Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2.469
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

178 Nagyon kedvelt

Darth Cupsy tevékenysége

 • Rank
  Sith Lord
 • Születésnap 1989-06-23

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron
 • Érdeklődés
  -

Információk

 • Ajánló
  -

Legutóbbi látogatók

3.306 profil megtekintés
 1. 4x07 - Jedi Night

  Már rég olvastam az Új Hajnalt, ott Kanant hosszú hajjal írták le?
 2. 4x08 - DUME

  Én azt hittem sima gránátot rakott rá amikor harcolnak. És ha már az a harc, tetszett ahogy Zeb beindult és úgy kellett leállítani, az valóban egy valós reakció volt és nem volt szépítve a fiatal korosztály kedvéért. Remélem Kanan nem tér vissza semmilyen formában, a nagy farkas megjelenésénél féltem, hogy valami megtestesülése lesz Kanannak, de hál'isten nem. Ha visszatérne az kicsit levonna a halálának jelentőségéből szerintem. Tudom a sorozat jellegéből és a történet vezetésből adódik, de kicsit furcsa volt nekem milyen hamar túlteszi magát Hera Kanan halálán.
 3. 4x07 - Jedi Night

  Tegnap éjjel értem rá megnézni a két új részt. Eléggé meglepett Kanan halála, nem gondoltam volna, hogy egyből meghúzzák a szünet után, de egyáltalán nem bánom, sőt tetszett. Ennyit erről, hogy egy "mesében" úgysem fogják megölni akármelyik főkaraktert is. Hatalmas tettet hajtott végre Kanan, de kicsit mégis méltatlannak érzem a halálát valami... "személyesebb" (lehet nem jó szó) halálnak jobban örültem volna ha valaki közelebbről végez vele, pl. Rukh harcban vagy Pryce/ Thrawn kivégzi.
 4. Solo spoileres topik

  Hát nekem jobban tetszene az a magyarázat, hogy csak szimplán nincs kedve/ pénze arra, hogy optikailag csili-vili legyen a hajó.
 5. Egyéb fontos 10.0

  Szállodában dolgozom recepciósként, van éttermünk és cukrász pultunk is, épp el voltam merülve valamiben, de egyszer csak az ütötte meg a fülem, hogy Dooku gróf épp krémesek és habrolók iránt érdeklődik a kolleginánál, odafordultam és látom, hogy valóban Szilágyi művész Úr teszi nálunk tiszteletét.
 6. Számítástechnika

  Windows 7nél hogy lehet megcsinálni, hogy csak én tudjak programokat telepíteni, más aki használja a gépet az ne?
 7. Sorozatok 7.0

  Az első két évad nem az igazi szerintem, illetve ha jól emlékszem a 2. évad vége fele kezd beindulni, anno én is nyögve nyelősen jutottam túl a részeken, volt, hogy fel-feltorlódtak, de mostanra kinőtte magát és szerintem a legjobb képregényes sorozatok egyike, DC-n belül meg abszolút első.
 8. Sorozatok 7.0

  Jah de. Nem nézek tvt abból gondoltam, hogy a Foxon megy, mert a gyártó a FOX és ha már van magyar FOX is ez tünt logikusnak , de akkor ez jó hír.
 9. Marvel

  Megszűnik a magyar FOX csatorna ez a Légió és a The Gifted szinkronos verziója szempontjából nem túl jó hír
 10. Sorozatok 7.0

  Lehúzza a rolót a magyar FOX csatorna ez a szinkronos Gotham szempontjából nem valami jó hír
 11. Filmek 12.0

  Alig várom a Disney oltós kommenteket ennek kapcsán, jah meg azt is, hogy szépen vagy nem szépen elárulhatom az ilyen elemeknek, hogy még a Disneynek semmi köze nincs ehhez lévén még nincs is náluk a Fox.
 12. Solo spoileres topik

  Jah mert így sokkal menőbb, ha gyerek (apuka ) ki tud vele lőni valamit, mintha csak hadonászna vele és "píííjűűű-píííjűűű" hangokat adna ki.
×

Fontos információ