Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Én maradok az öreges, dallamosabb rocknál. Szintén. Nincs jobb egy Stones-féle 'Paint it Black'-nél, vagy egy ACDC-féle 'Back in Black'-nél (EpIII footage rulezzz. Nincs meg még valakinek?). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Remélem, hogy erre gondoltál. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Nem, de azért köszi. Az EpIII footage az, ami a valamikor 2004-ben került ki, és az volt talán az első videóanyag a harmadik részből. Sajnos a régi cd-im elvesztek amik ezeket tartalmazták. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Nem, de azért köszi. Az EpIII footage az, ami a valamikor 2004-ben került ki, és az volt talán az első videóanyag a harmadik részből. Sajnos a régi cd-im elvesztek amik ezeket tartalmazták. Beugrott melyik volt az, de sajna nem találom. De kárpótlásnak ez sem rossz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Frenkie, ezt a lenti zenét,amit belinkeltél, én is nagyon szeretem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Ezen szakadtam. Hatalmas! Bob Dylan: Like a Rolling Stones......kicsit másképp. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Frenkie, ezt a lenti zenét,amit belinkeltél, én is nagyon szeretem Most hogy meghallgattam megint kedvem lett megint megnézni az Armageddont.A filmben még jobban üt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Nem, de azért köszi. Az EpIII footage az, ami a valamikor 2004-ben került ki, és az volt talán az első videóanyag a harmadik részből. Sajnos a régi cd-im elvesztek amik ezeket tartalmazták. Nekem megvan. Egyébként meg ahány ház, annyi házmester... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Oldie:Ez baromi jó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Airborne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Hozzászólás ideje: 2008. Október 23. Ez milyen zenekar?Valamilyen köze van a Motörheadhez?A klipben Lemmy vezeti a kamiont. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Még én se hallottam róluk, csak az egyik kommentben a yuotubeon feltűnt a nevük, úgy mint hasonló stílusú zenekar az AC/DC-hez és/vagy The Darknesshez képest. Nekem bejövős a zene Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Most ki fogtok tagadni, de tegnap tesómmal elmentünk egy hip-hop-os szórakozőhelyre. Azt hittük, hogy lesz balhé, lázongás, netán forradalom, de egy árva lélek nem volt az utcán. Sajnos nem tudtunk macskakővel kidobósozni, rendőrökkel fogócskázni, mindketten alkalmatlanok vagyunk rá, igy bánatunkban betértünk. Pedig a hely a Batthyány örökmécseshez van közel. Az ünnepre való tekintettel kezemre nemzeti szint tekertem. Az uv fényben nagyon jól nézett ki és mindenki megkérdezte, hoogy miért van az a vacak rajtam és miért viselek szegecses övet, mert ehhez a stilushoz ez nem való. Hehehehe. Egész jó volt, még táncoltam is vagy ahhoz hasonló, de ezek után sem fogok eminemet hallgatni. A hely iszonyat drága volt, de akkora adagokat adtak, hogy egy ló se tudta volna kiinni a koktélos vödrömet. Ui: Bár amikor a Dj a Barbie girl cim számot tette fel, nos akkor kissé megkérdőjeleztem azt hogy normális vagyok-e................. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Én azért nem mennék ilyen hip-hop-os szórakozóhelyre, mert eléggé taszítanak az ott lévő emberek. Voltam már egyszer egy hasonló helyen, de nem töltöttem ott 5 percnél többet. Nagyon utálom ezt az egész stílust. Tényleg mentél tegnap a zavargásra? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hugi, tessék azon íziben valami zúzos rockszámmal semlegesíteni...azt a, azt a...vacakot. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Én azért nem mennék ilyen hip-hop-os szórakozóhelyre, mert eléggé taszítanak az ott lévő emberek. Voltam már egyszer egy hasonló helyen, de nem töltöttem ott 5 percnél többet. Nagyon utálom ezt az egész stílust. Tényleg mentél tegnap a zavargásra? Nem szokásom Gyónásként Apocalypticát hallgatok............ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. (szerkesztve) Néha el kell az embernek tévelyednie, hogy aztán lássa, melyik a helyes irány. De szerintem az nem baj, ha valaki többféle zenei stílust is ismer, és netalán egymással látszólag totál ellentétes zenéket is szeret. Meg hát minden stílusban vannak jó és kevésbé jó zeneszámok, együttesek. Speciel a hip-hop, mint kategória nekem sem jön be, de lehet, hogy egy adott helyzetben/helyen/időben azért tudna tetszeni - átmenetileg. Szerkesztve: 2008. Október 24. - Pildi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hát nekem a techno és társai nagyon nem jönnek be.Főleg ha akkor hallgatják ezerrel mikor aludni szeretnék.De ez izlés kérdése.Valakinek meg a rock okoz fejfájást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. (szerkesztve) Már csak pár nap és végre lehet jegyet rendelni. Alig hiszem el, hogy eltelt három év a legutóbbi fellépésük óta. Most egy egész csapat megy majd, és remélem egy külföldi koncert is összejön. DM év lesz jövőre. Itt lehet majd jegyet rendelni. Szerkesztve: 2008. Október 26. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. (szerkesztve) Ezer éve nem voltam ilyen nagyságrendű élő koncerten, de erre én is benevezek! A Depeche Mode tizenéves korom nagy kedvence volt (jól elfért nálam a többi kedvenc, a Queen, Dire Straits, Bruce Springsteen, Phil Collins, na meg a hazai rock együttesek zenéi mellett), és jó pár év kihagyás után az idén ismét nagyon megszerettem őket. Ody, remek ez a koncertező Smiley! Szerkesztve: 2008. Október 26. - Pildi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Vigyázzatok nehogy úgy járjatok mint mi az AC/DC-vel. Még az első jegyárusító napon vegyétek meg a jegyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Vigyázzatok nehogy úgy járjatok mint mi az AC/DC-vel. Még az első jegyárusító napon vegyétek meg a jegyet. Úgy lesz frenkie! Pildi! Űlő helyre vesztek vagy mentek a darálóba? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Pildi! Űlő helyre vesztek vagy mentek a darálóba? Csakis a darálóba. Egyszer voltam egy koncerten ülőhelyre szóló jeggyel, de megfogadtam, hogy soha többé... Alig volt hangulat, és a jegy még többe is került. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Csakis a darálóba. Egyszer voltam egy koncerten ülőhelyre szóló jeggyel, de megfogadtam, hogy soha többé... Alig volt hangulat, és a jegy még többe is került. Akkor lehet, hogy nem is leszünk messze egymástól. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Akkor lehet, hogy nem is leszünk messze egymástól. Lehet. De azért megbeszélt találkozó nélkül kicsi az esélye, hogy összefussunk akkora tömegben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Akit érdekelnek a Depeche Mode koncert jegyárai, az alább láthatja azokat. Holnaptól lehet rendelni. Jegyárak: 18.500,- Ft ? kiemelt álló [3.000 darab] 11.500,- Ft ? álló 17.900,- Ft ? ülő 14.900,- Ft ? ülő 9.900,- Ft ? ülő Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Huh... micsoda árak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. És hiába drága, a 3000 db kiemelt álló jegy már elfogyott du. 3-ra (előbb nem voltam gépközelben), így maradt a normál álló.... :) Ezt azért nem gondoltam volna... Már akkor sejtettem, hogy gondok lesznek, amikor több mint félórán keresztül nem engedett belépni a rendelési felületre a rendszer. Nagy lehetett az internetes rohamozás. Ha ez így megy tovább, akkor ezek a jegyek is el fognak fogyni pár nap alatt, mint az AC/DC-nél. Ody, sikerült napközben megrendelned? Mert ha munka után próbálod majd, akkor ez Nektek sem fog összejönni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. (szerkesztve) Ody, sikerült napközben megrendelned? Mert ha munka után próbálod majd, akkor ez Nektek sem fog összejönni. Dehogy sikerült.... :) :) Napközben is próbáltam a bankból, de egyszerűen nem lehetett elérni a Ticketpro szerverét. Totál összeomlott az egész. Még a helyi Ibusz irodában megpróbálom, hátha lesz. Neked is azt ajánlottam volna Pildi második körben, de úgy látom már megvetted a sima állót. Szerkesztve: 2008. Október 28. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Tegnap lépett fel Budapesten a Queen Paul Rodgersel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.