lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Olvastam valahol,hogy egyszer Lucas beült egy "hagyományos moziba" mondjuk ez érdekes,hogy csak úgy beült,és elszörnyülködött,hogy milyen minőségben ment le a TPM.Állítása szerint ez az egyik fő ok a digitális kópiák mellet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Azért annyi fejlődés mégis volt, hogy akkoriban jelentek meg a digitális mozik, ami megint csak egy fejlődési fok. Naja, de egyáltalán nem terjedtek el. Az ep.2 és az ep.3 között nem történt nagy áttörés. Persze ez nem Lucas sara... ő azzal számolt, hogy mások is digitális-mozikban akarják majd bemutatni a filmjeiket, söt fel is hivta erre a filmeseket, de eléggé egyedül maradt ezzel. Most a 3D mozik mögött azért komolyabb brancs verődött össze: Peter Jackson, James Cameron, Rodriguez és persze Lucas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. ...nem egy Pixar filmre... Nem szereted a Pixar-t vagy csak a hosonlat kedvéért írtad. Szerintem ők is óriási dolgokat tudnak csinálni, persze csak a saját műfajukban az Animációs rajzfilmek terén. Hihetetlen családot (The Indredibles) például imádom. Ez az első Pixar film aminek értelmes története is van. Marha jól néz ki, és a zenéje is király. Nagyon szeretem a Pixar filmjeit (a Short kategóriákat igaz jobban:)). Csak a példáért írtam. Viszont az új filmjüktől rettegek! Nagyn Toy Story 1 érzés ami viszont jelentős zuhanás a The Indredibles után. Remélem nem lesz igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Azért a szuper digitális kamerát elég gyorsan összehozták Lucasék! Viszont abban kicsit én is kételkedem, hogy 2007-re mindenhol digitális mozik lesznek felszerelve az új 3D vetítőrendszerekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Szinte kizártnak tartom. 2007 korai dátum. A digitális vetítők és termek is jóval lassabban terjednek, mint amire számítottak a megjelenéskor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 2. A mozit mindíg temetni akarták, de túlélte.Elöszőr akkor, amikor a videók elterjedtek.Túlélte.Másodszor akkor amikor a dvd megjelent.Túlélte.Most a mozik ellenségei a fájlcserélő hálozatok, és a szélessávú internet elterjedése.Minek menjen az ember moziba, ha 2 óra alatt lent van egy film?Pár kollégám így gondolkodik.Szerintem inkább a videotékáknak kellene félniük.A mozinak azért van egy hangulata.El lehet vinni a lányt, stb.Egy jó program. Szerintem a mozi örök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 3. Szerintem a mozi örök. Először a tévé támadott. Az komoly érvágás volt a mozinak. Azok fogják életben tartani a mozit, akik úgy gondolkodnak mint Te, vagy én. A mozizás nem csak egy egyszerű kis filmnézés, mint szombat este a tévé. Több annál. Hangulata és varázsa van. Az más kérdés, hogy a kisebbség gondolkodik csak így. De hogy mit fognak a mozikészítők bevetni, hogy visszacsalogassák a nézőket, nem tudom. A 3D technika talán, talán, de egyszer már próbálkoztak vele, és akkor nem vált be. Persze ez most más lesz, de ki tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. (szerkesztve) Először a tévé támadott. Az komoly érvágás volt a mozinak.Azok fogják életben tartani a mozit, akik úgy gondolkodnak mint Te, vagy én. A mozizás nem csak egy egyszerű kis filmnézés, mint szombat este a tévé. Több annál. Hangulata és varázsa van. Az más kérdés, hogy a kisebbség gondolkodik csak így. De hogy mit fognak a mozikészítők bevetni, hogy visszacsalogassák a nézőket, nem tudom. A 3D technika talán, talán, de egyszer már próbálkoztak vele, és akkor nem vált be. Persze ez most más lesz, de ki tudja. A mozi az biztos, hogy nem fog eltünni, de hogy a piacot nem fogja uralni az is biztos. A 3D mozi kiváltására már elkészült a 3D TV (magyar fejlesztés!). Én nagyon ritkán járok moziba; évente egyszer ha elmegyek valami igazán nagy durranásra. Isten igazából a jegyárak meg a sok hülye tapló riaszt el. Otthon kényelmesebb. Kiveszek egy filmet, berakom a lejátszóba és némi hangot adok az erősítőre. Házimozi. Majdnem ugyanazt adja vissza...... Szerkesztve: 2006. Május 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Azért én a 3D mozi elterjedésében még nem vagyok biztos... a digitális mozi se nagyon vált be, és Spielberg azt nyilatkozta, hogy óriási csalodás volt a 3D-s Casablancába belenézni... mondta is hogy ő nem nagyon hisz ebben az új technikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Azért én a 3D mozi elterjedésében még nem vagyok biztos... a digitális mozi se nagyon vált be, és Spielberg azt nyilatkozta, hogy óriási csalodás volt a 3D-s Casablancába belenézni... mondta is hogy ő nem nagyon hisz ebben az új technikában. Én sem hiszek benne, bár még nem láttam, hogy milyen De amiért én elsősorban szeretem a filmeket, azon nem fog dobni a 3D... