Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. De ezaz! Hogyha Windu érzi, hogy mi zajlik Anakinben, vagy csak egy részét is, akkor miért nem utal rá? Yodáéknak,vagy a többi Jedinek? De nem, csak azt mondogatja, hogy nem bízik benne, meg veszélyes összehozni Palpatine-nal. Ha annyira ellene van, miért nem tett valamit? Mert a jedik nem jövőlátók. A jövő mindig mozgásban van. Windu mit mondhatna, ha ő maga se tud semmi konkrétumot, csak megérzései vannak? Egyébként pedig a Jedi Tanácsban egy valaki nem tud döntéseket hozni, hisz ez nem diktatúra. Yoda pl. ellenezte Anakin kiképzését a Tanács mégis elfogadta. Windu lehet bármilyen agyafurt és lehetnek remek meglátásai, ha a Jedi Tanács nagy része inkompetens módon rohan a végzete felé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ebbe szerintem az is belejátszik, hogy Windu azért nem teljesen mondott le Anakinról, és a lelke mélyén talán abban bízott, hogy téved vele kapcsolatban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Persze, tudom, hogy nem diktatórikus rendszer, de Windu mégiscsak a Tanács vezetői közé tartozik, akiknek bérelt helyük van. Sokkal többet nyom a latba az ő szava, mint mondjuk Saesse Tiiné. És Obi-wan biztosan támogatta a javaslatot. És ha a két egyik legnagyobb Jedi támogatta, akkor a többire is hatással kellett hogy legyen. Gondolj arra az ülésre, amikor Obi-wan küldetését tárgyalták. Pár szavazat elég volt ahhoz, hogy eldőljön a kérdés. Mert kevesen voltak. Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ody: Ebben mondjuk van valami. De akkor meg sokkal nagyobb bizalommal kellene Anakin felé fordulnia, amikor az bevallja az igazat Sidiousról. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Pl. ott van Yoda esete. Amikor az EPI-ben Anakint bevették a rendbe, ő hevesen ellenezte, pedig neki aztán van respektje! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Jó, de abban az időben teljes tanács volt, nem csak hat-hét ember...vagy mi... Jedi. Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Az ep.3-ban is teljes Jedi Tanács van és Yoda példája valóban remekül bemutatja a Tanács működését. Hiába más a legnagyobb jedi véleménye, ha többiek ellene szavaznak. És itt van Windu példája: ő ellenzi, hogy Palpi és Anakin egymás mellé kerüljenek a Tanács mégis az ellenkezőjét kéri. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Jó, megvagyok győzve Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Végre láttam az Episode III DVD-t. És szóval... az a képtelen ötlet fogalmazódott meg benne... hogy... mi van, ha Windu nem halt meg? Mert tulajdonképpen csak a kezét vesztette el, meg jól megsütötték, de előbbibe még senki sem halt bele (vagy kevesen) utóbbit pedig Luke is egész jól viselte, még akkor is, ha csak attól kezdve számítjuk Palpatine EpVI-os villámozását, amikor azt mondja : "And now, young Skywalker, you will die!" Jó, tudom, Windu még zuhant is mindemellett, de Obi-wan is elég magasról esett le... szóval kéretik nem lehurrogni teljesen, de azért várom a reakciókat Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Már vártam mikor veti ezt fel valaki. Biztos, hogy meghalt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ugye tudod, hogy ennyivel nem győztél meg Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Tudom. De amit akkor kapott, abba biztos belehalt. Már akkor, amikor kirepült az ablakon. 1. Fél karját elvesztette. 2. A kapott villám adag, ami teljesen átjárta és lebénította. Szerintem ennyi elég. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Mondjuk tény, hogy ez eléggé szőrszál hasogatás. Azért lehet, hogy írok egy történetet Winduról, aki túlélte Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. De Windut annyira átjárja a villámlás, hogy a csontváza is látszik. Ezt Luke nem mondhatta el magáról, tehát valszeg Windu jóval nagyobb dózist kapott Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Eh, ezzel a felvetéssel már találkoztam más fórumon is De szerintem is hulla lett, hiszen elég magasról hullott alá, sokkal magasabbról mint Obi-Wan, de talán még Palpatine-nál is magasabbról, ráadásul benne akkor már ott volt a csalódottság, a legyőzöttség és párezer volt, ami még a csontjait és szépen izzóvá varázsolta. És persze, még kezetlen is volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. OFF Tényleg! Vadert is átvilágította Palpi az EPVI-ban. ON Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Bele is halt szegény... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Bomarr: megjegyzem, meggyőztetek, de azért belekötnék az egyik mondatodba. Luke-ot igenis átjárta annyira Palpatine villáma, hogy látszottak a csontjai. Szóval szerintem meg hasonló dózist kapott Winduval (Palpatine mindkettőt meg akarta ölni, miért tett volna különbséget???) Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hogy miért tett különbséget azt nemtom, de Luke-nak nem látszanak át a csontjai. Ez biztos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Luke-nak szerintem se látsznak a csontjai. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Én szerintem sem látszanak át a csontjai Luke-nak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hmm... akkor összekevertem Vaderrel. Mert neki látszanak viszont, ez tuti Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hmm... akkor összekevertem Vaderrel. Mert neki látszanak viszont, ez tuti Jaja... ezt Ody nem sokkal lejjebb meg is állapította amire én helyeseltem :wink: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Ha volt valaki aki "hálóval" várta, aztán elrejtette úgy két légiónyi klón elől, nyugton maradásra bírta miközben a Jedi Templom odakozmált... Csontok: Mace-ét nem értem. Elvileg a Rtg úgy működik, hogy nagy feszültségű áram ér fémet, és abból az energia kb 1%a Röntgen-sugárként távozik. Ez a fém Vader esetében megvolt. Aztán ugye csontot ér, majd utána fényérzékeny anyagot pl filmszalag. Vader esetére még ezt is rá lehet fogni. De Mace esetén a fém is hiányzik, meg mellesleg a fényérzékeny celluloid is, tekintve hogy digitálisan vették fel... Úgyhogy nem tudom Windu miért kezdett világítani. Az biztos, hogy Lucas a dózisra akart utalni, de szvsz csak ebbe még nem hal bele. Ha megrötetik, na abba már inkább. Villámlás után minden szereplő kómázik egy keveset, szvsz esélye sincs megkapaszkodni vagy hasonló. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. . Villámlás után minden szereplő kómázik egy keveset, szvsz esélye sincs megkapaszkodni vagy hasonló. Megkapaszkodást a maradék kezével értve. Mace nem tanulhatott Luke-tól, hacsak nem a Klasszikus Trilógián nőtt föl:) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. A villámok röntgenizálódva neonizálták Windu csontjait, és ezért világított Nem hiszem, hogy az SW-ben olyan sok tudományos magyarázatot lehetne adni egyes természetellenes dolgokra. Apropó, itt is a magyarázat: "Az Erő Sötét Oldala olyan képességekhez vezet, mely egyesek szerint természetellenesek." Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Elvileg lehetséges, hogy túlélte(bár nagy csoda kellett volna hozzá), de akkor rohant volna a templomba figyelmeztetni a Jediket.De ez nem történt meg, ergo halott. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Lehet, hogy elkésett Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Szerintem is tett volna valamit, ha túléli. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Nem telt el túl sok idő a "halála" és a Jedi-templom lerombolás között. Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.