Ugrás a kommentre

HD formátum és a házimozirendszerek

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?  

50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mi van, csak nem bírsz várni amíg magad láttod, hogy mit tud? :D
És ha meglátom akkor mi lesz? :D Úgy is ezt veszem meg, mert én se Samsungot se LG -t nem veszek. Ami meg tényleg jobb, az dupla ennyibe kerül, így arra se fogok áldozni. Szóval olyan óriási kockázatot nem vállalok úgy érzem. Főleg egy 63 centis crt után...
Hozzászólás ideje:
Ody: Sok sikert és örömet hozzá.Samsungot ne húzd le, nálam etalon legalábbis monitorban és mobiltelefonban, de láttam pár tv-jét és majdnem magam alá csináltam a látványtól. ;)
Nekem is Samsung TV-m van most, de plazmában pl. nem is gyárt 50 col alatt FULL HD-s készüléket.
Hozzászólás ideje:
Akkor pár sörrel felszerelkezve nézz meg pár filmet :hmm: .
Nem hiszem, hogy lesz rá lehetőség. Majd ünnepek alatt akarok rácuppanni. Beállítások és összehnagolás a BR lejátszóval. Ez a holnapi műsor. De azért egy TCW részt tuti megnézek majd. :)
Hozzászólás ideje:
Nem hiszem, hogy lesz rá lehetőség. Majd ünnepek alatt akarok rácuppanni. Beállítások és összehnagolás a BR lejátszóval. Ez a holnapi műsor. De azért egy TCW részt tuti megnézek majd. :hmm:

Az összehangolás megvan 1 óra alatt. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

No megvan a kicsike, nagy élvezet volt összerakni, meseszép az egész. Nem értem miért húzzák le a Panasonic design-t. Semmi csicsa, csupa elegancia. Oda vagyok érte. :lol: Viszont annyi szépséghiba van, hogy későn hozta a DHL, így még melegszik. :D Viszont képeim már vannak róla.

Immár teljes a Panasonic hegemónia. Videó, BR és TV ugyanazon márkából.

foto0256.jpg

Nem igazán lehet érezni a szépséget ezen a szutyok képen. :(

foto0253a.jpg

Specifikációk: HD TV 1080p, TNT HD, Dolby Digital Plus, DTS and many more. :)

foto0254p.jpg

Bemenetek, kimenetek.

foto0255.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Ody, most veszem észre, nálad elég furcsán van elhelyezve az elülső hangfal. A szobában lévő tereptárgyak (bútorok) nem engedik, hogy széjelebb húzzad őket, vagy mi? Ja és hol a center? :(
Hát gyerekek! :P:):P Egyébként a szobám sz*rul van elrendezve ezért vannak olyan közel a TV -hez. :lol: Na majd írok bővebben is, de most mennem kell mozizni. :D
Hozzászólás ideje:

Így van. Ez élmény-gyilkos elrendezés. Valahogy szélesebbre kellene állítani a két hangfalat. Úgy jobb tere lenne. Így inkább üvölt, mintsem kényeztetne. :(

Meg érdemes a hangfalak alá kis tüskéket tenni. Akkor nem rezonál be annyira a polc meg a padló.

Valami normálisabb képet akarunk, ahol sötétben nyomul valami HD-bestia. Amúgy szép méretes trubadúrláda. :):D

Vasárnap remélhetőleg rend lesz a lakásban (konyha+fürdőszoba felújítás volt :lol: ) és akkor én is felnyomok valami képet a cuccról.

Hozzászólás ideje:

Hát Ody, ez nagyon ocsmány így együtt. Jobb lenne, ha mindettől nagyon gyorsan megszabadulnál, én azt mondom. Mondjuk, odaadhatnád nekem :D

Viccet félre téve, csak azt tudom mondani, amit már annyiszor mondtam: De jó neked! Gyönyörűen fest. Egyszer remélem nekem is lesz ilyenem... :clap2:

No megvan a kicsike, nagy élvezet volt összerakni, meseszép az egész. Nem értem miért húzzák le a Panasonic design-t. Semmi csicsa, csupa elegancia. Oda vagyok érte. :D

Én sem értem, nekem is a kedvenc márkám a Panaskodik (mondhatni, családi márka :) ). Nálunk is minden Panasonic, TV, mindkét DVD, a videómagnó, még a kávéfőző is :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.