Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Milyen osztályzatot adnál a hatodik epizódnak? 43 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a hatodik epizódnak?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, pb69 írta:

Hát de nem vitték, nem azt vitték vászonra, ahogyan ezt le is írtam. :) 

Pont azt mondtam, hogy nem szerepeltek a 3-ban, mert kivágták ezeket a részeket belőle. Csak szerepeltek volna benne, ha nem végzik a vágóasztalon.

dehogynem szerepelt, Bail Organa mar megkezdte a hintapolitikajat, még ha nem is nevezte lázadásnak, de már dolgozott rajta

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezt a részt immár végig belengi Palpatine későbbi visszatérése. Nagyon sok aspektusát az határozza meg. Talán azért is mozdult ki a biztonságos odujából, hogy Luke-ot birtokba vegye? Amikor a két segédjével sutyorognak, épp ezen témáznak? Simán bele lehet látni ezt is. A végén pedig a galaxis felszabadulásának érzését átvette egy egészen más attitűd. 

Ja és a kedvencem pedig továbbra is ez:

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Nem hinném, bár ki tudja :) egyébként asszem valamikor tavaly láttam, hogy valamelyik pesti mozi vetített eredeti trilógia maratont. Nyilván az random volt, nem évfordulós

• 1 hónappal később...
  • 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

A jányom miatt írok ide. 12 éves lett és nemrég végignéztük a filmeket, kicsit össze-vissza sorrendben. A 7-9. részeket egy nap alatt ledarálta, azt hittem azok lesznek a kedvencek, végül megkérdeztem, melyik tetszett neki a legjobban és ezt a részt mondta. Ki is tart mellette. A vége annyira érzelmes, hogy engem is meghatott újra, ahogy együtt néztük. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2005. 07. 18. - 21:00, Szisz írta:

Így a prequelek után nézve egy valami nem tetszik: ahogy Boba meghal, az olyan snassz, amilyen múltja van...

Az apja halálában van valami drámai, ez viszont kicsit szánalmas. :D

Most már jó? :D 

• 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Andor szempontból.

A lázadó flotta akkorára nőtt már, hogy nyílt támadást indíthattak a Halálcsillag 2 ellen. A Scarifon láttuk utoljára a Lázadó sereget, azóta hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Hiába mondja Ackbar, hogy nem sokáig tarthatnak ki a rombolók ellen, a Halálcsillag felrobbanásakor még mindig tartották magukat. 

Eljött a napfelkelte amit Luthen nem érhetett meg, de ami annál szebb lett. A rész végén a több bolygós ünneplés azért igényel némi zsebkendőt....

Egy korszak méltó lezárása ez a film, a hősök megtették ami elvárható volt. Ami ezután jön arról ők már nem tehetnek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.