Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. (szerkesztve) Flat Eric a király. Szerkesztve: 2007. Április 25. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. A segítségeteket szeretném kérni. Le szeretném tölteni Gáspár Laci új albumát. Ha valaki tud adni ehhez linket, kérem szóljon! Köszönöm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Csak regelős magyar oldalon tudom megnézni, de ha beírod az album címét, meg tudom nézni, hogy fent van-e, és leszedhetem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Már Rog-tól megkaptam, köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Rog egy kis klasszikust? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Ej de rég láttam ezt a klippet. Klassz szám. Na meg azok az extrém fejek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Remek klip, anton Corbijn rulezzz! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. A segítségeteket szeretném kérni. Le szeretném tölteni Gáspár Laci új albumát. Ha valaki tud adni ehhez linket, kérem szóljon! Köszönöm. Gáspár Laci? Téged meg mi lelt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Gáspár Laci? Téged meg mi lelt? Nem nekem kell, hanem egy csajnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. anton Corbijn rulezzz! Róla még nem hallottam. Eddig csak a Hegylakós Russell Mulcahyről tudtam, hogy kliprendező volt. Azt nemtom hogy foglalkozik-e még vele. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. (szerkesztve) Gáspár Laci? Téged meg mi lelt? Engem se lelt semmi. Én egy mp3 letőltős oldalon találtam hozzá a linket. Szerkesztve: 2007. Május 2. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Egy igazi ritkaság amit éppen ma hallottam hosszú idők óta újra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. (szerkesztve) Ez tényleg nagy zene! Imádtam az MTV-s időkben. Szerkesztve: 2007. Május 8. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Na akkor egy mégnagyobb "durranást" A műfajt ugyan nem nagyon csípem de ez a szám nagyot ott van a szeren! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. (szerkesztve) Ezt neked oldi. A bal oldali gitáros nem a fiatal Gyurcsány. Szerkesztve: 2007. Május 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Kösz Ez régebben (anno nyócvanas évek) még elég sokszor ment a rádióban. És igen, hasonlít rá Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Ruzsa Magdi bejutott az Eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjébe. Hajrá! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. (szerkesztve) Ruzsa Magdi bejutott az Eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjébe.Hajrá! Én Gyűlölöm Ruzsa Magdit de most így angolul nem is volt rossz. De nekem a Slovén Operaénekes csaj tedszett a legobban meg Natalia Barbu - Fight (Moldovai) száma . Elő si kerestem minden számot. akit érdekel itt megnézheti ha lemaradt róla. http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/ Szerkesztve: 2007. Május 11. - Derb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Engem kilehet kergetni a világból, Ruzsával. Egyszerűen annyira irritál a hangja, hogy az valami borzalom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Nincs rossz hangja, de vannak zenék, amik nem állnak jól neki, és elég rossz hallgatni, mikor olyat énekel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Engem kilehet kergetni a világból, Ruzsával. Egyszerűen annyira irritál a hangja, hogy az valami borzalom. Hát engem már a látványa is... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Én szeretem a hangját. Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Na azért amikor a Highway to Hell-t énekelte a hideg futkározott a hátamon Az a szám feküdt neki. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Na azért amikor a Highway to Hell-t énekelte a hideg futkározott a hátamon Az a szám feküdt neki. Mitől futkározott? a Borzalomtól. Nem tom. Anyám imádja de én kifejezetten nem. Irrítál a hangaja a feje. Minden. Mikro anyám halgatja szabájosan fülddugót kell bereknom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Izlések és ficamok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Na Rog bátyó. Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Tönkretesznek a nők. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Na Rog bátyó. Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Tönkretesznek a nők. Ody nem kell ez a kifogás. Nem ciki egyáltalán ha neked kell, legfeljebb csak kiröhögünk Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Ha jól tudom az Olthatatlanul az. Most ezer dolgom van de holnapra tutira meglesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.