt, elég nagy létszámú közönséggel, akik sokat bíztatták a versenyzőket, sorban futotta meg majdnem mindenki a szezonon belül legjobb idejét. Soha rosszabb vb-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Ó YEAH! Azért azt nem csodálom, hogy a férfiak versenyére voltál leginkább kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Én is szívesen olvasom ezeket a jégtáncos beszámolókat, Karrde Régebben én is szerettem nézni, de mára már ez is a "jó volt, de már nincs rá időm" kategóriába tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. (szerkesztve) Ó YEAH! Azért azt nem csodálom, hogy a férfiak versenyére voltál leginkább kíváncsi. Valakiket ki kell hagyni, mert ugye meló is van napközben, és persze a miniszoknyás csajok nem annyira vonzóak számomra, mint a piszok jó alkatú szűk ruhás srácok Szerkesztve: 2008. Március 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 23. Én is szívesen olvasom ezeket a jégtáncos beszámolókat, Karrde Régebben én is szerettem nézni, de mára már ez is a "jó volt, de már nincs rá időm" kategóriába tartozik. Sajna pont idő miatt nem tudom az egészet nézni én sem Így válogatnom kell. Kár, hogy nem tudok profibb beszámolót írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Tegnap olyat láttam, amit még soha életemben. Nem is szaporítom tovább a szót, csak annyit, hogy Debrecen-Fehérvár magyar kupa negyeddöntő visszavágó utolsó perc. Ezzel a góllal jutott tovább a DVSC, ha nincs hosszabbítás. Ugye a humor topikba is mehetett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. (szerkesztve) Szerintem Gyurica skizofrén és hirtelen átment az ellenfél játékosába. Szerkesztve: 2008. Március 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Döbbenetesen nagy gól volt. Szegény csávó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Atyaúristen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Nagy gratula a Magyar jégkorong válogatottnak! Feljutotak az 'A' csoportba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Bizony bizony, életem első jégkorong meccsét néztem ma, és szorítottam nekik!!! Nagyon jól játszottak, megérdemlik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Donát írása közben jutott eszembe. Közeledik a foci EB!! Remélem sikerül olyan jókat dumálni a meccsekről, mint a VB alatt. Első körkérdés. Ki mit vár a kontinenstornától? Megint lehetne tippjáték, mint anno! Szerkesztve: 2008. Május 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.