Ugrás a kommentre

Hetedik évad trailer


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Hetedik évad trailer

Nagyon érdekes dolgok elébe nézünk. Legjobban a Mandalore-szál foglalkoztat, de persze a többi is érdekel. Maulra majdnem annyira kíváncsi vagyok, mint Ahsokára. Sam Witwer és Ray Park egyszerre keltik életre a zabrakot, miközben egyéb meglepetések mellett egy intenzívnek ígért fénykardpárbajt is láthatunk majd tőle (szinte 100%, hogy ez Ahsoka vs. Maul lesz). Az is tetszik, bár ez inkább a concept artokról derült ki, hogy Maul megjelenése emlékeztetni fog a Solóban látottra, így figyelnek a kontinuitásra. Ahsoka új fénykardjai több szempontból is érdekesek: egyrészt, a markolatuk ugyanolyannak tűnnek, mint a korábbi fegyvereié, másrészt, a kék pengék ellentmondást szülnek az Ahsoka regénnyel (ahol zöld volt neki). Ezzel együtt szerintem jobban illik hozzá ez a szín. 

 

Egyébként bármennyire is várom az új részeket, azt sem bánnám, ha csak 2020 tavaszára kapnák meg őket. Az év utolsó pár hónapja így is igen sűrű lesz (Resistance S2, Mandalorian S1, Fallen Order, Ep9 - mindezek 3 hónapon belül). Ellenben tavasszal, amikorra valamelyest talán megemésztettük az Ep9-et, ideális lenne. Az is valószínű, hogy még nincs befejezve minden rész, különben szerintem nem mutogattak volna story reelt a panelen a kész verzió helyett. És az is gyanús, hogy nem kaptunk dátumot.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Darth Sky írta:

Az is valószínű, hogy még nincs befejezve minden rész, különben szerintem nem mutogattak volna story reelt a panelen a kész verzió helyett.

Fura, mert a trailerben asszem benne van az a jelenet, teljesen készen. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, volt belőle néhány másodperc, ami már készen volt. De lehet, hogy a teljes jelenet még nincsen lerenderelve teljes egészében. Azért egy ilyen nem egy-két napos munka. A Digicnél dolgozó haveromtól tudom, hogy néhány másodperc is több napos rendert jelenthet.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az előzetesről: :o :yes: :clap: :shocked: :yeah:

Bad Batch, Ahsoka's Walkabout & Siege of Mandalore. Csupa öröm. Ebből az Ahsokás másabb lenne, mert valóban kicsit másfele mentek volna el korábban, bár Nyx -et azért a jelenet végén láttuk, szóval... És Bo-Katan már ebben a történetben felbukkan? Érdekes. Akkor tkp. eme két történet egymásra épül? :yes:

 

És Maul vs. Ahsoka!!! I'm ready, boys, I'm ready! :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Annyira jó volt viszontlátni Ahsokat ebben a közegben, a Rebelsben is jó volt, de ez a fiatal Ahsoka hiányzott nekem már nagyon (a sorozat elején nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom írni)... a Mandalorian, a Resistance, meg a játék is érdekel, de az Ep. IX mellett én ezt várom a legjobban idén!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Személy szerint kissé csalódott vagyok, hogy az "Ahsoka beilleszkedik" történetet választották a Bad Batch és a Mandalore ostroma mellett. A kiszivárgott infók alapján lettek volna érdekesebb történetszálak is, amiket meg lehetett volna csinálni (pl. a Jedi templom alatt lévő sith templomos, ami ugyanígy Ahsoka központú lett volna)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 9 hónappal később...

Amúgy Anakin vak? :D Padmé full terhesen áll előtte, és az EPIII elején nem tudja, hogy terhes? :lol: 

 

Másik érdekesség, hogy az eligazításon feltűnik Depa Billaba és Caleb Dume is.

 

sitju6in7cc41.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

8 perccel korábban, Bomarr írta:

Lehet gondolja magában: "Hűha Padmé elkezdett felszedni pár kilót. De jobb ha úgy teszek mintha észre se venném különben megsértődik" :P

Egyébként jó kis előzetes!

Az utóbbi napokban ez felettéb aktuális.:P 

Amúgy az is lehet, hogy Padmé hologrammja csak egy másodpercig jelenik meg Anakinnak, mert lehet hogy egy űrcaata megszakítja az adást, így pedig Padme csak a Coruscanton tudja elmondani Anakinnak a nagy hírt. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon hangulatos volt ez a két perc... szinte libabőr, Sam Witwer orgánuma, ahogy előkészíti az Episode III eseményeit, Rex mondata a klónokról, Ahsoka visszatérése... nagyon jó újra látni a TCW-t. Azt egyébként jól vettem ki, hogy az Jesse, akit Maul valami erőképességgel "kínoz" ott a trailer elején?

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.