Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg egyik se biztos. Az angolok bebizonyították, hogy lehet gólt lőni a németeknek, és fordítva. De nagy esély van rá, hogy szórakoztató meccset lássunk.

Hozzászólás ideje:
Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok :)

Ha jól titkolod, akkor nincs baj :(

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Brazilokat én se komázom, az Argentinok valahogy semlegesek. A mexikóiak jól nyomták a csoportmeccseken, titkon én is szimpatizálok velük, de nem vagyok méhikó fan. :(

Hozzászólás ideje:

Rooneyék kivették a zsebemből a pénzt. :) Ez van, nem lehet mindig nyerni. De ,hogy kárörvendő legyek remélem Németország minnél hamarabb kiesik. :(

Hozzászólás ideje:
Való igaz. Már az első meccsen ő volt a meccs legjobbja, más kérdés, hogy az agyatlan szurkolók a FIFA honlapján, nem ezt látták, de hát istenem.
Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. :(
Hozzászólás ideje:
Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. :(

Azért örülök, hogy elkönyvelted a ma esti argentin továbbjutást, és gondolatban már a német-argentin meccs lebeg a szemed előtt. :P:):D

Hozzászólás ideje:

Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat :)

Hozzászólás ideje:
Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat :)
A szerbek elleni meccset ellazsálták. Ezt azért vedd bele a számításodba. :( Nem jellemző rájuk egyébként, ezért is volt meglepő. Az argentinok ellen ilyen nem lesz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami :lol:

Hozzászólás ideje:
Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami :lol:
Jelenleg ezek nagyon alulszerepeltek. Főleg a jó húsz évvel ezelőtti állapotukhoz képest. Na akkor voltak igazán klasszisok :D
Hozzászólás ideje:

Német - Brazil! Mekkora gyönyör lesz látni, ahogy Özil oda-vissza bebőrözi Luciot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.