Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Köszi! Nézelődök. Te melyiket vennéd?

Ha lenne elég zsé-m akkor a Full HD-s modellek közül. Méretet nem mondok, mert ugye szobafüggő, de talán az 50 col-os jól megférne a látóterembe még :D

Hozzászólás ideje:

Az a poén, hogy van rá zsozsóm. Igaz részletre venném, de vannak kedvező konstrukciók. De türelmet kell tanusítanom, csak karácsonyra fogom megkapni magamtól. :D Amúgy az én szobám 360*290 -es. Ami kb 10,5 négyzetméternek felel meg. Oda jó egy 107 centis?

Hozzászólás ideje:
Az a poén, hogy van rá zsozsóm. Igaz részletre venném, de vannak kedvező konstrukciók. De türelmet kell tanusítanom, csak karácsonyra fogom megkapni magamtól. :D Amúgy az én szobám 360*290 -es. Ami kb 10,5 négyzetméternek felel meg. Oda jó egy 107 centis?

Szerintem elég lenne oda a 94-es is. Márha ugye a szoba hosszabbik végébe helyeznéd :D

És igen, várd ki az ünnepeket és a leárazásokat :D

Hozzászólás ideje:
A 107 centis milyen távolságról is lenne jó nézni? Kb. 3 méterről tdnám. Amúgy most 483 ezerért már lehet venni. Tíz havi részlet, 48.300/hó.

Vállald be. Ha nem jön be passzold át nekem mint Jézuska ajándékát :D

Az ár korekt, bár szerintem ez még év végére leapad pár tízessel.

Hozzászólás ideje:
Szerinted milyen képe lehet egy sima DVD-nek ezen a gyönyörűségen?

Ha pocsék a tömörítés akkor bizony a hibák jobban kiütnek a nagyobb felbontás miatt.

De neked most már Blu-ray-en kéne gondolkodnod :D Na az viszont pöpec lesz :D :D

Hozzászólás ideje:

Nem semmi tv-d lesz Ody.Milyen lehet vajon ezen a coruscant-i űrcsata?

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Én főleg SW-ben gondolkozom. :D

Azzal talán nem lesz gond, tekintettel, hogy a tömörítés igen magas színvonalú. De ettől függetlenül ég és föld lesz a különbség ha HD anyagot nézzel rajta :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Ody, ha mázlid van a Jézuska ezek után hozádvágja a plazmát is hogy vidd má innen ! :)

Alig bírok magammal amikor ezeket nézegetem! Elképzelni se tudom, hogy milyen képe lehet egy Blu-ray filmnek egy ilyen rendszeren.

Egyébként azt azért jó lenne tudni, hogy majd az SW-t kiadják-e BR-en.

Hozzászólás ideje:
Alig bírok magammal amikor ezeket nézegetem! Elképzelni se tudom, hogy milyen képe lehet egy Blu-ray filmnek egy ilyen rendszeren.

Nézz meg te is a házimozi kiállítást a Westendben :) Nov első hétvégéje. Infó: www.digitalis-hazimozi.hu

Hozzászólás ideje:

Biztos nagyon "vicces", ha valaki megvesz 200 ezerért egy lejátszót, erre meg a másik formátumra adják ki kedvenc filmjeit. :)

Bár nemtudom hogy most hogyan is áll a Hd háború.

Hozzászólás ideje:
Biztos nagyon "vicces", ha valaki megvesz 200 ezerért egy lejátszót, erre meg a másik formátumra adják ki kedvenc filmjeit. :)

Bár nemtudom hogy most hogyan is áll a Hd háború.

Az LG éppen most dob ki egy hibrid lejátszót ami lejátsza mindkét magas felbontású lemezformátumot.

Hozzászólás ideje:

Amúgy marhára sz*r helyzet, mert az ember jelenleg csak a fejét kapkodja, főleg úgy, hogy jönnek az erősítők új generáció is és sokukba csak most építik bele a tömörítetlen algoritmusokat kezelő hangformátumokat is. Szóval még HD kódolásból is van asszem négy. Szóval érdemes kicsit kivárni a teljes áttérésre, főleg úgy, hogy még elég magasak az árak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.