NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A mai futam a boxmunkáról szólt. Webbernek pedig előznie kellett volna az utolsó körben Spanyol barátunk elmehet a Apatrosra kortózíst bányászni Hát ja előznie kellett volna de szerintem feleslegesen tette volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Spanyol barátunk elmehet a Apatrosra kortózíst bányászni Hát ja előznie kellett volna de szerintem feleslegesen tette volna. Szó se lehet róla, maradjon meg autóversenyzőnek, és nyerjen még több tucat futamot Pár pont lett volna a különbség, ha csak pontokban mérünk. Vettelnek nem oszt, nem szoroz, ellenben most már végképp letagadhatatlan, hogy Webber csak másodhegedűs. Eddig is tudtuk, de most szépen nyílttá vált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Szó se lehet róla, maradjon meg autóversenyzőnek, és nyerjen még több tucat futamot Pár pont lett volna a különbség, ha csak pontokban mérünk. Vettelnek nem oszt, nem szoroz, ellenben most már végképp letagadhatatlan, hogy Webber csak másodhegedűs. Eddig is tudtuk, de most szépen nyílttá vált. Persze hogy az az 5 pont nem számít semmit, de azért statisztikai szempontból csak jobban mutatott volna az a győzelem Hát Webberről tavaly óta nyílt titok hogy csak 2. számú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Most nézem a Kecskemét meccset, erre a szakkomentátor (Sallói István) azt mondja: " A tegnapi vacsora nagy meglepetése - úgy hallottam - FARKAS BERTALAN volt, akinek a kazahok nagyon örültek, mert tőlük lőtték ki őt az űrbe, és nagyon sokat jelent nekik." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Most nézem a Kecskemét meccset, erre a szakkomentátor (Sallói István) azt mondja: " A tegnapi vacsora nagy meglepetése - úgy hallottam - FARKAS BERTALAN volt, akinek a kazahok nagyon örültek, mert tőlük lőtték ki őt az űrbe, és nagyon sokat jelent nekik." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. A hapanok újfent tiszteletüket teszik a Forma 1-ben A Red Bullok majdnem h*lyére vették a többieket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jó eddig a futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Az év legjobb futama eddig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát elég izgalmas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jól van Alonso. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jó kis futam volt, és végre Vettel kimaradt a jóból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Remélem, holnap a Magyar Nagydíj versenyén jobb végeredmény születik. Mindenesetre hihetetlen, hogy Alonso most tölti a 30-at, 19 éves kölyök volt, amikor először láttam versenyezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Nekem megfelelne ez az eredmény holnap is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Milyen jó ez a Forma1 nevű korcsolyázás Ha ott esik, akkor lehet, hogy nálunk is fog hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Jó futam volt, ennyi előzést ritkán látni a hazai pályán Button győzelmének jobban örülök, mintha Hamilton vagy Vettel nyert volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Jó futam volt, ennyi előzést ritkán látni a hazai pályán Button győzelmének jobban örülök, mintha Hamilton vagy Vettel nyert volna Tényleg jó verseny volt. Ebbe még én is belenéztem. Alonso jól ment, bár néha bénázott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Tényleg jó verseny volt. Ebbe még én is belenéztem. Alonso jól ment, bár néha bénázott. Egy fenét, csak sokat kockáztatott Anélkül meg minek versenyezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Egyesek túltaktikázták magukat, mások ügyesek és szerencsések voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. A verseny izgalmas volt, de a pontverseny ezzel a végeredménnyel nem lett az, sajnos úgy néz ki ez már tényleg eldőlt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Ez kemény. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110823-samuel-etoo-a-vilag-legjobban-fizetett-jatekosa-lesz-az-anzsi.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. De nagyon jó eddig a mai verseny! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Jaja. Eleje izgalmas volt, utánna már laposodott szerintem a futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Az elején még jó futam volt, de utána unalmas lett szerintem. Kiemelném Czollner Gyuszi mondatát a végéről: Ha nem lenne Vettel, jó lenne a bajnokság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Kiemelném Czollner Gyuszi mondatát a végéről: Ha nem lenne Vettel, jó lenne a bajnokság. Nagyon tetszett ez a szöveg Szóval izguljunk a mezőny többi részéért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Nagyon tetszett ez a szöveg Szóval izguljunk a mezőny többi részéért Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Mert Ferrari szokás szerint balfék és eltaktikázták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Alonso első is volt. Miért lett csak negyedik? Most többen is voltak elsők, szépen váltogatták egymást, aztán a többit lásd lentebb, taktikai malőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. (szerkesztve) A meccs statisztikája: A meccs összefoglalója ( sajnos jobbat nem találtam ) : http://www.youtube.com/watch?v=O9bgQSibIAE Azt hiszem ez az eredmény elgondolkodtató, Arsène Wenger-nek sürgősen tenni kell valamit! Szerkesztve: 2011. Augusztus 29. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. A meccs statisztikája: Manchester drukkerként nagyon bánom hogy kihagytam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Azt hiszem ez az eredmény elgondolkodtató, Arsène Wenger-nek sürgősen tenni kell valamit! Szerintem le kéne mondania vagy lapátra kellene őt tennie a tulajdonosnak. Eljárt felette az idő, évek óta nem nyert semmit a csapatával, Fabregas is eligazolt. Egy fiatal, ambiciózus edző gatyába rázná az Arsenal-t. Talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.