Jump to content

Hetedik évad trailer


Ody Mandrell

Recommended Posts

  • Ody Mandrell changed the title to Hetedik évad trailer

Nagyon érdekes dolgok elébe nézünk. Legjobban a Mandalore-szál foglalkoztat, de persze a többi is érdekel. Maulra majdnem annyira kíváncsi vagyok, mint Ahsokára. Sam Witwer és Ray Park egyszerre keltik életre a zabrakot, miközben egyéb meglepetések mellett egy intenzívnek ígért fénykardpárbajt is láthatunk majd tőle (szinte 100%, hogy ez Ahsoka vs. Maul lesz). Az is tetszik, bár ez inkább a concept artokról derült ki, hogy Maul megjelenése emlékeztetni fog a Solóban látottra, így figyelnek a kontinuitásra. Ahsoka új fénykardjai több szempontból is érdekesek: egyrészt, a markolatuk ugyanolyannak tűnnek, mint a korábbi fegyvereié, másrészt, a kék pengék ellentmondást szülnek az Ahsoka regénnyel (ahol zöld volt neki). Ezzel együtt szerintem jobban illik hozzá ez a szín. 

 

Egyébként bármennyire is várom az új részeket, azt sem bánnám, ha csak 2020 tavaszára kapnák meg őket. Az év utolsó pár hónapja így is igen sűrű lesz (Resistance S2, Mandalorian S1, Fallen Order, Ep9 - mindezek 3 hónapon belül). Ellenben tavasszal, amikorra valamelyest talán megemésztettük az Ep9-et, ideális lenne. Az is valószínű, hogy még nincs befejezve minden rész, különben szerintem nem mutogattak volna story reelt a panelen a kész verzió helyett. És az is gyanús, hogy nem kaptunk dátumot.

Link to comment
Share on other sites

1 órával korábban, Darth Sky írta:

Az is valószínű, hogy még nincs befejezve minden rész, különben szerintem nem mutogattak volna story reelt a panelen a kész verzió helyett.

Fura, mert a trailerben asszem benne van az a jelenet, teljesen készen. 

Link to comment
Share on other sites

Igen, volt belőle néhány másodperc, ami már készen volt. De lehet, hogy a teljes jelenet még nincsen lerenderelve teljes egészében. Azért egy ilyen nem egy-két napos munka. A Digicnél dolgozó haveromtól tudom, hogy néhány másodperc is több napos rendert jelenthet.

Link to comment
Share on other sites

Az előzetesről: :o :yes: :clap: :shocked: :yeah:

Bad Batch, Ahsoka's Walkabout & Siege of Mandalore. Csupa öröm. Ebből az Ahsokás másabb lenne, mert valóban kicsit másfele mentek volna el korábban, bár Nyx -et azért a jelenet végén láttuk, szóval... És Bo-Katan már ebben a történetben felbukkan? Érdekes. Akkor tkp. eme két történet egymásra épül? :yes:

 

És Maul vs. Ahsoka!!! I'm ready, boys, I'm ready! :lol:

  • Like 1
  • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Annyira jó volt viszontlátni Ahsokat ebben a közegben, a Rebelsben is jó volt, de ez a fiatal Ahsoka hiányzott nekem már nagyon (a sorozat elején nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom írni)... a Mandalorian, a Resistance, meg a játék is érdekel, de az Ep. IX mellett én ezt várom a legjobban idén!

Link to comment
Share on other sites

Személy szerint kissé csalódott vagyok, hogy az "Ahsoka beilleszkedik" történetet választották a Bad Batch és a Mandalore ostroma mellett. A kiszivárgott infók alapján lettek volna érdekesebb történetszálak is, amiket meg lehetett volna csinálni (pl. a Jedi templom alatt lévő sith templomos, ami ugyanígy Ahsoka központú lett volna)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
8 perccel korábban, Bomarr írta:

Lehet gondolja magában: "Hűha Padmé elkezdett felszedni pár kilót. De jobb ha úgy teszek mintha észre se venném különben megsértődik" :P

Egyébként jó kis előzetes!

Az utóbbi napokban ez felettéb aktuális.:P 

Amúgy az is lehet, hogy Padmé hologrammja csak egy másodpercig jelenik meg Anakinnak, mert lehet hogy egy űrcaata megszakítja az adást, így pedig Padme csak a Coruscanton tudja elmondani Anakinnak a nagy hírt. 

Link to comment
Share on other sites

Nagyon hangulatos volt ez a két perc... szinte libabőr, Sam Witwer orgánuma, ahogy előkészíti az Episode III eseményeit, Rex mondata a klónokról, Ahsoka visszatérése... nagyon jó újra látni a TCW-t. Azt egyébként jól vettem ki, hogy az Jesse, akit Maul valami erőképességgel "kínoz" ott a trailer elején?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information