Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És így 3 pontnak lettem a tulajdonosa. :D Reméljük vasárnap jó döntőt látunk, mármint nagyon remélem, hiszen a Hollandok és Spanyolok ( :) ) a szép foci mentsvárai általában.

Hozzászólás ideje:

Nem akarok itt okostojáskodni, de a németek eddigi ellenfelei nem voltak olyan acélosak. Most kaptak egy szervezett, labdabiztos csapatot, aki nem nyílik ki, nem ad át szabad területeket. Egész egyszerűen nem reagált rá semmit a német csapat, csak várta mikor kontrázhat. Két veszélyes helyzetük, ha volt.

Megérdemelt spanyol győzelem.

Hozzászólás ideje:

Vajon miért nem vagyok szomorú? :D ez a két csapat volt a szívem csücske, de a meccs alatt azt vettem észre, hogy a hispánoknak drukkolok. :) Teljesen megölték a német játékot, hisz nem adtak teret a németeknek. Ezzel ki is húzták az ellenfél méregfogát. A döntőben az unszimpatikus hollandok és a nagyszerű spanyolok csapnak össze. Kinek is drukkoljak? :D

Hozzászólás ideje:
Nem akarok itt okostojáskodni, de a németek eddigi ellenfelei nem voltak olyan acélosak. Most kaptak egy szervezett, labdabiztos csapatot, aki nem nyílik ki, nem ad át szabad területeket. Egész egyszerűen nem reagált rá semmit a német csapat, csak várta mikor kontrázhat. Két veszélyes helyzetük, ha volt.

Megérdemelt spanyol győzelem.

A spanyolok tudtál mit kell játszani a németek ellen. Del Boske remek szakember.
Hozzászólás ideje:

Meg vagyok döbbenve. A németeknek kellett volna vb-döntőt játszaniuk. Eddig daráltak mindenkit az utolsó pillanatban meg elbuktak.

Hozzászólás ideje:

Ez a vb két szempontból írt történelmet

1. Még sose nyert európai ország vb-t Európán kívüli kontinens tornán.

2. Se Hollandia, se Spanyolország még sose nyert vb-t.

Fantasztikus lesz a végjáték :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos a döntőt nem tudom majd nézni, így örülök, hogy legalább az egyik elődöntőt láttam. :) Jó meccs lett a végére, bár elég nehezen indult be a játék. Abszolút semlegesen ültem le a TV elé, és elég hamar a spanyoloknak kezdtem drukkolni. :D Megérdemelten nyertek.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a kieséses szakasz óta egész jó lett színvonal.

Most miért kell a hollandokat szidni? Felvállalták a 'sötét lovag' szerepét. :)

Inkább fogják rájuk, hogy rosszak, de legalább döntőbe értek végre.

Hozzászólás ideje:
Szerintem a kieséses szakasz óta egész jó lett színvonal.

Most miért kell a hollandokat szidni? Felvállalták a 'sötét lovag' szerepét. :)

Inkább fogják rájuk, hogy rosszak, de legalább döntőbe értek végre.

Én nem szidom a hollandokat, de Van Bommelt fejbe lőném. :D Egyébként az egyik álnevem Stex Van Beoven. :D
Hozzászólás ideje:

Spanyolok meg fogják nyerni a vb-t. De az összteljesítményük alapján egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy meg is érdemlik. Ennél többet kéne mutatni egy világbajnok csapatnak.

Hozzászólás ideje:
Spanyolok meg fogják nyerni a vb-t. De az összteljesítményük alapján egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy meg is érdemlik. Ennél többet kéne mutatni egy világbajnok csapatnak.
Teljesen megérdemelten nyerik meg, ha megnyerik. Ők és a németek mutatták a legtöbbet ezen a VB -n.
Hozzászólás ideje:
Na gyere.... Úgy is én győzök. :D

Messze vagy és késő van :D

Egyébként elhangzott (meg most olvastam), hogy a selejtezőkben Sp. és Holl. volt 100%-os :D Ez azért már jelenthet valamit :D

Amiért megérdemelnék a spanyolok, ha ők győznének, hogy a világ egyik legjobb csapata, még ha a vb-n ez nem is látszott sokszor. Valahol a szerencse is segíti őket, de nem egy olyan csapat került személyükben a döntőbe, akik máskülönben alig "rúgnak labdába". Ez most szó szerint is igaz :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként elhangzott (meg most olvastam), hogy a selejtezőkben Sp. és Holl. volt 100%-os :D Ez azért már jelenthet valamit :D

Amiért megérdemelnék a spanyolok, ha ők győznének, hogy a világ egyik legjobb csapata, még ha a vb-n ez nem is látszott sokszor. Valahol a szerencse is segíti őket, de nem egy olyan csapat került személyükben a döntőbe, akik máskülönben alig "rúgnak labdába". Ez most szó szerint is igaz :)

Akkor nem véletlenül tetszett a játékuk. :D Látatlanba is nekik drukkolok majd vasárnap. :D
Hozzászólás ideje:
És ki érdemelné akkor meg - a VB teljesítménye alapján? :)
Nem tudnék olyan csapatot mondani, mely teljes mértékben megérdemelten nyerhetne. FŐleg ha figyelembe veszem, hogy az én időmben, értsd, amikor még sűrűn néztem a focit, akkor valódi sztárcsapatok voltak, akik nem taktikázták el a meccseket, hanem 90 percig a tétmeccsen hajtottak.
Hozzászólás ideje:
Messze vagy és késő van :D

Ugyan. A spanyolok 80% -ban nagyon szép focit játszottak. Imádom nézni a játékukat. :D
Hozzászólás ideje:
Nos hogy már csak két meccs van hátra....hogy tetszett nektek a 2010-es vb? :)

Az egész megdöbbentő volt. A világ élvonalába tartozó csapatok hullottak mint a legyek. Az hogy Franciaország, Olaszország, Brazilia stb.. kiesnek szájtátva néztem. Na meg hogy viszonylag nenenoncs Hollandia vb-döntőt sem játszik. Szerintem ezen a vb-n minden ppapírforma rombadölt. Ennek hatására 4 év múlva akár Észak-Korea is döntőt játszhat.

Pedig, hogy kinevettem kollégát, aki a hollandokra szavazott.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.