Hozzászólás ideje: 2010. Május 16.15 éve Szánalmasak. Pedig Schumacher mesterien csinálta. Nem csípem se őt, se Alonsot, de egy ilyen baki után és az új szabály ismeretének tudatában, én is megelőztem volna.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 16.15 éve Én sem vagyok Schumi fan, de azért ez mégis csak pofátlanság...
Hozzászólás ideje: 2010. Május 16.15 éve Sajna a hétvégi program úgy alakult, hogy a futam alatt a moziban Tony Stark monacoi versenyét néztem éppen, szóval kimaradt ez az igen érdekesnek tűnő futam Webbernek gratula
Hozzászólás ideje: 2010. Május 16.15 éve Sajna a hétvégi program úgy alakult, hogy a futam alatt a moziban Tony Stark monacoi versenyét néztem éppen,Webbernek gratula Nem sok különbség volt a film és a verseny között! Az első körben, egy kék-fehér versenyautó jött, és úgy csúszott ki az alagútból füstölve, hogy az orra és az egyik kereke le volt szakadva. :D
Hozzászólás ideje: 2010. Május 17.15 éve Hamilton cikázhat, boxbejáratnál előzhet Alonsoval együtt, de max. egy kis figyelmeztetést kapnak. Az öreg meg a verseny szellemét mozdítja elő, egyből 20 mp-es bünti.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 18.15 éve Vasárnap tényleg durva volt az idő, olyan történt, ami az elmúlt 40 évben ezenkívül egyetlen-egyszer: Elmaradt egy tájfutóverseny! Szombaton még futottam kétszer, délelőtt, még úgy ahogy jó időben, délután már durva volt, és vasárnap lefujták! (A másik amikor lefújták, még durvább volt, mert egy patak mellett volt, és kiöntött a patak, a víz elkezdte vinni a sátrakat, meg a kocsikba befolyni...)
Hozzászólás ideje: 2010. Május 22.15 éve A Nike szokásosan egy hatalmas reklámot hozott ki, így a VB előtt: http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE
Hozzászólás ideje: 2010. Május 22.15 éve Jaja, győzött az igazság! Ja és nagy gratula Milito-nak a teljesítményért!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 23.15 éve Jaja, győzött az igazság! Ja és nagy gratula Milito-nak a teljesítményért! És nem mellesleg Mourinho-nak, aki zseniális "hadvezér" és óriási taktikus és mint kiderült jön a Madridhoz!!!!! HALA MADRID!!!!!!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 23.15 éve Barnez megelőzött, de én közvetlen linket adok: Ezt minden futball barátnak látnia kell, egyszerűen fenomenális reklám!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 23.15 éve Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 23.15 éve Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer.Papírforma szerint vagy Brazil vagy Spanyol győzelem lesz. Persze ha nincsenek egy ágon.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 24.15 éve Ha már végre az EB-t sikerült megnyerniük, csak összejön már a spanyoloknak a VB is
Hozzászólás ideje: 2010. Május 24.15 éve Papírforma szerint vagy Brazil vagy Spanyol győzelem lesz. Persze ha nincsenek egy ágon. Egy ágon vannak. Nike write future: Már előttetek rátaláltam, és már meg is néztem, minimum 20-szor Tényleg! (Mobilról, minden reggel délben este, plusz még, ha olyan kedvem van )
Hozzászólás ideje: 2010. Május 24.15 éve Melyik országnak van a legnagyobb esélye nyerni a vb-n? A melóhelyen egy ezrest kell betolni egy országra és a végén az egészet viszi aki nyer. Spanyol. De ott vannak még az olaszok és az angolok titkos esélyesekként.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 24.15 éve Roland Garrus-t (bocsi, az elírásért ) nézi valaki?Utálom a teniszt.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 24.15 éve Roland Garrus-t (bocsi, az elírásért ) nézi valaki? Csak ha Roger (Federer) játszik (Amúgy Roland Garros-nak írják)
Hozzászólás ideje: 2010. Május 25.15 éve Csak ha Roger (Federer) játszik (Amúgy Roland Garros-nak írják) Tudom, nem véletlen elírás, mászefektesek értették is szerintem Én a kettő közül (Nad, Fed) inkább Nadalt preferálom, mert ő bal kezes, és ezért vele szoktam lenni a játékban.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 26.15 éve Semmi. Most alsóbb prioritás lett az egyetem a Lost, és az írás mellett. Futamokat nézem, de egyszerűen nem jut időm leülni a gép elé, és írni. De talán a hétvégi futam most változtat ezen
Hozzászólás ideje: 2010. Május 26.15 éve Oks. Mondjuk az Istambuli pálya elég érdekes mindig. A nyújtott balos, meg a hosszú egyenesek.......meglátjuk mit fognak itt kihozni a pilóták. Főleg ha majd elkezd esni is
Hozzászólás ideje: 2010. Május 30.15 éve Érdekes egy futam volt, nem éppen felhőtlen győzelmi lelkesedéssel. Érzésem szerint tartalmas beszélgetések lesznek itt csapaton belül. Vettelt nagyon sajnálom.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 30.15 éve Vettelt nagyon sajnálom.Sajnálod? Miért? Ő ment bele Webberbe. Eddig se szerettem, de eztán még jobban nem fogom.Amúgy ezt leszámítva elég unalmas volt a futam
Hozzászólás ideje: 2010. Május 30.15 éve Sajnálod? Miért? Ő ment bele Webberbe. Eddig se szerettem, de eztán még jobban nem fogom.Amúgy ezt leszámítva elég unalmas volt a futam Előrébb volt és most mondta Webber is, hogy ő sem figyelt egészen. Természetes, hogy egy bal kanyarnál jobbra kezdenek húzódni. Webber későn reagált. A sebességéről meg ne is beszéljünk.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 30.15 éve Szerintem egyikük sem hibás, és mindkettőjük az. Ez egy versenyszitu volt, jobban kellett volna vigyázni egymásra. Remek futam volt!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.