Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bukarestben ennél jobban játszottunk... És ez nem képzelgés. Az a tűz ami akkor volt a fiúkban, most bizony hiányzott. De Storcktól nem is vártam, hogy majd úgy motiválja őket, ahogy Pali. Egy német képtelen átérezni egy magyar-románt :D a lényeg persze változatlan: k*rva gyenge a válogatott...

Hozzászólás ideje:

A rettegett 93. perc. Az egyenlítés után fáradtam kapcsoltam át másik csatornára... már idegeskedni és bosszankodni is kár ezért. Elég ránézni a tabellára, hogy tudjuk, mekkora esélyt szalasztottak el a fiúk.

Azon se lepődnék meg, ha végül csak 4-ek lennénk, mert a finnek még megelőzhetnek. Ha meg harmadikak leszünk, majd kikapjuk a most még bénázó Hollandiát, aztán kapunk egy nyolcast megint.

Hozzászólás ideje:

Elemeztem a csoport 3. összevetését, és a következőre jutottam:

- ha nincs a 93. percbeli gól, egy Feröer elleni győzelem tuti továbbjutást ért volna akár csoportharmadikként is ( a legjobb csoportharmadik automatikusan kijut ).

- igy is mi állunk a legjobban a csoportharmadikok közül, ha figyelembe vesszük a hátralévő meccseket.

- az ukránok állnak a legjobban jelenleg, azonban ha legyőzzük Feröert, akkor nekik meg le kell a spanyolokat

- a horvátok ugyanannyi ponttal állnak, mint mi, de 1 pont levonásra ítélték őket, amit megóvtak, szept. 17én lesz meghallgatás. Ha az 1 pont levonás marad, akkor nem ugorhatnak elénk, ha legyőzzük Feröert.

- a dán csoportban lehet még gond, ha a dánok legyőzik Portugáliát és Albània hozza a kötelezőt.

- a törökök csoportjában kritikus, hogy Kazahsztán végezzen leghátrébb, ne pedig Lettország, márpedig lesz egy Letto. - Kazahsztán meccs még.

Amit mi tehetünk: meg KELL verni Ferőert, lehetőleg minél jobban. Ha a görögök kikapnak Észak-Írországban, akkor az utolsó meccsünk tétnélküli lesz. Ha nem kapnak ki, nem kaphatunk ki a Görögöktől az utolsó meccsen (akkor maradna a pótselejtezős hely).

Ezután szurkolni, hogy a spanyolok és a portugálok hozzák a kötelezőt és a kazahok ne verjèk meg a letteket.

Ha közben a horvátok visszakapják a plusz pontjukat, akkor nincs értelme számolgatni, ők nagyon nagy eséllyel előttünk lesznek a legjobb csoportharmadikok listáján.

Nute: a finnek elénk ugrására minimális sansz van. Ha beérnek minket, akkor is mi állunk előrébb az egymás elleni meccseredmény miatt. Legalább 4 pontot hozniuk kell rajtunk. Emlékeim szerint játszanak még az észak-írekkel és a románokkal is, tehát erre nem igazàn van sansz.

Hozzászólás ideje:

Köszi, jó volt olvasni. :) Nem lehetett volna simán nyerni hétfőn, a francba már?! Most persze megint számolgatunk és nem teljesen a mi kezünkbe van a sorsunk.

Ha innen nem jutunk ki, akkor most megmondom, soha a büdös életbe nem is fogunk. Ennél már csak az Antarktisz - Vatikán - Pitcairn-szigetek - Ferenc József-föld stb. lenne könnyebb csoport.

Hozzászólás ideje:

A 24 csapat alsó részében el tudom magunkat képzelni. Ha kijutnánk, egy-két bravúrpontot el tudnék képzelni, de ennyi. A mellénk kerülő ellenfelektől is függ. Csak lennénk már ott... Éljem már át, milyen is az: látni a vàlogatottat egy nagy nemzetközi felnőtt tornán. 30 év...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.