Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ha 3-2-re kapnak ki, nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Tv2-n Hajdu B. fogja közvetíteni ha jól tudom. Az mekkora lenne már, ha Koplárovics Béla most Loki játékos lenne, és a 90. percben lőné a győztes gólt a Puskás Stadionban. És Hajdu B. megint üvőltené: "Koplárovics Béééééla első gólja a Debrecenben, hát persze hogy a Levszki Szófiának!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. (szerkesztve) Koplárovics, most az NB 2-ben rúgja a bőrt. Igaz, egy olyan csapatnál, ahol feljuthatnak az első osztályba (tudtommal Pécsett). De értem a célzást. Remélem hamar eldől az a továbbjutás. Amúgy a Loki, ha nem vét akkora hibákat hátul, mint az előző meccsen, és tartja ezt az offenzív játékot, akkor szerintem jó esély van rá, hogy ezt a meccset is hozzuk. Még ha egy góllal kikapnak, akkor is továbbjutnak.Távoli lövésekkel is nyugodtan lehet próbálkozni, az előző meccsen baromira zavart, hogy nem merte ellőni a játékos, szépen elment a 16-osig, majd leállt cselezni, oh jaj... Hát, igen, Coulibaly. Lehet, hogy fizikailag kitűnik a többiek közül (egy nagy darab ember enyhén szólva ), de nem valami hú de veszélyes a kapura. Csomó gólhelyzete volt, de elkezdett cselezni, ami nem mindig jó. Oláh Lórántot szívesebben látnám a kezdőcsapatban, de szerencsére nem én vagyok az edző. Szerkesztve: 2009. Augusztus 24. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Gené is a Ferrari tesztpilótája. Hmm.... erről mostanában valahogy lemaradtam, már mint hogy még ott van. Így fura az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Nekem tetszett Coulibaly játéka. Minden labdát megtartott, amit felíveltek rá. Egyébként én "sajnos" nem hallottam Hajdú B. ZTE-s közvetítését, ugyanis nyertem két jegyet a meccsre, így élőben láthattam, amint legyőzzük a Vörös Ördögöket (akik ugye amúgy a kedvenceim )! Méhes Gáborral közösen fogják közvetíteni a meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Távoli lövésekkel is nyugodtan lehet próbálkozni, az előző meccsen baromira zavart, hogy nem merte ellőni a játékos, szépen elment a 16-osig, majd leállt cselezni, oh jaj... Mintha Bodnár távolról lőtt volna bombagólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. MissKarrde: http://www.a5.hu/cikkek/53/35171.shtml Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nem semmi a csajtól http://www.totalsport.hu/videok/nehezsulyu...ter-berlin-2009 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nem semmi a csajtól http://www.totalsport.hu/videok/nehezsulyu...ter-berlin-2009 Ezt láttam a tv-ben Amúgy nem semmi hogy még ráadásul középről is indult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Már alig egy óra, és a Loki leigázza a bolgárokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Már alig egy óra, és a Loki leigázza a bolgárokat. Ámen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. (szerkesztve) Itt az idő, hogy belépjünk az európai foci fellegvárába! Hamarosan kezdetét veszi a DVSC - Levszki Szófia meccs. Én csak attól félek, hogy a bolgárok esztelenül fognak támadni, mondván, hogy nincs vesztenivalójuk. Bízok abban, hogy a DVSC szép, szórakoztató játékkal hozza a meccset, pont, mint az elsőn, és bízok abban is, hogy a szurkolók 12. emberként segítenek. Meccs előtti hangulat a két klubnál: DVSC: Az UEFA oldala szerint mi vagyunk az esélyesebbek a BL főtáblára. Továbbá a hangulat, Kiss Zoltán eltiltása ellenében is nagyon jó. - Volt már olyan, hogy hiányzott egy alapember, Leandro, vagy Varga József, de a feladatukat mindig megoldották a helyettesek, hiszem, hogy ez most is így lesz. Két megoldás van a középpályán, közülük döntöm el, ki lesz Kiss helyett a kezdő. A csapatkapitány Leandro lesz. Szeretnénk minél többet támadni, és az akciókat ugyanúgy befejezni, mint Szófiában. Nyilván az ellenfél is ott lesz a pályán, és lesz olyan, amikor az ő lépésükre kell majd reagálni - tekintett előre Herczeg András. Levszki Szófia: - Nyugodtak vagyunk, és bár tudjuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, mégis győzni jöttünk Budapestre - mondta a sportigazgató. - Háború vár a játékosokra, éppen ezért bátorságra buzdítottam őket. A párharc első mérkőzésén nem játszottunk jól, bízom benne, hogy a visszavágón számunkra kedvezőbb eredmény alakul majd ki. Már nincs veszteni valónk, az első meccs veresége után mi már csak nyerhetünk. - Nyilatkozta a bolgárcsapat sportigazgatója. Mondhatni ebben az utolsó fűszálban tudnak megkapaszkodni a bolgárok. A mérkőzésen egy dán bíró fújja a sípot: Claus Bo Larsen. Érdekesség, hogy a 2008-as Szuper Kupa döntőt ő fújta. Szerkesztve: 2009. Augusztus 25. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Góóól! 1-0 !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Okos gól volt. elegáns Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. 2:0 Ez szép volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Gól 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Jesus, mekkora gól volt, te atyaúristen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Öööö... és ki is vezet? Na mindegy, nem nézem, de azért majd írjátok be, hogy ki nyert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Öööö... és ki is vezet? Na mindegy, nem nézem, de azért majd írjátok be, hogy ki nyert Természetesen a Loki vezet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Öööö... és ki is vezet? Na mindegy, nem nézem, de azért majd írjátok be, hogy ki nyert Sierra Leone Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Mondjuk addig a második gólig túl izgalmas volt az egész. Nagyon durva miket usztak meg, de mostmár tudom hosszabb távon is ülve nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hát nekem már nem ugrál a szívem, de még van egy félidő... ez a Loki... 2 lövésből 2 gól. Ez igen, csak így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Az erő a Lokival volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Az erő a Lokival volt! Hehe! Nem tudok mást mondani a meccs után, szép volt fiuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. A mai nap legszebb góljai ezen a meccsen estek Szép volt fiúk!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Bravó Loki, bravó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. MEGVAAAAAANNNNN!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. A Lokinak irány tehát a Bl! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Sierra Leone Lökött Amúgy reggel hallottam a hírekben, hogy mi volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.