Hozzászólás ideje: 2010. Július 30.15 éve Zúzós, de egyáltalán nem hasonló az ízlésünk. Viszont ezen szakadtam: Genre: Folk Viking Metal A rockon belül nagyon sok műfaj közel áll a szívemhez, amúgy a rockon kívül is, szertem az igényes, jó, hangszeres darabokat.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 31.15 éve Szerző A rockon belül nagyon sok műfaj közel áll a szívemhez, amúgy a rockon kívül is, szertem az igényes, jó, hangszeres darabokat.Bólogass a Sepulturára! :)
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18.14 éve Szerző Frenkie! Emlékszel még erre? A szövege is nagyon jó!
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18.14 éve Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18.14 éve Szerző Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit.Pedig van olyan jó mint azok. Én így voltam az Ossiánnal amúgy. Egy számát tudtam meghallgatni, a többi az gyenge.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18.14 éve Pedig van olyan jó mint azok. Én így voltam az Ossiánnal amúgy. Egy számát tudtam meghallgatni, a többi az gyenge. Melyik volt az? A sörivó vagyok? A klipjét nálunk forgatták. Akelát meg szedem le, kiváncsi vagyok milyen.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19.14 éve Szerző Melyik volt az? A sörivó vagyok? A klipjét nálunk forgatták. Akelát meg szedem le, kiváncsi vagyok milyen.Igen, a sörivó. Nekem nem volt elég kemény az Ossian.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20.14 éve Szerző Oldie! Találtam neked egy számot! Ez most perszonálisan neked szól.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve Látom, öregszel te is, memóriád se a régi. Tavaly már megkaptam tőled ezt a klipet ugyanis
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve Szerző Látom, öregszel te is, memóriád se a régi. Tavaly már megkaptam tőled ezt a klipet ugyanis Sejtettem amúgy, de gondoltam ha így is van, nem árt felfrissíteni az emlékeket.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve Sejtettem amúgy, de gondoltam ha így is van, nem árt felfrissíteni az emlékeket. Most is elborzadva nyomtam le a STOP ikont
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve Most is elborzadva nyomtam le a STOP ikont A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd?
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd? A uhh bébis rész egész hallgatható.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21.14 éve A vizuális élmény nem késztetett arra, hogy meghallgasd? Kép és hang egyszerre csikarta ki belőlem eme döntésemet
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22.14 éve Akelát ismertem de sosem hallgattam. Nálam a Pokolgép és az Ossian volt a favorit. Egyetértek Pokolgém oks, Ossiantól csak pár szám!
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22.14 éve Szerző Egyetértek Pokolgém oks, Ossiantól csak pár szám!Na ugye, hogy ugye?
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23.14 éve Kövesdi ismerősöm (gitáros), és kínai menyasszonya énekel a helyi kocsmában Szerintem szép hangja van a lánynak
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23.14 éve Szerző Szerettem ezeket a jó kis power metál csapatokat régen.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23.14 éve Szerettem ezeket a jó kis power metál csapatokat régen. Én is. A Helloweent főleg. Meg a nagy kedvenc az a Manowar volt bár az heavy metalt játszik.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23.14 éve Szerző Én is. A Helloweent főleg. Meg a nagy kedvenc az a Manowar volt bár az heavy metalt játszik.Az Evildead is jó volt.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23.14 éve Az Evildead is jó volt. Azaz. Érdekes, hogy most hallgatva ezeket a nyolcvanas évekbeli metálszámokat ugyanúgy tetszenek. Pl a Pokolgép.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 24.14 éve Szóljon egy kis doom metál Szerkesztve: 2010. Augusztus 24.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30.14 éve Ez új. Én is azt hittem hogy a Stones és a Beatles utálta egymást. Földes László ( Hobo ) írt az együttesről egy jó könyvet. Többször is előfordult, hogy együtt léptek fel. Két ellentétes pólust képeztek, de jól kijöttek egymással.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11.14 éve Adjunk egy csöppet a nosztalgiafaktornak Jó rég hallottam már.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11.14 éve Szerző Jaj ez nagyon jó szám oldie, és milyen rég hallottam én is. Ez most kellett a lelkemnek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.