Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Jó kis futam volt. Azért az durva, hogy sorozatban 3 versenyen olyan pilóta nyert, aki a végelszámolásban nem érdekelt (Vettel - Alonso 2x). Azért ez ritka... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Érdekes futam volt, s nem mint izgalmas. Sajna a nagy előzések újfent elmaradtak. :S Marad egész évre az a tendencia, hogy izgalmak azok az időmérőre vannak betáblázva. Véleményem szerint új pontozási szabályt kéne bevezetni. Az Indy seriesben ott előzésért is jár pont ha jól tudom többek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. (szerkesztve) http://videa.hu/videok/sport/f1-japan-nagy...Rz1Z8wDO1yWluqd Szerkesztve: 2008. Október 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Jó kis taktikai verseny volt.... már várom mi lesz Interlagosban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Szerintem innen már egyértelmű. Hamilton ezt gyakorlatilag már megnyerte. Tavaly egyszer már kiengedte a kezéből a vb címet, idén már nem fogja. Kivételt képez, ha leszakad az eső, de éppen ezért lesz most a brazil futam, hogy ez ne történjen meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Én is úgy látom, hogy Hamilton nyeri. Pedig de utálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Easő nélkül is lehet izgalmas egy brazil futam. Amúgy meg tavaly is ez volt, nem? Hogy hét ponttal vezetett.... nem tudom, ő-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Én még remélem, hogy Brazíliában valami csoda történik, tavaly is voltak izgalmak az utolsó futamon. A mai elég unalmas futam volt, már amit láttam belőle, annak alapján az volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hamilton hogy megszívatta a Ferrarit! Minden esetre mehet pár doboz bonbonnal a Ferrari boxba megköszönni a VB címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hát ilyen nincsen. Glock leállt 2 kanyarral a cél előtt... Szegény Massa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerintem Glock -nak vehet egy rekesz sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. (szerkesztve) Már megint dupla. Szerkesztve: 2008. November 2. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Massa totál kivan. Szegény! Egy kiskanál vízben megtudna fojtani valakit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Massa A csapat veszítette ezt el a pár futammal ezelőtt Viszont a csapat így is nyert, nincs igazság. Hát egy fél szívinfarktust tuti kaptam most a végén. Hogy ennyin múljon?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerintem tudta ő, hogy Glock száraz gumikkal semmit se fog érni. Minden esetre vagy mázlija volt, vagy tényleg pár száz méterre előre látta, hogy Glock esélytelen. A sör megérdemelt persze Glocknak. De a főbb köszönet mehet a Ferrarinak, mert olyan pancserek voltak, hogy saját versenyzőiktől vették el a VB címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. (szerkesztve) Massa A csapat veszítette ezt el a pár futammal ezelőtt Viszont a csapat így is nyert, nincs igazság. Hát egy fél szívinfarktust tuti kaptam most a végén. Hogy ennyin múljon?? Így van. Emlékezzünk csak, amikor Massa pár száz méterrel a magyar verseny vége előtt állt ki vezető helyről. Szerkesztve: 2008. November 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. És ugye ott volt Szingapúr, ahol simán vezetett, és elszúrták azzal a töltőcsöves malőrrel. Két győzelem is elment azon, ami nem rajta múlt, már világbajnok lehetett volna előbb is. De hát ez van, technikai sport, de attól még nagyon szomorú vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Kiminél is minimum két futamgyőzelmet csesztek el. Itt nem Hamilton nyert, hanem Kimi és Massa veszített. No majd jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Kiminél is minimum két futamgyőzelmet csesztek el. Itt nem Hamilton nyert, hanem Kimi és Massa veszített. No majd jövőre. Így van, majd jövőre. Egyébként az szánalmas volt, hogy az ötödik helyre játszott a McLaren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Így van, majd jövőre. Egyébként az szánalmas volt, hogy az ötödik helyre játszott a McLaren. Nem volt nagyon más választásuk, mert ugye Hamiltonnak második futamos motorja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hát ja! Az egészből azt szűrtem le, hogy a McLaren tanult valamit a tavalyi hibákból, és Hamilton feje lágya kezd benőni és azt, hogy a sors mindig visszaadja az "elvett" pontokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. A sors inkább adta volna vissza Massának, amit elvett tőle, nem az ő hibájából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Utálom Hamiltont. Alonso -t meg kezdem megszeretni. Idén csak L.H. -t piszkálta, ami kedvemre való volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Tény, hogy a tavalyi év után nem zárta a szívébe, és akkor még enyhén fogalmaztam Legalább is szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Tény, hogy a tavalyi év után nem zárta a szívébe, és akkor még enyhén fogalmaztam Legalább is szerintem Az volt a legjobb amikor kijelentette, hogy Massának szurkol és őt is segíti ha kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Ody. Nem ismerlek. Méghogy Alfonsó.....Ch..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Az volt a legjobb amikor kijelentette, hogy Massának szurkol és őt is segíti ha kell. Igen, ez nekem is tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Ody. Nem ismerlek. Méghogy Alfonsó.....Ch..... Most mintha csendesebb lenne. Meg aztán anyunál is szereztem jó pontokat most. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Annyira sajnáltam Massát... meg a csapatot, meg a családját, amikor mutatták, hogy örülnek, aztán hirtelen mindenki ledermedt Azért Massa jól tartotta magát... Én úgy vagyok vele, hogy mindegy, ki nyer, csak ne Hamilton És persze a legjobb, ha Alonso nyer XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Most mintha csendesebb lenne. Meg aztán anyunál is szereztem jó pontokat most. Papucs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.