Ugrás a kommentre

Yoda József

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.446
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

27 Nagyon kedvelt

Yoda József tevékenysége

 • Születésnap 1997-09-13

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Star Wars, foci, könyvek

Legutóbbi látogatók

3.374 profil megtekintés
 1. Remélem Rey úgy szeli ketté Kylo-t, mint Kylo a mesterét
 2. Eddig minden ismerősömnek tetszett, akivel beszéltem
 3. Zene

  Bár azt hittük, hogy ez lesz a Supremacy téma, végül is nyoma sem volt a filmben... kár érte
 4. Box Office

  A port.hu fóruma a legalja... komolyan, van aki még abba is beleköt, hogy "mi az, hogy a hajóból elfogy az üzemanyag, ez szembemegy a SW világával"
 5. "Az Ismeretlen Régiókban Sloant és a két Huxot már várta Palpatine zászlóshajója, az Eclipse nevű szuper csillagromboló. A főadmirális ekkor eldönti, hogy követi ellensége, Rax tervét és megteremti a maga birodalmát, amikhez az Eclipse, a Hux vezetésével elrabolt gyerekek, valamint az Imperialis által odahívott, az Uralkodó által kiválogatott hajók és legénységük fogják az alapot szolgálni. „Ideje újrakezdeni. Ez az első rendelet: kezdjük elölről. És ezúttal helyesen” – mondta Sloan, az új uralkodó Brendol Huxnak. Persze ez csak az Első Rend történetének kezdete, és még sok kérdés van, amire nem kaptunk választ. Amit még biztosan tudunk, hogy rengeteg információt megszereztek a birodalmi archívumokból, így tettek szert az Ahch-Tóra vezető térkép részletére, illetve a sötét anyaggal foglalkozó birodalmi kísérletekre, amiket felhasználva megépíthették a Csillagpusztítót. De hogyan lett harminc évvel később Snoke az Első Rend fővezére? Hogyan jöttek a képbe a Ren Lovagjai? Hogyan térítette át Snoke Ben Solót? Ezekre valószínűleg részben Az utolsó Jedik, részben a 9. rész, és részben az ezután jövő könyvek fognak választ adni." (forrás: Dzséjt cikke: https://www.pcguru.hu/hirek/amit-tudni-erdemes-a-star-wars-8-elott-de-nincs-benne-a-filmekben/43546) Ebből nekem bizony úgy jött le, hogy Snoke-nak semmi köze az Első Rend megszületéséhez.
 6. Az a gond, nem így történt. Az Első Rend Snoke nélkül jött létre... Ezért nem kerek az egész. Valahonnan odakerült egy szervezet (sőt, inkább egy állam) élére egy erős sötét oldali Erőhasználó, akinek korábban semmi köze nem volt semmihez... Én nem leszek boldog, ha a 9-ben ezzel nem foglalkoznak. Nekem két-három mondat, vagy egy flashback is elég, csak legyen tisztább a dolog. Aztán részletesebben kifejthetik ezt könyvekben.
 7. Igen, de akkor nem is volt rá szükség, hogy tudjuk. Most meg adott az Első Rend, aminek a megalakulásához Snoke-nak semmi köze nem volt, aztán ő mégis előkerült valahonnan, becsicskított mindenkit, és ő lett a Legfőbb Vezér... azért te is érzed, hogy ez így nem kerek. És egy ilyen volumenű dolgot igenis a filmekben kellene tisztázni
 8. A filmvégi "párbaj" Kylo-val és Luke halála
 9. Rian szerint benne van a filmben, az "I have a bad feeling about this" Na de hol?
 10. Lehetetlen a filmről érdemben spoilermentesen írni... Összességében jó volt, de azért volt egy-két fordulat, ami személy szerint az én tetszésemet nem nyerte el (ez egyéni ízlések miatt van). De ez egy ilyen merész filmnél, ami szembemegy minden elképzeléssel, talán nem is olyan meglepő... Mégis azt gondolom, hogy ennyire jól még soha, egyetlen SW-film se lett megcsinálva, mint ez.
 11. Zene

  Az a helyzet, hogy a film után egész egyszerűen képtelen voltam felidézni bármilyen dallamot a filmből... Azokon kívül persze, amiket már hallottam korábban is... Mintha csak a korábbi ikonikusabb témákat hasznosította volna újra a Mester
 12. Bevallom, én megkönnyeztem, főleg az újabb binary sunset után
×

Fontos információ