Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Szerintem le kéne mondania vagy lapátra kellene őt tennie a tulajdonosnak. Eljárt felette az idő, évek óta nem nyert semmit a csapatával, Fabregas is eligazolt. Egy fiatal, ambiciózus edző gatyába rázná az Arsenal-t. Talán. Az a vicc hogy már évek óta azt mondogatják, hogy "fiatal az Arsenal, majd beérik". Szerintem már elérkeztünk arra a pontra hogy az "összeszokott/összenőtt" Arsenal felmutasson is valamit, erre rosszabbak mint valaha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Manchester drukkerként nagyon bánom hogy kihagytam Biztosan valamelyik weboldalról letudod szedni. De ha mégsem, akkor viszont valamelyik weboldalon szerintem fent lehet, ahol egyben meg lehet nézni. Vagy az is elképzelhető, hogy ismételni fogják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Biztosan valamelyik weboldalról letudod szedni. De ha mégsem, akkor viszont valamelyik weboldalon szerintem fent lehet, ahol egyben meg lehet nézni. Vagy az is elképzelhető, hogy ismételni fogják. Annyira nem fontos, az összefoglalót már vagy 8-szor néztem meg és inkább másra fordítom azt a másfél órát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Az a vicc hogy már évek óta azt mondogatják, hogy "fiatal az Arsenal, majd beérik". Szerintem már elérkeztünk arra a pontra hogy az "összeszokott/összenőtt" Arsenal felmutasson is valamit, erre rosszabbak mint valaha. Azért egy Clichy, Fabregas, Nasri trió távozását bármelyik csapat megérezné, főleg ha nem igazolnak a helyükre ugyanolyan kaliberű futballistákat. Ezért én nem is vártam, hogy most fognak nagyot alkotni. Az általad írt dolognak már egy-két szezonnal ezelőtt kellett volna bekövetkeznie. Ha jól rémlik az Arsenal kerete nem változott sokat az utóbbi években, nem távoztak kulcsemberek, úgyhogy már korábban kellett volna robbantaniuk. De most már késő. Kezdhetnek mindent majdnem az elejéről, keresni kell egy új Fabregast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Wenger mindig azzal van elfoglalva, hogy állandóan fiatalítani kell. Ez már a rögeszméje, melybe most bele is bukott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Én az Arsenal fejeseinek helyében Wengert már évekkel ezelőtt elküldtem volna, de legkésőbb az előző szezon végén. Azt sem értem, hogy hogyan "ülhet" még egyáltalán a kispadon egy ilyen vereség után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Pedig egyszerű. Ha Wenger felajánlaná a lemondását, azt sem fogadná el az igazgatótanács. Az ok pedig az, hogy rengeteg hasznot hajt a részvényeseknek - és a tulajdonosoknak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Pedig egyszerű. Ha Wenger felajánlaná a lemondását, azt sem fogadná el az igazgatótanács. Az ok pedig az, hogy rengeteg hasznot hajt a részvényeseknek - és a tulajdonosoknak is. És ez még most is fent áll, amikor ennyire pocsék a teljesítmény? Illetve amikor a jövőben sem fog semmi változni? Mert valljuk be, nem igen fest úgy az Arsenal ábrázata, hogy bármi változzon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 31. (szerkesztve) Eléggé képben vagyok arsenalos berkekben, és egyelőre az igazgató tanács tuti nem fogja felállítani. Ha nem jutna ki a nemzetközi porondra a csapat év végén (vagy ne adj' isten, kiesne), akkor az idény végén Wenger távozni fog. Hamarabb aligha. Szerkesztve: 2011. Augusztus 31. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Végre megvertük azokat a ************ svédeket , szép volt fiúk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. A francba. Ez nem jó hír. 0:0-t fogadtam, de csak azért mert már elfoglalták a jó helyeket(mind a svéd győzelem mellett). Hát ez érdekes hogy ilyen nulla csapattal(magyar) nyerni lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Nagyot küzdöttek a fiúk, és minden tiszteletet megérdemelnek! Remélhetőleg kedden is nyerünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Nagyot küzdöttek a fiúk, és minden tiszteletet megérdemelnek! Remélhetőleg kedden is nyerünk! Én '86 óta nem tisztelem őket. Majd ha magyar-brazil világbajnoki döntő lesz akkor talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 2. Végre megvertük azokat a ************ svédeket , szép volt fiúk Az a sz*rházi Ibra lehajtott fejjel kulloghat haza. De utálom azt az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Az a sz*rházi Ibra lehajtott fejjel kulloghat haza. De utálom azt az embert. Én is nagyon utálom azt az embert, hülye nagyképű barom! Őszintét megvallva, nem bíztam a válogatott sikerében. Lehet, hogy a sorozatos kiábrándító teljesítmény miatt. Persze ezzel a győzelemmel még nem kell elszállni, hisz vár még ránk egy s más. