Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Mázli De honnan, baz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Na most kezdtek el betárazni a testőrök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Hát én négy-nullát jósoltam, de a döntetlenért drukkolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. De nem könnyű sztem egy Brazil csapat ellen 2 félidőt bekkelve játszani. Szerintem az nehezebb, hogy ide-oda futkározva keresed a rést. Nincs benne semmi lelkesítő, így még a lendület is könnyen oda lesz. Egy ilyen típusú védekező stílustól én kiakadnék a brazilok helyében. Főleg, mert velük szemben óriásiak az elvárások és senkit nem érdekel, hogy van-e, ami táplálja a lendületüket vagy sem. Na de mire mindezt leírtam, közben meg is lett a gól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Na most kezdtek el betárazni a testőrök Testőrök??? azóta már katyusákkal lövik a kapus faluját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Szerintem az nehezebb, hogy ide-oda futkározva keresed a rést. Nincs benne semmi lelkesítő, így még a lendület is könnyen oda lesz. Egy ilyen típusú védekező stílustól én kiakadnék a brazilok helyében. Főleg, mert velük szemben óriásiak az elvárások és senkit nem érdekel, hogy van-e, ami táplálja a lendületüket vagy sem. Na de mire mindezt leírtam, közben meg is lett a gól. Elmehetnél futball edzőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. A braziloknak itt csak a kontrázásokból lehet igazi esélyük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Másodikkkk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Ahogy azt tanítják Szép passz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Elmehetnél futball edzőnek. Tartalék lehetőségnek jó lesz, ha megunom a mostani munkámat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Másodikkkk!Nagy passz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Ollé. Enyhül a dádá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. (szerkesztve) Tipp törölve... Na, egész jó meccs volt! Szerkesztve: 2010. Június 15. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Dél-Afrika - Uruguay: 1 - 2Spanyolország - Svájc: 3 - 0 Honduras - Chile: 1 - 2 Barnez, majd holnap reggel bemásolom a tied előre, Donát kérte, h csak 11 után írjuk be a tippeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Köszi, Tenel, mindjárt bemásolhatod, hiszen 11-ig megcsinálom az összesítést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. (szerkesztve) Köszi Tenel Ka, szerintem majd bemásolom, mert holnap már nincs suli itthon leszek. Meccs: A tippem két okból kifolyólag is (majdnem) bejött: 1. győzött Brazília, 2. gólt rúgtak az Észak-Koreaiak. Már csak a gólkülönbséggel van bibi. Szerkesztve: 2010. Június 15. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nagyon élveztem a mai meccset. A kis koreaiak nagyon szimpatikusak, remélem elverik a portugálokat! Szereztem ma 4 pontot szupii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nincs mit szégyellniük a Népi Demokratikusoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Meccs: A tippem két okból kifolyólag is (majdnem) bejött: 1. győzött Brazília, 2. gólt rúgtak az Észak-Koreaiak. Már csak a gólkülönbséggel van bibi. Dettó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. (szerkesztve) 1.Jake - 11 pont 2.Ody - 10 pont Donát 4.Dj Norbi - 8 pont 5.Barnez – 7 pont Tenel Ka Oldie 8.Lada - 6 pont Rog 10.MissKarrde - 5 pont 11.Jinx - 3 pont Frenkie 13. Nabopolasszar– 3 pont 14.Coce 0 - pont Kudar Gratula Jake-nek és Rognak, akik 4 pontot szereztek ebben a körben! A holnapi program: 2010.06.16. 13:30 Honduras - Chile 2010.06.16. 16:00 Spanyolország - Svájc 2010.06.16. 20:30 Dél-Afrika - Uruguay Indulhat a tippelés! Szerkesztve: 2010. Június 15. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Nagyon élveztem a mai meccset. A kis koreaiak nagyon szimpatikusak, remélem elverik a portugálokat!Főleg Elefántcsontpartot p*csázhatnák el. Hajrá Korea! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. A koreai gólnál elégedett lehetett a NagyVezír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Na, akkor második nekifutásra : Honduras - Chile: 1 - 2 Spanyolország - Svájc: 3 - 0 Dél-Afrika - Uruguay: 1 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Dél-Afrika - Uruguay: 1 - 2 Spanyolország - Svájc: 2 - 1 Honduras - Chile: 0 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Honduras - Chile: 0 - 2 Spanyolország - Svájc: 2 - 0 Dél-Afrika - Uruguay: 1 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Honduras - Chile 0-1 Spanyolország - Svájc 2-0 Dél-Afrika - Uruguay 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Donát! Nem gondoltál még arra, hogy ezeket a tippeket privátban küldjük el neked? Sokkal izgisebb lenne a verseny, ha nem tudnánk ki mire tippelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Ez a rész nagyon szép volt a meccsen.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Azért nem semmi lehetett ezeknek a fiúknak egy Brazília ellen és ilyen VB-n pályára lépni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 15. 2010.06.16. 13:30 Honduras - Chile 3-0 2010.06.16. 16:00 Spanyolország - Svájc 2-1 2010.06.16. 20:30 Dél-Afrika - Uruguay 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.