Hozzászólás ideje: 2007. Április 25.18 éve Szerző Flat Eric a király. Szerkesztve: 2007. Április 25.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Április 27.18 éve Szerző A segítségeteket szeretném kérni. Le szeretném tölteni Gáspár Laci új albumát. Ha valaki tud adni ehhez linket, kérem szóljon! Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 28.18 éve Csak regelős magyar oldalon tudom megnézni, de ha beírod az album címét, meg tudom nézni, hogy fent van-e, és leszedhetem.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve Ej de rég láttam ezt a klippet. Klassz szám. Na meg azok az extrém fejek.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve A segítségeteket szeretném kérni. Le szeretném tölteni Gáspár Laci új albumát. Ha valaki tud adni ehhez linket, kérem szóljon! Köszönöm. Gáspár Laci? Téged meg mi lelt?
Hozzászólás ideje: 2007. Május 2.18 éve Szerző Gáspár Laci? Téged meg mi lelt? Nem nekem kell, hanem egy csajnak.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 2.18 éve anton Corbijn rulezzz! Róla még nem hallottam. Eddig csak a Hegylakós Russell Mulcahyről tudtam, hogy kliprendező volt. Azt nemtom hogy foglalkozik-e még vele.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 2.18 éve Gáspár Laci? Téged meg mi lelt? Engem se lelt semmi. Én egy mp3 letőltős oldalon találtam hozzá a linket. Szerkesztve: 2007. Május 2.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Május 8.18 éve Egy igazi ritkaság amit éppen ma hallottam hosszú idők óta újra.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 8.18 éve Szerző Ez tényleg nagy zene! Imádtam az MTV-s időkben. Szerkesztve: 2007. Május 8.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Május 8.18 éve Na akkor egy mégnagyobb "durranást" A műfajt ugyan nem nagyon csípem de ez a szám nagyot ott van a szeren!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 10.18 éve Szerző Ezt neked oldi. A bal oldali gitáros nem a fiatal Gyurcsány. Szerkesztve: 2007. Május 10.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Május 10.18 éve Kösz Ez régebben (anno nyócvanas évek) még elég sokszor ment a rádióban. És igen, hasonlít rá
Hozzászólás ideje: 2007. Május 10.18 éve Ruzsa Magdi bejutott az Eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjébe. Hajrá!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 10.18 éve Ruzsa Magdi bejutott az Eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjébe.Hajrá! Én Gyűlölöm Ruzsa Magdit de most így angolul nem is volt rossz. De nekem a Slovén Operaénekes csaj tedszett a legobban meg Natalia Barbu - Fight (Moldovai) száma . Elő si kerestem minden számot. akit érdekel itt megnézheti ha lemaradt róla. http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/ Szerkesztve: 2007. Május 11.18 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve Szerző Engem kilehet kergetni a világból, Ruzsával. Egyszerűen annyira irritál a hangja, hogy az valami borzalom.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve Nincs rossz hangja, de vannak zenék, amik nem állnak jól neki, és elég rossz hallgatni, mikor olyat énekel.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve Engem kilehet kergetni a világból, Ruzsával. Egyszerűen annyira irritál a hangja, hogy az valami borzalom. Hát engem már a látványa is...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve Na azért amikor a Highway to Hell-t énekelte a hideg futkározott a hátamon Az a szám feküdt neki.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve Na azért amikor a Highway to Hell-t énekelte a hideg futkározott a hátamon Az a szám feküdt neki. Mitől futkározott? a Borzalomtól. Nem tom. Anyám imádja de én kifejezetten nem. Irrítál a hangaja a feje. Minden. Mikro anyám halgatja szabájosan fülddugót kell bereknom.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 15.18 éve Szerző Na Rog bátyó. Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Tönkretesznek a nők.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 15.18 éve Na Rog bátyó. Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Tönkretesznek a nők. Ody nem kell ez a kifogás. Nem ciki egyáltalán ha neked kell, legfeljebb csak kiröhögünk
Hozzászólás ideje: 2007. Május 15.18 éve Kellene még egy album! Szekeres Adrienn legújabb lemeze. Ha jól tudom az Olthatatlanul az. Most ezer dolgom van de holnapra tutira meglesz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.