Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Azt a 'Tényleg nem...'-et mintha nem én mondtam volna... Pereld be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Azt a 'Tényleg nem...'-et mintha nem én mondtam volna... Hoppá... javítsam ki v jól mutat úgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Én nem szoktam nézni a F1et, de Schumi iszonyat unszimpi volt. Örülök hogy visszalép. Tudom hogy sokan szeretik, de bárki veszi át a helyét, csak szimpatikusabb lehet. Kb. tizenvalahány éve nem bírom a fazont És én legalább nézem a Forma1-et, szóval nem látatlanban beszélek. Nagy tehetség, szó se róla, ezt soha nem kérdőjeleztem meg (vagyis csak ezt nem, a módszereit annál inkább), de maga az ember taszít. Ez viszont már ösztönből jön/jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Nézett ma valaki időmérőt? Remek volt, eső minden mennyiségben, Renault, főleg Alonso az élen, MS a hatodik helyen, Massa meg a sereghajtók között Ígéretes kezdet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Én tök elfelejtettem, hogyha Kelet, akkor reggel, szal nem keltem fel Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Én néztem. Az eleje gumiháború, a közepe Kamino (különös tekintettel Jango meg Obi kicsúszásaira) a vége meg egy visszapillantó tükör Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Tényleg, az érdekes volt De hogy tört le Raikkönen visszapillantója? Sebaj, Donát, az ismétlést még nézheted, és holnap az időmérőt is. A következő is reggel lesz, de talán korábban, mert Japán messzebb van, több az időeltérés, nem? Az utolsó Brazília, ezt régebben rendszerint ismétlésből adták késő este. Remélem, most menni fog élőben, akár fő műsoridő, akár nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Mi az a Forma1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Miss: Most már nem nézem meg, majd holnap a futamot Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Mi az a Forma1? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. (szerkesztve) Megint kiderült, hogy egységes gumik kellenek. Ez a mai edzés egy vicc volt... Nem a tudás döntött, hanem, hogy kinek milyen gumija van. Szerkesztve: 2006. Szeptember 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Nyugi, ha jól emlékszem, jövőre már egy gumi szállító lesz, a Bridstone Kiesik egy tényező, ami meghatározta az egész cucc versenyképességét. De ezek után előjöhetnénk azzal, hogy kinek milyen motorja van, milyen autója van, milyen taktikája van A vezetői tudás az egy dolog, a többi még mind tényező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Jövőre csak a Raikonen!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Majd meglátjuk, mi lesz, kinek hogy jön be az új csapat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Jó kis futam volt ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Jó kis futam volt ez! SPOILER Sajna nem láttam, de alig akartam elhinni hogy sumi nyert. Délután mindenképpen megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Kaotikus volt Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Nekem is tetszett a verseny, ezt végre megint élveztem. Úgy látszik nekem ezek az esős versenyek jönnek be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Nekem is tetszett a verseny, ezt végre megint élveztem.Úgy látszik nekem ezek az esős versenyek jönnek be. De hogy tudott Sumi esős pályán nyerni? Az időmérőn sokkal jobbak voltak a Renaultok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Hogy pont hátránya van Schuminak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Hogy pont hátránya van Schuminak? Egálban vannak, de mivel több versenyt nyert Sumi, ő vezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Egálban vannak, de mivel több versenyt nyert Sumi, ő vezet. Érzem a győzelem szagát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. De hogy tudott Sumi esős pályán nyerni? Az időmérőn sokkal jobbak voltak a Renaultok. Majd meglátod! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. (szerkesztve) Mindenesetre szép kép volt az eddigiekről: Raikkönen alatt behal a motor, Sato idegesít, volt némi kavaró tényező (most az eső, Safety Car híján) és most kivételesen én is örültem Schumi győzelmének. Amit Alonso stábja művelt, azt tanítani kéne a bohóciskolában. Briattore arcát klönösen. Viszont érdekesen alakulnak a helyek... Kimit belerakják egy olyan autóba ami talán végig is ér a versenyen, Alonso kap egy jobban fizető roncsot.... M Schumi meg nevelheti az utánpótlást Szerkesztve: 2006. Október 1. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Azért annak örülök, hogy ALonso jövőre a McLaren-nél versenyez. A lúzer!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. A lúzer!!!! Jó lett volna a mai futam, ha a volna ott nem volna, és nem kell részleteznem, hogy miért. Jó kis meccsek a középmezőnyben, vizes pálya, jól menő Alonso, a csapat bénázásról igazán nem ő tehet, attól még jól versenyzett. Ja, és remélem, hogy a másik McLarenbe ül bele jövőre, az általában nem szokott tönkremenni, csak Kimié Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Ne bosszankodj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Ne bosszankodj. Csupán arról van szó, hogy nem hagyom magam, vagyis szó nélkül, ha valami nem nyeri el a tetszésem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Csupán arról van szó, hogy nem hagyom magam, vagyis szó nélkül, ha valami nem nyeri el a tetszésem Tudom. Ezt becsülöm benned! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. De hogy tudott Sumi esős pályán nyerni? Az időmérőn sokkal jobbak voltak a Renaultok. Hát valóban bámulatos volt. Scumacher a legtechnikásabb pilóta talán a mezőnyben a győzni akarása pedig ugyanolyan, mint kezdő korában. Amikor bevágott Fisichella elé, az pazar volt, oda kellett kurázsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.