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Az a sz*rházi Ibra lehajtott fejjel kulloghat haza. De utálom azt az embert. Pedig Ibra ilyen megnyilvánulással jött ide: "Fejlődtek a magyarok, de ha kell, ismét döntök!" Nagyon nagy volt az arca, csak azt nem tudom hogy mire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Na, amikor nem nézem a svédek elleni mérkőzést, akkor végre megverjük őket. Nagyon kellett már ez a győzelem ellenük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Az unalmas futam végére lett egy kis izgalom. Jó, hogy a McLaren hajszolta Buttont, nehogy már jól érezze magát az kis... Azt továbbra sem értem, hogy a lekörözött versenyzőket miért nem lehet kivenni a Safety Car mögül. Button akkor még jobban megszorongathatta volna Vettelt. A tavalyi vagy a tavaly előtti Szingapúri GP-n is volt ilyen helyzet, akkor még a Nemzeti Sport Online kapcsolódó cikkére is írtam egy kis szösszenetet. (amúgy nem szoktam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Ööö .. egy kéréd: Miért divat gyűlölni Vettelt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Ööö .. egy kéréd: Miért divat gyűlölni Vettelt? Mert tapasztalatom szerint azt aki dominál 1 évben, azt utálni szokták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) Ez mekkora hülyeség már. Nekem a Vettel gyerek az F1-ben való feltűnése óta szimpatikus... egészségére annak, akik gyűlöli, én ezt sosem fogom megérteni. Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Ööö .. egy kéréd: Miért divat gyűlölni Vettelt? Shumachert miért gyűlölték? Mindig nyert, unalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) De ez akkor is érthetetlen. EZÉRT már gyűlölni kell? Pff Na mindegy, nem értem, kész (sok dolgot nem értek én)... befejeztem az "off?"-ot! Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. De ez akkor is érthetetlen. EZÉRT már gyűlölni kell? Pff Nem kell, de ilyenek az emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Bocsánat, de akkor az embernél tényleg nincs idiótább a földön (bár ez régóta tény... de mindig sikerül be is bizonyítani) :( (Tényleg befejeztem az OFF-ot!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Bocsánat, de akkor az embernél tényleg nincs idiótább a földön (bár ez régóta tény... de mindig sikerül be is bizonyítani) :( (Tényleg befejeztem az OFF-ot!) Én se szeretem Vettelt amúgy. Nem szimpi és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Én azért nem szimpatizálok vele, mert már unom hogy mindig ő nyer, unom már a német himnuszt a díjátadón és unom hogy elveszi az izgalmakat a futamtól. Egyszerűen már utálok leülni a tv elé, mert már a rajt előtt tudom mi lesz a vége. Bezzeg amikor még Kimi is itt volt, akkor volt miért/kiért izgulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Shumachert miért gyűlölték? Mindig nyert, unalmas. Rettentő ellenszenves volt számomra, azért nem csíptem (bár nem gyűlöltem sose, ha jól rémlik, mivel nem ismerem, de azért kígyót-békát tudtam rá kiabálni ) A mindig nyert nem elég ok, de persze az én véleményem nem mérvadó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Rettentő ellenszenves volt számomra, azért nem csíptem (bár nem gyűlöltem sose, ha jól rémlik, mivel nem ismerem, de azért kígyót-békát tudtam rá kiabálni ) A mindig nyert nem elég ok, de persze az én véleményem nem mérvadó Én így vagyok Vettelel. Sumit nagyon kedveltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Mikor 2009-ben a Brawn vitt mindent akkor őket utálták. Régen MSC, akkor őt utálták ( én nem ), most a Red Bull, most őket utálják. Mikor Alonso vitt mindent akkor én őt utáltam, és utálom most is. Szóval ez mindig így volt, és lesz is. Aki dominál azt utálják mert így nem izgi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.