orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Zúzós, de egyáltalán nem hasonló az ízlésünk. Viszont ezen szakadtam: Genre: Folk Viking Metal A rockon belül nagyon sok műfaj közel áll a szívemhez, amúgy a rockon kívül is, szertem az igényes, jó, hangszeres darabokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. A rockon belül nagyon sok műfaj közel áll a szívemhez, amúgy a rockon kívül is, szertem az igényes, jó, hangszeres darabokat.Bólogass a Sepulturára! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Frenkie! Emlékszel még erre? A szövege is nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit.Pedig van olyan jó mint azok. Én így voltam az Ossiánnal amúgy. Egy számát tudtam meghallgatni, a többi az gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Pedig van olyan jó mint azok. Én így voltam az Ossiánnal amúgy. Egy számát tudtam meghallgatni, a többi az gyenge. Melyik volt az? A sörivó vagyok? A klipjét nálunk forgatták. Akelát meg szedem le, kiváncsi vagyok milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Melyik volt az? A sörivó vagyok? A klipjét nálunk forgatták. Akelát meg szedem le, kiváncsi vagyok milyen.Igen, a sörivó. Nekem nem volt elég kemény az Ossian. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Oldie! Találtam neked egy számot! Ez most perszonálisan neked szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Látom, öregszel te is, memóriád se a régi. Tavaly már megkaptam tőled ezt a klipet ugyanis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Látom, öregszel te is, memóriád se a régi. Tavaly már megkaptam tőled ezt a klipet ugyanis Sejtettem amúgy, de gondoltam ha így is van, nem árt felfrissíteni az emlékeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Sejtettem amúgy, de gondoltam ha így is van, nem árt felfrissíteni az emlékeket. Most is elborzadva nyomtam le a STOP ikont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Most is elborzadva nyomtam le a STOP ikont A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd? A uhh bébis rész egész hallgatható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd? Kép és hang egyszerre csikarta ki belőlem eme döntésemet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit. Egyetértek Pokolgém oks, Ossiantól csak pár szám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Egyetértek Pokolgém oks, Ossiantól csak pár szám!Na ugye, hogy ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Kövesdi ismerősöm (gitáros), és kínai menyasszonya énekel a helyi kocsmában Szerintem szép hangja van a lánynak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Jó kis zúzos zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerettem ezeket a jó kis power metál csapatokat régen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerettem ezeket a jó kis power metál csapatokat régen. Én is. A Helloweent főleg. Meg a nagy kedvenc az a Manowar volt bár az heavy metalt játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Én is. A Helloweent főleg. Meg a nagy kedvenc az a Manowar volt bár az heavy metalt játszik.Az Evildead is jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Az Evildead is jó volt. Azaz. Érdekes, hogy most hallgatva ezeket a nyolcvanas évekbeli metálszámokat ugyanúgy tetszenek. Pl a Pokolgép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. (szerkesztve) Szóljon egy kis doom metál Szerkesztve: 2010. Augusztus 24. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Á! Imádtam a Candlemass-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Ez új. Én is azt hittem hogy a Stones és a Beatles utálta egymást. Földes László ( Hobo ) írt az együttesről egy jó könyvet. Többször is előfordult, hogy együtt léptek fel. Két ellentétes pólust képeztek, de jól kijöttek egymással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Adjunk egy csöppet a nosztalgiafaktornak Jó rég hallottam már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Jaj ez nagyon jó szám oldie, és milyen rég hallottam én is. Ez most kellett a lelkemnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Hát ezek sokkal jobbak, mint Mario a Fásy mulatóban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Egy kisebb Expendables a zeneiparban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.