Jump to content

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2,247
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

5 Semleges

Darth Cupsy tevékenysége

 • Rank
  Sith Lord
 • Birthday 06/23/1989

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron

 • Ajánló
  -
 1. Igazából erre simán járna a pont, a kérdés nem szűkíti milyen szempontok alapján szelektáljon és így ez a megoldás is helyes.
 2. Mindenki más visszaállította már, alapból nekünk sem volt váltás után
 3. Az nem lenne megoldás, hogy aki fizet az külön szerverre kerüljön attól aki nem fizetett semmit az alapjáték árán kívül?
 4. Nem a hatékonyság, hanem a szándék a fontos. Ugyanaz a gondolkodás mód, mint a 2-esnél, inkább nem küldenek fel egy vadászt se, mert úgysem vehetik fel az összessel a harcot vagy pedig felküldik amennyit tudnak, hátha azzal is nyernek valami kis időt. A Hothon is kiküldték a siklókat.
 5. Ezt egyébként én is megjegyeztem, úgy látszik el siklottak felette... 1. Tarkin feltételezheti, hogy a Lázadók nem tudhatják egyértelműen, hogy a HCS le akarja puffantani őket, akár csapásmérő és/vagy leszálló egységeket is küldhetett volna, hogy elkapják a vezetőket és aztán később példát statuáljanak velük vagy kiderítsék a többi Lázadó szimpatizáns kilétét. Ezen feltételezett egységek feltartóztatására, amíg a kiürítés folyik, a vadászok felküldése a legjobb módszer. 2. Ha a Lázadók nem is találtak volna semmit a tervrajzon, ott van felettük a HCS vagy felmennek, harcolnak és meghalnak vagy szépen szabakkoznak odalent amíg kirobbantják alóluk a bolygót. Valószínű, hogy sokan az előbbit választanák vagyis Tarkin simán hihette azt is, hogy ez egy utolsó végső elkeseredett döntés.
 6. Persze, hogy van különbség, de attól még meg kell magyarázni in-universe is, mert ha in-universe beszélsz a csatáról azzal nem jöhetsz, hogy Tarkin nem küldött ki több vadászt, mert Lucas nem tudta megvalósítani. Vader szerintem mindenki felett áll a parancsnoki láncban, más részt a tiszt helyében el kezdtél volna neki akadékoskodni? Valószínűleg az utolsó húzása lett volna. Szerintem, úgy volt vele, hogy felmegy az a pár gép, ha leszedik a vadászokat jó, ha nem (ahogy lett is) Ő még mindig ott van aki akár egyedül is leszedi az összeset, legalább egy kicsit "megmozgatja magát.
 7. Egyértelmű, én azt hittem in-universe van szó a dologról.
 8. De ha már annyira nem érdeklik őket a kisebb vadászok, hogy védekező rendszert építsenek ellenük, akkor valószínűleg annyira sem, hogy több száz gépet küldjenek ellenük, ami mellesleg felesleges is lett volna, mert ez a pár gép is leaprította a 30 fős vadászgép rajt. Tipikusan a nem lövünk verébre ágyúval esete.
 9. " -Elnézést a közbeszólásért uram, de mit tehet egy ember egy ilyen monstrum ellen? - Na igen egy egyszemélyes gépet a birodalmiak sem tartanak számottevő ellenfélnek, különben védekeznének ellene."
 10. Kicsit elhamarkodtam a komment írást, most a részt végig nézve egyértelműen látszik, hogy az egész Lucas és munkássága előtt tisztelgett. Nem egyszer elhangzik miközben győzködik a filmezés folytatására, hogy mennyire inspirálóak lesznek a filmjei, elhangzik, hogy Ő az utolsó reményük és a komplett szemét zúzós jelenet át lett emelve
 11. A holnap legendái című DC sorozat 2. évadának 9. részében a szereplők 1967-be utaznak, ahol megzavarnak egy film forgatást ahol Lucas is ott van, ettől a mester felhagy a filmezéssel és így nem készíti el sem a Star Warst sem az Indiana Jonest amik két csapattagot (Brandon Ruth/Atom/fizikus, Nick Zano/Acél/történész) is inspirált a tudományos pálya felé.
 12. Intersparban lőttem a képet, lehet felétek is megtalálható ott. Mondjuk ven egy ára ahoz képest, hogy mik lehetnek benne, ha jól emlékszem 8-9 ezer volt.
 13. Na jah a Naruto legnagyobb hibája, hogy tele van szemetelve filler részekkel, mondjuk én azokon is végig küzdöttem magam, mert ha nem tettem volna akkor valami az agyam hátsó zugában nem hagyott volna nyugodni ÚÚÚ pedig a DB a legjobb Son Goku elseggelné az összes többi anime karkatert Nekem az annyira nem adta, TV-ben láttam 1-2 részt még anno, a One Piece elkezdése előtt elkezdtem nézni, de csak a 10en valahányadik részig jutottam, mert meguntam. Jah én azt hittem, csak azért nem akarod nézni, mert lehet, hogy nem találod meg az összes részt, aztán gondoltam, hogy azért nem érdemes kihagyni, mert ez a probléma könnyedén orvosolható.
×

Important Information