Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Korombeliek ( értsd, vén f*szok :D ) talán még emlékeznek eme legendára.

Elhunyt a legendás Sócrates

Anno egy negyedikes osztálykirándulás alkalmával a ránk felügyelő ( nyaraló ;) ) szülők egyike megszólalásig hasonlított rá. Nem is volt vitás, hogy foci közben milyen nevet is aggasszunk rá. :)

• 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Remélem minél többen nézték a kézi meccset! Elképesztő! Megvertük az olimpiai-világbajnok franciákat! :o Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!!! :yeah:

Csak a végét láttam, de az is remek volt. :) Ebben az erős csoportban nem kaptunk ki...ez a nem semmi. :o

Hozzászólás ideje:

Én ostoba meg már az első meccs előtt temettem őket, jobban mondva nem reménykedtem a továbbjutásban sem. Franciák, spanyolok...mondtam itt nekünk nem sok babér terem. Szerencsére a fiúk rám cáfoltak. Szép volt! Irány az Eb-cím! :D

Hozzászólás ideje:

Én is néztem, hatalmas meccs volt. A franciák 6-1-es sorozatánál már nem igazán hittem hogy lesz visszaút, de szerencsére a fiúk rám cáfoltak. Csak így tovább! Hajrá Magyarok :rock: !

Hozzászólás ideje:

Régen drukkoltam ennyire a magyaroknak, nagyon odatették magukat a fiúk! Gratula nekik, legfőképpen Fazekas Nándinak! :clap:

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de istentelenül elcseszetten néznek ki ezek az új F-1 autók azzal az idétlen orral. :S

Ja, amúgy Kimi villantott. :D

Nem értem én se miért jelent meg hirtelen ez a kacsacsőrű emlős vonal. Egyedül Red Bullnál látom hasznát :D

Amúgy nézte valaki a Super Bowlt?

Hozzászólás ideje:

Amúgy nézte valaki a Super Bowlt?

Belenéztem, haverok unszolására. Nem az én világom. :D

Hozzászólás ideje:

Én pont a Super Bowlt nem tudtam nézni, pedig előtte a rájátszás majd' minden meccsét néztem, meg az alapszakaszból is heti 1-et.

Akkor gyorsan nézd meg :D

Amúgy van kedvenc csapatod?

Hozzászólás ideje:

Sajnos így, hogy tudom az eredményt, már nincs időm és kedvem megnézni.

Amúgy nincs kedvencem, de idén a San Franciscoval szimpatizáltam.

Mondjuk én is csak ismétlésbe néztem meg, de akkor is szurkoltam a New Englandnek, hátha még is más lesz az eredmény :D

Amúgy a San Francisco nem rossz csapat, de nekem a Denver és a New England a kedvemcem, szimpatizálni a Pittsburghel kezdtem el :)

Hozzászólás ideje:

Én élőben néztem hogy a kedvenc "Hazafiaimat" megint kitömik. (Egyébként egész jó volt másnap suliban lenni 2 óra alvással Óriás szurkolókkal körbevéve.)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az elődöntőbe az esélytelenek nyugalmával érkezve hatalmas küzdelemmel megnyertük a városi középiskolás röplabda bajnokságot. Ez azért nagy szó mert amíg a többi középiskola 300-400 főből válogathatott, addig mi 20 (igen, húszan vagyunk a gimiben fiúk) emberből gazdálkodtunk.

Hozzászólás ideje:

Az elődöntőbe az esélytelenek nyugalmával érkezve hatalmas küzdelemmel megnyertük a városi középiskolás röplabda bajnokságot. Ez azért nagy szó mert amíg a többi középiskola 300-400 főből válogathatott, addig mi 20 (igen, húszan vagyunk a gimiben fiúk) emberből gazdálkodtunk.

Ez óriási bravúr, gratulálok! :) Vagy nagyon szerencsések voltatok, vagy nagyon tehetségesek vagytok! :)

Hozzászólás ideje:

Kösz a gratulációkat.

Igazából az volt a szerencsénk, hogy mindkét ellenfelük hatalmas arccal lépett pályára, és azt hitték hogy félgőzzel is behúzzák majd a meccset.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.