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Cameron már mindenesetre letette a névjegyét. Filmje a Deep Sea (remélem jól emlékszem) máris elkészült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. De amiért én elsősorban szeretem a filmeket, azon nem fog dobni a 3D... Valahogy így gondolom én is Alapvetően egy kíváncsi természet vagyok, max. ezért érdekel, hogy milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Cameron már mindenesetre letette a névjegyét. Filmje a Deep Sea (remélem jól emlékszem) máris elkészült. Cameron a technika megszállottja, nem meglepő, hogy egyből felugrott a vonatra. Várjuk meg, hogy az igazi filmesek mit szólnak ehhez az egészhez (sztem le sem fogják sz*rni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerintem azt azért tisztázni kellene, mit érdemes 3D-s verzióban csinálni. Nyilván a látványosabb filmekről van itt szó, és nem az egy szobában játszódó kamaradarabokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerintem először majd az IMAX filmeket fogják átültetni. Amúgy nem hiszem, hogy majd valaki egy két órás filmet kibírna 3D-ben ha a jelenlegi alkalmazásból indulunk ki. A 3D-s szemüvegek eddig nagyon sokaknál fejfájást hozott elő. Az '50-'60-as években ezért is szünteték be az ilyen filmek vetítését. Régebben ennek nagyobb kelletje volt. De most szerintem egy új technológiáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Várjuk meg, hogy az igazi filmesek mit szólnak ehhez az egészhez (sztem le sem fogják sz*rni) És kik neked az igazi filmesek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. És kik neked az igazi filmesek? Bárki, aki azért csinál filmet, hogy elmeséljen egy történetet, nem pedig azért, hogy kipróbálhassa a legújabb technikát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Bárki, aki azért csinál filmet, hogy elmeséljen egy történetet, nem pedig azért, hogy kipróbálhassa a legújabb technikát... Szerintem a kettő nem áll olyan távol egymástól, sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerintem a kettő nem áll olyan távol egymástól, sőt! Az a kérdés, hogy a készítőt mi motiválja, és ebben az esetben a kettő igencsak távol áll egymástól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Az a kérdés, hogy a készítőt mi motiválja, és ebben az esetben a kettő igencsak távol áll egymástól... Mesélj kicsit Cameron új filmjéről, én még csak nem is hallottam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Mesélj kicsit Cameron új filmjéről, én még csak nem is hallottam róla. ITT meg is tudod rendelni Inkább dokumentum-film, amiben aztán a végén váratlanul feltünnek a földönkivüliek Technikai demó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. ITT meg is tudod rendelni Inkább dokumentum-film, amiben aztán a végén váratlanul feltünnek a földönkivüliek Technikai demó. Nahát ezt még elolvasni se volt kedvem, nemhogy megnézni. Cameron teljesen kiégett, vagy már totál nem érdekli a filmezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. No mától hivatalosan is van IMAX mozink, lehet stirölni a gigavásznat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Látom még senki se tolongott közülünk az ájmekszbe Elég tré filmeket nyomnak még sajna. Negyven percért én tuti nem adnék ki ezerháromszázat. Na majd ha normális filmeket adnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. IMAX -ban még mindig két óra a maximális játékidő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. IMAX -ban még mindig két óra a maximális játékidő? Nem tudom mennyi a maximális, de ált. a filmszalag nagy súlya miatt közkedvelt negyven perces filmeket gyártani eme formátumban. Amúgy természetesen vannak nagyfilmek is, többek között a legújabb Batman filmben is vannak olyan jelenetek amit direkte IMAX filmszínházakba szánnak. Arról nincs hír eddig, hogy ez most vajon 3D-s lesz vagy maradnak a 2D-nél. 3D-ben inkább természetfilmeket csinálnak. Per pillanat is ugyebár belőlük kettő fut most Budapesten, igaz majd húsz éves felvételek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. 2002-ben a Klónokat bemutatták IMAX-ban, de ehhez meg kellett vágni. szívesen megnézném egyébként... Nem lehetne szólni, hogy szerezzék meg valahogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Olvastam a www.imaxbudapest.hu-n (fórumban), hogy állítólag Peter Jackson megcsinálja a GYU-t 3D-ben és majd azt adják le IMAX-ban. Persze ott lesz még majd Cameron Avatarja is, szóval filmek csak-csak lesznek, csak még a mikor kérdéses. :S Én azért már kiszúrtam magamnak Scorsese dokufilmjét a Rolling Stonesról, szóval asszem azzal le tudna hengerelni az ájmeksz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Engem A Gyűrűk Urával is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Amit a csávó ír az teljesen igaz.Egy olyan országban ahol ennyire alacsonyak a bérek, írdatlan drágán adni a mozijegyet?Csodálkoznak, hogy nem megy be senki?A letöltés ingyenes.Mindíg Európára hivatkoznak.A bér mikor lesz európai?Na majd akkor megyek én is többször moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.