Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Schumacher már egy vén barom aki alá nem való autó. Élvezze a nyugdíjas éveket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Korombeliek ( értsd, vén f*szok ) talán még emlékeznek eme legendára. Elhunyt a legendás Sócrates Anno egy negyedikes osztálykirándulás alkalmával a ránk felügyelő ( nyaraló ) szülők egyike megszólalásig hasonlított rá. Nem is volt vitás, hogy foci közben milyen nevet is aggasszunk rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Az év touchdownja az NFL-ben: átszaltózott ellenfele felett - videó Csodálkozok hogy elfogadták Na én rögtöm szerződtetném Jackie Chant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Az év touchdownja az NFL-ben: átszaltózott ellenfele felett - videó Csodálkozok hogy elfogadták Na én rögtöm szerződtetném Jackie Chant Óriási! Még Jerry Maguirre is csettintene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Épp most akartam belinkelni, frenetikus. És miért ne fogadnák el? Semmilyen szabály ellen nem vét a szaltóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Csak nekem jutott róla eszembe egy bizonyos Johnny Rico? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. A hat per hármas trükk, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Remélem minél többen nézték a kézi meccset! Elképesztő! Megvertük az olimpiai-világbajnok franciákat! Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Remélem minél többen nézték a kézi meccset! Elképesztő! Megvertük az olimpiai-világbajnok franciákat! Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!!! Csak a végét láttam, de az is remek volt. Ebben az erős csoportban nem kaptunk ki...ez a nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Én ostoba meg már az első meccs előtt temettem őket, jobban mondva nem reménykedtem a továbbjutásban sem. Franciák, spanyolok...mondtam itt nekünk nem sok babér terem. Szerencsére a fiúk rám cáfoltak. Szép volt! Irány az Eb-cím! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Én is néztem, hatalmas meccs volt. A franciák 6-1-es sorozatánál már nem igazán hittem hogy lesz visszaút, de szerencsére a fiúk rám cáfoltak. Csak így tovább! Hajrá Magyarok ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Régen drukkoltam ennyire a magyaroknak, nagyon odatették magukat a fiúk! Gratula nekik, legfőképpen Fazekas Nándinak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de istentelenül elcseszetten néznek ki ezek az új F-1 autók azzal az idétlen orral. :S Ja, amúgy Kimi villantott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de istentelenül elcseszetten néznek ki ezek az új F-1 autók azzal az idétlen orral. :S Ja, amúgy Kimi villantott. Nem értem én se miért jelent meg hirtelen ez a kacsacsőrű emlős vonal. Egyedül Red Bullnál látom hasznát Amúgy nézte valaki a Super Bowlt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Felőlem akár fekete halálfejek is viríthatnak a kocsikon, ha izgalmas lesz a verseny. Szerintem ezredrangú, hogy hogy néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Amúgy nézte valaki a Super Bowlt? Belenéztem, haverok unszolására. Nem az én világom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Belenéztem, haverok unszolására. Nem az én világom. Pedig mit hagytál ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Én pont a Super Bowlt nem tudtam nézni, pedig előtte a rájátszás majd' minden meccsét néztem, meg az alapszakaszból is heti 1-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Én pont a Super Bowlt nem tudtam nézni, pedig előtte a rájátszás majd' minden meccsét néztem, meg az alapszakaszból is heti 1-et. Akkor gyorsan nézd meg Amúgy van kedvenc csapatod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Sajnos így, hogy tudom az eredményt, már nincs időm és kedvem megnézni. Amúgy nincs kedvencem, de idén a San Franciscoval szimpatizáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Sajnos így, hogy tudom az eredményt, már nincs időm és kedvem megnézni. Amúgy nincs kedvencem, de idén a San Franciscoval szimpatizáltam. Mondjuk én is csak ismétlésbe néztem meg, de akkor is szurkoltam a New Englandnek, hátha még is más lesz az eredmény Amúgy a San Francisco nem rossz csapat, de nekem a Denver és a New England a kedvemcem, szimpatizálni a Pittsburghel kezdtem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. (szerkesztve) Én élőben néztem hogy a kedvenc "Hazafiaimat" megint kitömik. (Egyébként egész jó volt másnap suliban lenni 2 óra alvással Óriás szurkolókkal körbevéve.) Szerkesztve: 2012. Február 7. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Én élőben néztem hogy a kedvenc "Hazafiaimat" megint kitömik. (Egyébként egész jó volt másnap suliban lenni 2 óra alvással Óriás szurkolókkal körbevéve.) Mármint Patriots és Giants? Szerintem borzalmas ez a magyarítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. De utálom ezt a **************** TV2-t. Megveszi a BL közvetítés jogát csak azért hogy lepasszolja az egyik zsebcsatornájának amit a fél ország nem tud fogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Akit esetleg érdekel: Interjú: Kesjár Jánossal, Kesjár Csaba féltestvérével beszélgettünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Mintha tegnap lett volna. Nagy versenyző volt Csaba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Az elődöntőbe az esélytelenek nyugalmával érkezve hatalmas küzdelemmel megnyertük a városi középiskolás röplabda bajnokságot. Ez azért nagy szó mert amíg a többi középiskola 300-400 főből válogathatott, addig mi 20 (igen, húszan vagyunk a gimiben fiúk) emberből gazdálkodtunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Röplabda? Elég egyedi. Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Az elődöntőbe az esélytelenek nyugalmával érkezve hatalmas küzdelemmel megnyertük a városi középiskolás röplabda bajnokságot. Ez azért nagy szó mert amíg a többi középiskola 300-400 főből válogathatott, addig mi 20 (igen, húszan vagyunk a gimiben fiúk) emberből gazdálkodtunk. Ez óriási bravúr, gratulálok! Vagy nagyon szerencsések voltatok, vagy nagyon tehetségesek vagytok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. (szerkesztve) Kösz a gratulációkat. Igazából az volt a szerencsénk, hogy mindkét ellenfelük hatalmas arccal lépett pályára, és azt hitték hogy félgőzzel is behúzzák majd a meccset. Szerkesztve: 2012. Március 8. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.