MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Á, ha már zene, tegnap este volt egy kis helyi megasztár a fórumtalin, rajtam kívül a többi lány bizonyította, milyen jó hangja van az énekléshez Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Köszi Jó volt énekelni, olyan kellemes hangulatú tábori stílusban, legalábbis nekem ilyen emlékek jutottak eszembe. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Sajnos én egyik szövegét sem ismertek túlzottan, csak sorokat Szerintem egy dalt sem tudok kívülről teljesen,max refréneket Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Jó volt ám titeket hallgatni.Nekem iszonyú hangom van az énekléshez. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. (szerkesztve) Szerintem meg alapvetően nem a hang a lényeg, hanem , hogy valaki jól tudjon énekelni Axl Rose-nak is milyen hangja van már, de jól nyomta Vagy Pierce Brosnan a Mamma miában Szerkesztve: 2009. Augusztus 23. - MissKarrde Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerintem meg alapvetően nem a hang a lényeg, hanem , hogy valaki jól tudjon énekelni Axl Rose-nak is milyen hangja van már, de jól nyomta Vagy Pierce Brosnan a Mamma miában Axl Rose hangja marha jó a Gunshoz.Pierce Brosnan meg szerintem énekórákat vett a film elött. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Egy újabb válogatás a hatvanas évekből, ezúttal a kor énekesnői tolmácsolásában Ki emlékszik arra a western filmre melyben szerepelt? És ugye nekünk se kellett szégyenkezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Ez a Mr Alkohol nagyon nagy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Mehet "Himnusznak" ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. (szerkesztve) Mehet "Himnusznak" ? Felőlem mehet. Bár neked ehhez semmi közöd nincs. Szerkesztve: 2009. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Akkor jöjjön az e heti anyag. A hetvenes évek slágerei. Az Eaglestől már ugye agyon lett hallgatva a Hotel California. Node.....vannak még ám nekik nagyon jó kis számaik No mára talán ennyi elég lesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Oldie, látom, nagyon szereted a régi zenéket. De jók is azok... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Bingo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Az igazán jókat nem rakja be csak ezeket az ismeretleneket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hja kérem, aki elzárkózik a jó kis régi slágerektől azt nehéz "megtéríteni" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hja kérem, aki elzárkózik a jó kis régi slágerektől azt nehéz "megtéríteni" Megfelelő számú régi slágert ismerek, de ezek egyike sincs benne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Oldie:köszi, ezek is nagyon jók.Csak ismétlem magam.Hol vannak ezekhez képest a maiak? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megfelelő számú régi slágert ismerek, de ezek egyike sincs benne. Mivel ezeket nem ismered, akkor mégsem megfelelő számút ismersz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Az igazán jókat nem rakja be csak ezeket az ismeretleneket. És a More than a feeling? Az minden csak nem ismeretlen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. És a More than a feeling? Az minden csak nem ismeretlen. Csak ironizáltam. Persze én más vonalon mozgok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hogy ti milyen erőszakosak vagyok. Na jó, kaptok még egy adaggal. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Sorry, ha már volt, de asszem ez minden idők legelborultabb videó klipje. Az első percnél kezdődik: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Nálam a harmadik percnél már véget is ért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. (szerkesztve) Ez is klasszikus oldie. Szerkesztve: 2009. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Ez nagyon emlékeztett az Onedin Line-ra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Ez nagyon emlékeztett az Onedin Line-ra Mert annak volt a zenéje. Vagyis felhasználták Armin Khacautrjan 1950 -ben szerzett művének egyik részletét. Egyébként ez a Spartacus című balett hatalmas élmény lehet élőben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Ez egy fantasztikus feldolgozás. A hangja, az egész. Bravo Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Ez egy fantasztikus feldolgozás. A hangja, az egész. Bravo Hát.. Én inkább maradok az eredetinél. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Egy száll zokniban az igazi :rock: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.