Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szánalmasak. Pedig Schumacher mesterien csinálta. Nem csípem se őt, se Alonsot, de egy ilyen baki után és az új szabály ismeretének tudatában, én is megelőztem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Én sem vagyok Schumi fan, de azért ez mégis csak pofátlanság... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Sajna a hétvégi program úgy alakult, hogy a futam alatt a moziban Tony Stark monacoi versenyét néztem éppen, szóval kimaradt ez az igen érdekesnek tűnő futam Webbernek gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Sajna a hétvégi program úgy alakult, hogy a futam alatt a moziban Tony Stark monacoi versenyét néztem éppen,Webbernek gratula Nem sok különbség volt a film és a verseny között! Az első körben, egy kék-fehér versenyautó jött, és úgy csúszott ki az alagútból füstölve, hogy az orra és az egyik kereke le volt szakadva. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Végül is akkor csak egy részéről maradtam le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Hamilton cikázhat, boxbejáratnál előzhet Alonsoval együtt, de max. egy kis figyelmeztetést kapnak. Az öreg meg a verseny szellemét mozdítja elő, egyből 20 mp-es bünti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Vasárnap tényleg durva volt az idő, olyan történt, ami az elmúlt 40 évben ezenkívül egyetlen-egyszer: Elmaradt egy tájfutóverseny! Szombaton még futottam kétszer, délelőtt, még úgy ahogy jó időben, délután már durva volt, és vasárnap lefujták! (A másik amikor lefújták, még durvább volt, mert egy patak mellett volt, és kiöntött a patak, a víz elkezdte vinni a sátrakat, meg a kocsikba befolyni...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Már csak 22 nap Legyen már itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. A Nike szokásosan egy hatalmas reklámot hozott ki, így a VB előtt: http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Az Interé a BL trófea. Gratula nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 22. Jaja, győzött az igazság! Ja és nagy gratula Milito-nak a teljesítményért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Jaja, győzött az igazság! Ja és nagy gratula Milito-nak a teljesítményért! És nem mellesleg Mourinho-nak, aki zseniális "hadvezér" és óriási taktikus és mint kiderült jön a Madridhoz!!!!! HALA MADRID!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Barnez megelőzött, de én közvetlen linket adok: Ezt minden futball barátnak látnia kell, egyszerűen fenomenális reklám!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 23. Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer.Papírforma szerint vagy Brazil vagy Spanyol győzelem lesz. Persze ha nincsenek egy ágon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Ha már végre az EB-t sikerült megnyerniük, csak összejön már a spanyoloknak a VB is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Papírforma szerint vagy Brazil vagy Spanyol győzelem lesz. Persze ha nincsenek egy ágon. Egy ágon vannak. Nike write future: Már előttetek rátaláltam, és már meg is néztem, minimum 20-szor Tényleg! (Mobilról, minden reggel délben este, plusz még, ha olyan kedvem van ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Roland Garrus-t (bocsi, az elírásért ) nézi valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer. Spanyol. De ott vannak még az olaszok és az angolok titkos esélyesekként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Roland Garrus-t (bocsi, az elírásért ) nézi valaki?Utálom a teniszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 24. Roland Garrus-t (bocsi, az elírásért ) nézi valaki? Csak ha Roger (Federer) játszik (Amúgy Roland Garros-nak írják) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Csak ha Roger (Federer) játszik (Amúgy Roland Garros-nak írják) Tudom, nem véletlen elírás, mászefektesek értették is szerintem Én a kettő közül (Nad, Fed) inkább Nadalt preferálom, mert ő bal kezes, és ezért vele szoktam lenni a játékban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 25. Én is követem, amennyire tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Donát, Forma 1-es blogvonalon mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Semmi. Most alsóbb prioritás lett az egyetem a Lost, és az írás mellett. Futamokat nézem, de egyszerűen nem jut időm leülni a gép elé, és írni. De talán a hétvégi futam most változtat ezen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Oks. Mondjuk az Istambuli pálya elég érdekes mindig. A nyújtott balos, meg a hosszú egyenesek.......meglátjuk mit fognak itt kihozni a pilóták. Főleg ha majd elkezd esni is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Érdekes egy futam volt, nem éppen felhőtlen győzelmi lelkesedéssel. Érzésem szerint tartalmas beszélgetések lesznek itt csapaton belül. Vettelt nagyon sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Vettelt nagyon sajnálom.Sajnálod? Miért? Ő ment bele Webberbe. Eddig se szerettem, de eztán még jobban nem fogom.Amúgy ezt leszámítva elég unalmas volt a futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Sajnálod? Miért? Ő ment bele Webberbe. Eddig se szerettem, de eztán még jobban nem fogom.Amúgy ezt leszámítva elég unalmas volt a futam Előrébb volt és most mondta Webber is, hogy ő sem figyelt egészen. Természetes, hogy egy bal kanyarnál jobbra kezdenek húzódni. Webber későn reagált. A sebességéről meg ne is beszéljünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerintem egyikük sem hibás, és mindkettőjük az. Ez egy versenyszitu volt, jobban kellett volna vigyázni egymásra. Remek futam volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.