Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 9. Az más, az szerintem is pirosat ért, de most a tegnapi meccsről beszélünk, ahol a Real bőven sokkal többet tett azért, hogy a döntőbe jusson. A meccs vége nem oszt nem szoroz, csak annyi a vita tárgya, hogy a partjelző egy egyértelmű leshelyzetnél az akció közben, és nem a végén intett. A végeredményt tekintve mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 10. 20 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: A végeredményt tekintve mindegy. Ember... Elvettek egy szabályos gólt. Hogy nem oszt nem szoroz ez a végeredmény szempontjából? Ez meg érdekes: https://index.hu/bajnokokligaja/2024/05/10/szimon-marciniak-lengyel-jatekvezeto-neszeszer-real-madrid-cimer-bajnokok-ligaja-futball-labdarugas-bayern-munchen/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3OiL8NjVZfcnHLHjmfMOfQODb3Q14--Uu_cta4kkmJTo4q9kUWjhZe7c8_aem_ATTKn6mm-SmgAFu6DwHGwnJhmmyWOJ9cPWKfdGFLSiwu6R1GYv5GQdcYVDhGY0jaRTohRvVr6TLjYRwCpY1bq66t 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 10. Az nem volt szabályos gól. Már a sípszónál leállt az összes madridi játékos, persze hogy sikerült a hálóba rúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 10. (szerkesztve) Nem álltak le. De még ha esetleg ezt el is fogadjuk, hogy leálltak, eleve belefújni ebbe az akcióba már olyan hiba, ami gólhelyzetet hiúsított meg (és szembe is megy minden elfogadott bírói gyakorlattal) - azaz potenciálisan végeredményt befolyásoló hiba. Ezt max az elfogult madridisták tagadják Szerkesztve: Május 10. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 10. Szerintem hibázott a partjelző, tovább kellett volna engedni. De szerintem is befolyásolta a helyzetet az, hogy belefújt a bíró, nem vagyok benne biztos, hogy gól lett volna, ha a bíró nem fúj bele. Kicsit én is úgy érzem, hogy a fejben elengedte a kapus és a védelem a szitut a sípszó után (joggal). Ettől függetlenül, elég bosszantó hiba volt. Főleg, mivel a partjelzőknek direkt ki van adva ukázba, hogy csak akkor lengessenek, ha biztos a les. Ez meg centiken múlt (amúgy még akár les is lehetett). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 16. Dejan Stankovic a Spartak Moszkvához igazolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. 2022. 12. 19. - 22:29, Donát írta: Na akkor jöjjenek az örökranglisták: VB Totál (VB, EB) Az összesített Eb tabella: (ennél szorosabb nehezen lehetne) 1 MissKarrde 115 2 Donát 115 3 Ody 114 4 Nute Gunray 76 5 Wilde 71 6 Yoda József 67 7 Fulcrum 62 8 Nabopolasszar 54 9 Rog 47 misafeco 47 11 Rajmesz 46 12 Adrián 38 13 Dei 37 14 Darth Krande 36 15 Luke19 34 16 Tomcsi 34 17 Whill 33 18 Lokatelli 31 19 Norbilordi 31 20 Bence 29 21 barnez 26 22 Bomarr 21 23 Csoli 21 24 Frenkie 21 25 Danityu 20 26 Pildi 18 27 Flóribá 16 28 Fives 15 29 Coce 12 30 Lada 11 31 Darth Cupsy 1 2022. 12. 19. - 22:29, Donát írta: Dobogók. Ez már az 5. vb volt közösen. Mivel közeledik az EB, összeszedtem a korábbi dobogósokat, EB, VB, illetve közös tabellát. 2022. 12. 19. - 17:31, Ody Mandrell írta: Az EB-t vállalom majd, de persze ha más kedvet érez hozzá szívesen viheti. Ody, akkor viszed ezt a mostani EB-t, ahogy '22-ben beszéltük? Vagy valaki más? Ahogy akkor is írtam, én ezt most nem tudom vállalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Nekem most elég kaotikus az életem, nem vagyok benne biztos hogy tartani tudnám a határidőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Valaki be tudja vállalni a tippek összesítését? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. A Fradi a BL második selejtezőkörében kezd. Amennyiben onnan továbbjut, máris biztos az EKL csoportkör. De persze ne elégedjünk meg ennyivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. 1 órával korábban, Donát írta: Valaki be tudja vállalni a tippek összesítését? Én vállaltam 2 éve. Tegnap el is kezdtem készíteni egy excelt, amibe fel tudom vezetni a tippeket és az eredményeket, aztán kidobja nekem a pontokat és az állást. