Jump to content

Camee

Tag
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Semleges

About Camee

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. Egyértelmű hogy nem az ideológiai komisszár Kennedy, hanem a Filoni féle (Rebels + Mando) út visz a jövőbe.
 2. Nem a karakteréhez, hanem a korábban felépített dolgokhoz... nem mindegy....meg nem gáz beismerni ha hibáztunk Azért ezt nagyon finoman a disney is úgy néz ki belátta és megteszi ilyen gesztusokkal.
 3. Remélem szépen lassan pár év után a disney is felvállalja és legándákká minősíti az új trilógiát. By the way, ez a star wars amit a rebels és a mando testesít meg. Külön tetszett, hogy mennyire tisztelettel, letisztultan, egyszerűen bántak Luke karakterével. Elképesztő volt!!! Óriási pillanat. Remélem mikor majd újraalkotját a 6 utáni világot, ezt a vonalat fogják tovább vinni. Óriási gratula Filoninak, nem hiába ő lesz a disneynél is a vezetője az sw projektnek. Az animációs és a mostani sorozatban is óriásit bizonyított.
 4. Annak kifejezetten örülök, hogy végre van neve. Az is nagyon jól megvolt csinálva, hogy reagált folyton rá mikor elhangzott.
 5. Korábban megettem, (nem tudom mélyen tisztelt Cenzor Úr törölte-e őket). Itt csak egy összehasonlítást végeztem, ráadásul igen pozitív szellemben, nagyra értékelve a sorozatot, és ezt a részt is.... .nem kell a PC diktatúra, a túlérzékenység ....
 6. 25 éves vagyok, így nem gyászolom....nem kell magadból kiindulni.... Képes vagyok objektívan (amennyire ez humán területeken lehetséges), de úgy gondolom, hogy inkább ti vagytok fanatikusok akik ha egy szarra SW-t nyomtatnak, egyből nyaljátok.... Nem tudom, ez biztos védekezés nektek, egy másik univerzumba való menekülés, passz valami ilyesmi.
 7. Ez a sorozat igazi gyógyír a 7-8-9 hulladékjai után! Kiváló rész, sorozat! :)) (Ezra remélem még felbukkan).
 8. Érdekes hogy a disney sokkal jobb a sorozatokban TCW, Rebels, Mandalorian mint a filmekben. Ez az igazi SW
 9. Rey mindent tud (WTF), Palpi feltámasztása, az erőképességek hihetetlen minden magyarázat nélküli kitágítása. Ez a diád dolog olyan mint mikor oviba játszottunk, de de kivédem és támadok ezzel, és akkor a másik hogy jó de nekem van izé ilyen diáderőm és ez legyőzhetetlen.....Szóval nevetséges... Ráadásul ezek mellett a történet tényleg 0 sajnos.
 10. Ez egy középszerű, fantáziátlan film volt, amely újraforgatta 4-5-6-t csak rosszabbul, megszegve az univerzum szabályait. Ez szerintem óriási hiba volt, Palpi, Rey az antennaWTF, a lovagló hadtest (ami tényleg a legalja). Ami jó volt: Kylo Ren, az egyik legjobb SW karakter, miatta értékeltem 3-asra a filmet, meg olykor vicces volt. (A látvány napjainkban egy ekkora költségvetésnél had legyen alap).
 11. Úgy látom súlyos szövegértési hiányosságok vannak én az 1-3-t láttam az először, a kedvenc részem a 3, mindig is imádtam az előzménytrilógiát, ezt nem befolyásolja az új trilógia sem, max annyiban, hogy még jobban tudom értékelni, hogy ott volt TÖRTÉNET, LOGIKA, betartották az univerzum SZABÁLYAIT stb... szóval ne érts félre pls...
 12. A hibái ellenére az egy kerek felépített sztori volt, eredeti normális karakterívekkel, történettel stb.... Az új trilógiával összehasonlítva napról napra egyre jobb.
 13. Értem én, hogy itt elég sokan átlépnek a kognitív disszonanciákon --> film előtt: ez így nagyon nem lesz jó, nem is logikus stb... stb.... film után --> bemagyarázzátok hogy jó. Mellesleg hogy utólag cikinek gondolod amit írtál, az nem az én problémám :'(
 14. Nem szeretem hogyha meg kell magyarázni a poént de akkor tessék: "anyira beszippant, annyira visz magával hogy az sem érdekelne, ha Kylo Ren Grevious unokája lenne. " Erre a részre céloztam :)) szóval semmi nem zavarja elég a látvány meg az SW logó, az hogy legyen egy történet, értelmes karakterek, logikus íve az egésznek az nem számít mert LÁTVÁNY meg amúgy is SW, te meg hülye Camee csak utálni akarod a filmet!!! (pedig nagyon nagyon nem, csak van realitásérzékem)
 15. Már bocsi, de mély lelkivilágod lehet tök jól leírod hogy az sem lenne baj, ha a Predator lenne a főellenség azt is elfogadnád
×
×
 • Create New...

Important Information