Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Megnyugtató ez a nagy előny. Igy nem kérdés, hogy a jobb nyer
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Hát az angolok már a harmadik gól után feladták. Egy kedvenc kiesett. Ott vannak még a Hollandok, és Spanyolok.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Ezen a német válogatotton átgázol majd Argentína! Szerintem fordítva.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Szerintem meg egyik se biztos. Az angolok bebizonyították, hogy lehet gólt lőni a németeknek, és fordítva. De nagy esély van rá, hogy szórakoztató meccset lássunk.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Nagyszerű! Titkon kicsit tartottam a meccstől, de nem lett igazam! Átgázoltunk az angolokon.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Na akkor este mindenki szurkoljon Argentínának!!! Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Ha jól titkolod, akkor nincs baj Szerkesztve: 2010. Június 27.15 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Én megvallom, a mexicoiakkal szimpatizálok Na, nem vagyok egyedül ma este!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Hajrá Mexikó! Gyűlünk. A brazilok után az argentinokat utálom a legjobban.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Brazilokat én se komázom, az Argentinok valahogy semlegesek. A mexikóiak jól nyomták a csoportmeccseken, titkon én is szimpatizálok velük, de nem vagyok méhikó fan.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Rooneyék kivették a zsebemből a pénzt. Ez van, nem lehet mindig nyerni. De ,hogy kárörvendő legyek remélem Németország minnél hamarabb kiesik.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Bye-bye England... Sajnos, azt kell mondanom, hogy jogos volt... Argentína - Mexikó: 2-1
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Ez az Özil gyerek zseniális futballista már most! Minden labdaérintése élményszámba megy. És ennél csak jobb lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Való igaz. Már az első meccsen ő volt a meccs legjobbja, más kérdés, hogy az agyatlan szurkolók a FIFA honlapján, nem ezt látták, de hát istenem.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Való igaz. Már az első meccsen ő volt a meccs legjobbja, más kérdés, hogy az agyatlan szurkolók a FIFA honlapján, nem ezt látták, de hát istenem.Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. Azért örülök, hogy elkönyvelted a ma esti argentin továbbjutást, és gondolatban már a német-argentin meccs lebeg a szemed előtt.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Az argentin védelem nagyon meg fog izzadni a német támadó szekció ellen. Nagyon jól passzolnak, és látszik mennyire érzik egymást. Sweinstergeren pedig mindig ámulok mekkora klasszis. És nincs itt Ballack....nekem nem is hiányzik. Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Azért én óva intelek, volt egy Szerbia - Németország meccs, ahol a támadószekció nem igazán alkotott maradandót... persze Klose butasága is közrejátszott, de akkor is. Ha a németek elszállnak maguktól, hamar egy hazafelé tartó gépen találhatják magukat A szerbek elleni meccset ellazsálták. Ezt azért vedd bele a számításodba. Nem jellemző rájuk egyébként, ezért is volt meglepő. Az argentinok ellen ilyen nem lesz. Szerkesztve: 2010. Június 27.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami Jelenleg ezek nagyon alulszerepeltek. Főleg a jó húsz évvel ezelőtti állapotukhoz képest. Na akkor voltak igazán klasszisok
Hozzászólás ideje: 2010. Június 27.15 éve Nemár..Egy brazil argentin, vagy spanyol argentin döntő lenne a foci szerelmeseinek maga a tömör gyönyör. Messi vs Torres, vagy a többi klasszis párosítás. Nyami Német - Brazil! Mekkora gyönyör lesz látni, ahogy Özil oda-vissza bebőrözi Luciot.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.