MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Mások se nagyon láttak olyat, ami alapján büntetni kellett volna. Pont most nézem a músort, és Dávid S. is azt mondja, hogy teljesen felesleges volt a büntetés. Nem látszott innen semmi sem. Csak hát ugye mégiscsak múlhat ezen is a vb cím sorsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Nem hiszem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Nem hiszem el Mi történt? Nem bírta a Reneult? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Hát nem. Elfüstölt Alonso... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Talált! Elfüstölt a motor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Talált! Elfüstölt a motor És megvaaaaaan!!! Bravó Sumi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ne légy gonosz Megérdemelte volna a 3.helyet, mert szépen ment és hajtott a pontokért (sajna jobban, mint kellene). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Most várom, hogy mit jelent be MS. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Kubica rulez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Visszavonul. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. És YES!!!!!!! Fenébe, most kit fogok utálni? Már hozzászoktam az elmúlt tizenvalahány év alatt Na mindegy. Szép karrier van a háta mögött, egyszer ennek úgyis el kellett jönnie. Azért szép 15 év volt ez neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szép volt Sumi! Olyan eredményeket ért el, amiket soha senki nem fog tudni túlszárnyalni. Minden idők legnagyobb autóversenyzője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Én inkább azt mondanám, hogy a legeredményesebb. Mások is voltak ilyen jók, csak nem mindegy, hogy milyen gárda van a versenyző háta mögött, és mennyire akar mindenképpen nyerni és nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szerintem ezt nem lehet megkérdőjelezni. Kár, hogy ennyire befolyásol téged, hogy utálod. alonzód sose lesz ilyen nagy versenyző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Az eredményeit nem kérdőjelezem meg. Csak azt, hogy az autósport (vagy csak az F1) történetében nem volt más, aki ilyen tehetség lett volna. A világ nem így működik. Volt már ekkora tehetség más is, csak nem ilyen eredményes. A kettő között különbség van, ne keverjük össze. És én most nem Alonsoról beszéltem, rá visszatérhetünk 15 év múlva, mert igazán csak utólag fogjuk látni, hogy mit ért el, és mit nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Egyetértek Miss-szel. Schumi hatalmas tehetség, pilóta volt, ez vitathatatlan. A legeredményesebb, ez is. De ha rangsorolnék, Sennát nagyobb versenyzőként emlegetném, mint Schumit, annak ellenére, hogy nem ért el ennyi mindent. De nem rangsorolok. Nem lehet megtenni. Az aranycsapatot sem lehet összehasonlítani a most VB olasz válogatottal. Botorság lenne ugyanezt megtenni Schumival is Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Kubica előtt le a kalappal Nagy tehetség van benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Hát igen.... Senna nem gyűjthetett annyi trófeát mint Schumi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Pedig Braziliában Schumi leelőzte Sennát is például '94-ben... Sennáról érdekes (bár érthető), hogy ma már csak a jót emlegetik. Pedig elég arrogáns versenyző tudott lenni és nem ritkán az ütközést is megkockáztatta csak hogy első legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Sumi olyan mint Senna, csak kétszer jobb kiadásban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Fenébe, most kit fogok utálni? Utáld az öccsét! Bravó Schumi! Pályafutása nagyobb részében nem volt szimpi, de szeretném, ha méltóan vonulna vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Utáld az öccsét! Ő nem annyira unszimpatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Pedig elég arrogáns versenyző tudott lenni és nem ritkán az ütközést is megkockáztatta csak hogy első legyen. Hehe, ezt MS is megcsinálta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Hehe, ezt MS is megcsinálta Pontosan. Shumi még rosszabb mint Senna. Azt se csíptem, ezt se. Prost volt nekem a nagy favorit. Nade most meg Kimi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. most meg Kimi Így van! Ő lesz az új kedvencem. Megérdemelne már egy bajnoki címet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Így van! Ő lesz az új kedvencem. Megérdemelne már egy bajnoki címet! De hát hova tűnt Damon Hill? Én nem szoktam nézni a F1et, de Schumi iszonyat unszimpi volt. Örülök hogy visszalép. Tudom hogy sokan szeretik, de bárki veszi át a helyét, csak szimpatikusabb lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Hát látatlanba lehet én is utálnám, de a prekoncepciók helyett a láttottakban bizok és bizony Schumi remek sportember, ahogy azt a hétvégén is bizonyitotta. Persze aki élből utálja még egy ilyen egyértelmü győzelemre is legyint... ezzel nem lehet mit tenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Így van! Ő lesz az új kedvencem. Megérdemelne már egy bajnoki címet! Nagyon egyetértek! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. ... ezzel nem lehet mit tenni Tényleg nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Azt a 'Tényleg nem...'-et mintha nem én mondtam volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.