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Ez nagyon jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. (szerkesztve) Nem tudom @Donát-nak van-e hasonlóan automatizált excele, ha van, akkor szívesen elfogadom, ha megossza Szerkesztve: Június 4. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nem tudom @Donát-nak van-e hasonlóan automatizált excele, ha van, akkor szívesen elfogadom, ha megossza Sajnos nincs meg. Volt egy laptop váltásom egy éve és azóta nem találom azt a fájlt, úgyhogy használd nyugodtan a sajátod. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. @DonátEgy kis segítséget szeretnék a pontozást illetően. Bár én 2 éve, meg talán korábban is kritizáltam az egyenes kieséses szakasz pontozását, a korrektség és az összehasonlíthatóság kedvéért nem fogok rajta változtatni. Viszont elfelejtettem, hogyan is volt. Az világos, hogy a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot, csak a kimenetel (H, V, D) eltalálása 1 pontot ér. Az egyenes kieséses szakaszban döntetlen tipp esetén a továbbjutót is meg kell tippelni, aminek az eltalálása +1 pontot ér. Ami nem világos: ezt a +1 pontot csak akkor kaptuk meg, ha a pontos végeredményt is eltaláltuk és nemcsak a döntetlen kiemenetelt? Tehát teszem azt, Magyarország - Franciaország játssza a döntőt, 2-2 a végeredmény rendes játékidőben, és Magyarország nyer hosszabbításban/tizenegyesekkel. A meccs előtt én 1-1-et tippeltem, magyar győzelemmel. Akkor nekem ezért 1 vagy 2 pont jár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. 2 pont. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Köszönöm egyébként most aláírnám, ha példa bejönne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Egyébként valahol ebben a topikban benne van a pontrendszer, csak meg kell keresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Visszakerestem a 2 évvel ezelőttit, nem volt benne a válasz a kérdésemre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 4. Az első tippelésénél volt leírva, és az asszem a 2006-os VB volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 8. Azért lábon kihordtam ma egy kisebb infarktust... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 8. Szerencsére nincs baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 8. Mindkét meccsen látszott, hogy kíméli magát, takaréklángon focizott. Remélem, tényleg oké lesz az eb idejére. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 8. Éppen most , Nute Gunray írta: Mindkét meccsen látszott, hogy kíméli magát, takaréklángon focizott. Remélem, tényleg oké lesz az eb idejére. Végre valaki észrevette. Neki nem kell bizonyítani semmit, két felhozó meccs volt az EB előtt amin nem kellett megszakadnia. Szerintem nagyon jól taktikázott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Nekem is feltűnt ezért sem értettem mi a töknek ment ki a második félidőre tegnap. Már a szünet előtt is nézte, fájlalta kicsit a lábát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. Sziasztok! Holnap végre elstartol az Európa Bajnokság, és idén is megrendezzük a tippversenyt. Idén én veszem át a szervezést Donáttól, igyekszem nem belebakizni A szabályok változatlanok, a csoportkörben a pontos végeredmény eltalálása 3 pontot, a győztes csapat, illetve döntetlen eredmény eltalálása pedig 1 pontot ér. Az egyenes kieséses szakaszban csak rendes játékideőre tippelünk, annak eltalálásáért jár a 3 vagy az 1 pont. Döntetlen tipp esetén +1 pontért meg lehet tippelni, ki fog tovább jutni. A meccsekre a kezdőrúgásig lehet tippelni. Az első játéknap (06.14) mérkőzése: Németország - Skócia 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. Éljen! Németország - Skócia 2:0 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. So it begins... Németország - Skócia 2:0 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. Németország - Skócia 3:0 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. Németország - Skócia 2:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.