DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Portugália-Kóreai NDK:2-0 Chile-Svájc:1-1 Spanyolország-Honduras:2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Portugal-North-Korea 0-1 Chile-Switzerland 1-0 Spain-Honduras 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Na erről is megfeledkeztem! Mivel a másik meccs elkezdődött, ezért nem tippelek rá. Chile - Svájc: 1-1 Spanyolország - Honduras: 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Azért ez a 7-0 nem semmi végeredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. CR-ék kifogtak egy jó napot. 7-0. Én is elfelejtettem, de ezt úgyse lehetett volna eltalálni. Chile - Svájc: 0-1 Spanyolország - Honduras: 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Azért ez a 7-0 nem semmi végeredmény He? 7:0 ??? Hűha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Fantasztikusan játszanak a spanyolok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Fantasztikusan játszanak a spanyolok! Szépen bizony - még amatőr szemem is így látja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Hát nincs nehéz dolguk. gyenge ez a Honduras. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Hát nincs nehéz dolguk. gyenge ez a Honduras.Erre csak annyit mondok: ITA - NZL 1-1. Arról nem is beszélve, hogy öröm nézni játékukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Na ez csodálatos volt! Cselek, fantasztikus egyéni megoldások....David Villa hülyét csinált a hondurasi védelem jobb oldalából. Ezért érdemes nézni a meccseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. No majd amikor ugyanezt megismétlik a Brazilok vagy a Portugálok ellen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. No majd amikor ugyanezt megismétlik a Brazilok vagy a Portugálok ellen Azok lesznek az igazi meccsek. De szerintem a spanyol csapat jobb mint a brazil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. David Villa + 40 millió = ennyi. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ilyen nincs b+! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ennyi helyzetet kihagyni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ennyi helyzetet kihagyni!Kár értük. Navas a gyenge pont egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Hazafelé volt egy kis "élményem", a metróra felszállt a Kálvin térnél egy totál részeg középkorú Fradi drukker, énekelt teli torokból valami jó kis indulót arról, hogy aki nem szereti a Fradit, az mind halálozzon el (mondjuk nem így mondta, de nincs kedvem csillagozni ), és miután mindenki elmenekült a kocsiból a következő megállóban, leült mellém.... Én olvastam, de nem nagyon zavarta, csak mondta a szöveget, hogy ilyen az igazi drukker, mint ő, neki a csapat a családja, meg hasonlók. Én türelmesen nem figyeltem oda, csak amikor leszállás előtt kért egy puszit. Na akkor már betelt a pohár, szépen elmondtam, hogy ez már túlzás, szálljon le szépen, és menjen haza, mire teljesen meglepő módon szót fogadott, meghajolt, hogy ő nem vadállat, és vele lehet beszélni, és hogy teljesen téves kép él az emberekben a Fradi drukkerekről, de ő most bebizonyítja, hogy úriember... Aztán jött a Népliget, és tényleg leszállt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Hazafelé volt egy kis "élményem", a metróra felszállt a Kálvin térnél egy totál részeg középkorú Fradi drukker, énekelt teli torokból valami jó kis indulót arról, hogy aki nem szereti a Fradit, az mind halálozzon el (mondjuk nem így mondta, de nincs kedvem csillagozni ), és miután mindenki elmenekült a kocsiból a következő megállóban, leült mellém.... Én olvastam, de nem nagyon zavarta, csak mondta a szöveget, hogy ilyen az igazi drukker, mint ő, neki a csapat a családja, meg hasonlók. Én türelmesen nem figyeltem oda, csak amikor leszállás előtt kért egy puszit. Na akkor már betelt a pohár, szépen elmondtam, hogy ez már túlzás, szálljon le szépen, és menjen haza, mire teljesen meglepő módon szót fogadott, meghajolt, hogy ő nem vadállat, és vele lehet beszélni, és hogy teljesen téves kép él az emberekben a Fradi drukkerekről, de ő most bebizonyítja, hogy úriember... Aztán jött a Népliget, és tényleg leszállt. Hajrá Fradi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Érdekes élményeid vannak Pildi. Mondjuk ez a beszélgetés a negyedik kerületben kissé mésképp végződött volna .D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ha a spanyolok nem technikáznának ennyit már itt is lenne vagy hét gól a részükről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Ha Villa belövi a tizit akkor telitalálatom lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. (szerkesztve) Ha Villa belövi a tizit akkor telitalálatom lett volna. Nekem pont így lett telitalálatom (nameg a Svájc meccs is bejött , de a korea meccset nagyon benéztem ) Szerkesztve: 2010. Június 21. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Érdekes élményeid vannak Pildi. Mondjuk ez a beszélgetés a negyedik kerületben kissé mésképp végződött volna .D Megkérdezte, én melyik csapatnak drukkolok, de politikusan azt válaszoltam, hogy egyiknek sem. Ezt mint nőtől simán elfogadta - szerencsére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Mexikó - Uruguay: 2-1 Franciaország - Dél-Afrika: 0-1 Nigéria - Dél-Korea: 0-1 Görögország - Argentína: 1-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Mexikó - Uruguay: 2-1 Franciaország - Dél-Afrika: 2-0 Nigéria - Dél-Korea: 2-1 Görögország - Argentína: 0-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. (szerkesztve) Mexico-Uruguay 1-1 France-South-Africa 2-1 Nigeria-South-Korea 0-2 Greece-Argentina 0-2 Mér van olyan érzésem hogy egyik se fog bejönni :lol: Szerkesztve: 2010. Június 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Az állás: 1.Ody ? 26 pont 2.Nabopolasszar ? 24 pont 3.Barnez ? 22 pont 4.Tenel Ka ? 21 pont Donát - 21 pont 6.Oldie - 20 pont 7.Dj Norbi - 18 pont 8.Jake ? 14 pont 9.Lada - 12 pont 10.Rog? 8 pont Jinx - 8 pont 12.MissKarrde - 6 pont Frenkie - 6 pont 14.Coce 0 - pont Kudar A holnapi program: 2010.06.22. 16:00 Mexikó-Uruguay Franciaország - Dél-Afrika 2010.06.22. 20:30 Nigéria - Dél-Korea Görögország - Argentína Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Mexikó - Uruguay: 1-1 Franciaország - Dél-Afrika: 0-1 Nigéria - Dél-Korea: 2-3 Görögország - Argentína: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Mexikó - Uruguay: 1-1 Franciaország - Dél-Afrika: 2-1 Nigéria - Dél-Korea: 0:1 Görögország - Argentína: 0:4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.