Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Német-Argentin mecs nagyon érdekes, kiváncsian várom, kár hogy olyan korán van így ezt sem fogom látni...idáig ez érdekelne a leginkább... :yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
kár hogy olyan korán van

Korán?!

4 éve voltak korán a meccsek fél nyolckor volt az első, aztán fél 11kor és fél egykor.

Egyik nyolcaddöntőre nem is bírtam felkelni. Ha túl sokáig mulat az ember, akkor nehéz.

Hozzászólás ideje:

Mocskos németek.Nem elég,hogy a bíró is segíti őket,még átvették a hollandok Portugália elleni "pazar" mentalitását.

Ja és nem is értem,hogy a Fifa hogy engedheti,hogy a jegyek közel 95%-át a német szurkolók vásárolják fel.Van kint 3000 Argentin.Milyen dolog ez?!

Remélem kiesnek :)

Hozzászólás ideje:
:):):D:):D

Kicsit én is sajnálom az argentínokat. :o De azért örülök. :D Sajna elég fásultan játszottak a németek, de legalább voltak felvillanásaik. Hála égnek Friedrich felszívta magát, de az ászok nem villogtak. Ballacknál nagyon feltűnő volt, hogy fáradt. Olyan volt, mint egy lassított felvétel. De ezek a németek, így csak ők tudnak nyerni. Igaza volt Linekernek. :D Remélem tudnak majd regenerálódni az elödöntőre!

Argentína. Már Mexiko ellen is éreztem, hogy nem verhetetlenek, ez most ki is jött. Messi miért nem játszott? Sérült volt?

Hozzászólás ideje:

Szegény argentínok :) Már nem is merem nézni az estit :)

Az első félidőt majdnem elaludtam, de utána végigizgultam az egészet. Nagyon jó volt.

Hozzászólás ideje:

Klassz meccs volt. :) Bár asszem az első félidőben elszundítottam :) No igen. Az felejthető volt. Ami azután jött az végre foci volt. A német mentalítás végig képes volt felülkerekedni az argentín technikán és ezt most eredménytől függetlenül mondom.

Már várom a holnapi Brazil-Francia meccset :D A többi nem nagyon érdekel. Főleg a mai Ukrán-Olaszo. :S

Hozzászólás ideje:

Olaszok miatt feltétlenül nézni kell :) No meg holnap a portugálokat, mint másik kedvenceimet.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Szerintem ha a németek ilyen játékkal ki tudták verni Argentínát, bárki ellen van esélyük. :)

Hát ez így sántít egy kicsit :)

Hozzászólás ideje:
Miért? :) Ennél csak jobban játszhatnak, és az Argentínoknál nincs jobb kerettel rendelkező csapat a VB-n.

Nem voltak olyan esélyesek az Argentínok mint amilyennek kikiáltották őket.Az,hogy a gyengébb csapatokat bedarálták még nem jelenti azt,hogy jók is voltak.A Franciák az Olaszok a Portugálok az Angolok mind mind más mentalitású csapatok.Velük meggyűlik a bajuk hidd el.A Brazilokról meg nem is beszélve.

Szerkesztve: - lipi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.