Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Hát nem tudom. Senna halála óta nézem a F1-et, de szerintem maximum csak átalakult az F1, rosszabb nem lett. Akkor izgibb volt, kevesebb technika, több vezetői tudás és fortély. Ma már ha valaki előz egyet, akkor ordibál a riporter, hogy mekkora zseniális volt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Akkor izgibb volt, kevesebb technika, több vezetői tudás és fortély. Ma már ha valaki előz egyet, akkor ordibál a riporter, hogy mekkora zseniális volt.... Jó, hát Gyula egy szerencsétlen. De attól még értem a lényeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Az sem volt sokkal izgibb, amikor Schumacher egymás után nyerte hasonló módon a vb címeket úgy, hogy jóformán ellenfele nem volt. Vettel csak végzi a dolgát... a gond a szabályokkal van, amit már 600-szor átírtak, hogy izgalmasabbak legyenek a futamok. Ennyi eredménnyel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Az sem volt sokkal izgibb, amikor Schumacher egymás után nyerte hasonló módon a vb címeket úgy, hogy jóformán ellenfele nem volt. Vettel csak végzi a dolgát... a gond a szabályokkal van, amit már 600-szor átírtak, hogy izgalmasabbak legyenek a futamok. Ennyi eredménnyel... Mindenkinek ugyanolyan autót adnék. Akkor jó verseny lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Mindenkinek ugyanolyan autót adnék. Akkor jó verseny lenne. Nézzél Seat Leon kupát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Nézzél Seat Leon kupát. Forma-1 verzióban izgibb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 10. A Forma1 azért az autó sport királykategóriája, mert itt a csapatok fejlesztési versenyt is vívnak egymással. Olyan prototipusokat versenyeztetnek, amelyek technológiáját később viszontláthatjuk a városi közlekedésben is. Pár év késéssel. Ha mindenki ugyanazt a kocsit kapná, akkor ez elveszne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Forma-1 verzióban izgibb lenne. Az F1 technikai sport, aminek épp az a lényege, hogy ki alakít ki jobb csomagot (pilóta + autó). Persze tényleg jó lenne egy olyan szabálymódosítás, ami a jelenleginél sokkal inkább előtérbe helyezi a pilóták tudását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Na ki veszi át épp a kupát Michael Schumachertől 1994-ben? Mekkora kép, te úristen!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Meg is van a respect. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Isten nyugosztalja Marco Simoncellit.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Isten nyugosztalja Marco Simoncellit.... Basszus.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Isten nyugosztalja Marco Simoncellit.... Hát... ez is benne van a pakliban, főleg a technikai sportokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Volt hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Elhunyt Albert Flórián, Magyarország egyetlen aranylabdása. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Williams: „Csak annyit mondok, hogy megvan az esély Kimi szerződtetésére." Remélem visszatér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Ha valaki esetleg követi a lovassport-híreket: Hickstead-nek aortarepedése volt. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Úgy fest, 2012-ben ismét nézni fogom az F1-et. A mezőny színesebb lesz, az biztos. http://www.youtube.com/watch?v=d06yH0w63oo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Lelkesedésből mit sem változott, látszik, majd kicsattan. Szegénynél már a negyvenes pulzus szívrohamveszélyekkel jár. Go, Kimi! Go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Pedig ha egy éve megkrdezték volna tőlem hogy visszatér-e azt mondom hogy kizárt- szerencsére tévedtem és ismét lesz kinek drukkolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Örömmel látom, hogy rajtam kívül is akadnak itt Kimi-fanok. Azért remélem, nem fog úgy járni, mint Schumi, a 7x-es vb, aki hatalmas várakozások után visszatért. Aztán mit csinált idén? Persze nem Ferrari dübörög alatta, de ez nem lehet kifogás, mert a Brawnnál is nemegyszer verte a csapattársa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Schuminál már a kor is közrejátszik. Kimi meg majd egy tízessel fiatalabb nála. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. (szerkesztve) Szerintem Schumi teljesen tisztességes versenyeket fut ahhoz képest, hogy mi van alatta. Ja és persze: nálam is GO KIMI! Még nem szedtem le kimis poszterem. Szerkesztve: 2011. November 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. (szerkesztve) Szerintem Schumi teljesen tisztességes versenyeket fut ahhoz képest, hogy mi van alatta. Ja és persze: nálam is GO KIMI! Még nem szedtem le kimis poszterem. Persze, nekem nincs bajom Schumacherrel, nyilván nincs egyszerű dolga. Legutóbb azt hallottam, hogy ismét ki akar szállni. Ez attól függ, hogy át akarják-e tenni egy még gyengébb csapathoz. Valahol megértem, ha így nem sok kedve van maradni. Kimivel remélhetőleg nem ez lesz. A Lotus se egy élcsapat, de a két opció közül szerintem ez volt a jobb választás. Meg aztán, a Red Bull is hova fejlődött az utóbbi években. Szerkesztve: 2011. November 30. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 30. Schumit szerintem sehová se fogják rakosgatni, 2012-ig szerződése van. A Renault pedig a közeljövőben aligha fog dobogóért küzdeni. Legalábbis elég meglepő lenne. Mindenesetre Raikönnen náluk még bizonyíthatja, hogy továbbra is jó pilóta, és ugródeszkaként használhatja őket, ahogy anno Alonso is, amikor a McLaren után visszament a Renault-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Kimi a média rémálma. http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=43951 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Arról, hogy milyen érzés 300-al menni… „Normális.” :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. (szerkesztve) Hatalmas figura. Végig szakadtam a cikken. :lol: Szerkesztve: 2011. December 3. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Saját vicc: - Mi az abszolút lehetetlen? - ? - Kimivel mélyinterjút csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteket - ezt múlt héten tettem be a vicces és kedvesbe: "Azt rebesgetik, hogy Kimi Raikönnen a lakóhelyedre költözött, hogy végleg letelepedjen. Mikor kezded gyanítani, hogy a pletyka igaz? ... ha a lakóhelyed legnagyobb szupermarketében már az érkezése napján elfogy a teljes vodka készlet, ... ha a főutat szegélyező szalagkorlátot a kanyaroknál driftelés céljából erőteljesen igénybe vették, ... ha a rendőrök arra panaszkodnak, hogy a városban olyan gyorsan száguldozott egy őrült, hogy még lefotózni sem tudták, ... ha a közeli horgásztóban egyszer csak felfedezel egy luxus jachtot, amin a novemberi napsütésben mosolygós lányok napoznak, ... ha éjjelente a városban csalinkázó rally / f1-es kocsira leszel figyelmes, melyet egy feltűnően részeg sofőr vezet, ... ha a helyi újságok késő novemberben a csukára vadászó horgászok mellett egy fürdőző fiatalemberről is beszámolnak a közeli halas tóban, ... ha finn riporterek tucatjai szállják meg a várost... ... és utána mind arról panaszkodnak, hogy a mély interjú során az alany mindössze egy mondatot volt hajlandó nyilatkozni, ... ha egy nap arra leszel figyelmes, hogy az 50 méter magas közeli dombokon a szánkózó gyerekek mellett egy őrült snowboardozik télen, ... és végül, ha finn emberek ezrei érkeznek a városba, hogy autogramot kérjenek egy kocsmából kitámolygó, feltűnően szőke fiatalembertől, aki utána autóval, versenytempóban távozik a helyszínről." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.