Ody Mandrell Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited ) Ugyan egy sorozat két első számából messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de ha ez tartósan így marad, akkor egészen kiváló gyűjtemény lesz belőle a végére. Legyen ez akár 40, akár 80 darab. Nos, mára telt el a két hét a Falcon-szám óta, és reggel újra az újságoshoz rohanhattunk.. Megjelent Luke X-szárnyúja. A rohanás kifejezés megmosolyogtató lehet, de mégis csak illik ide a szó: tekintve az első rész immár beszerezhetetlen voltát, aki gyűjteni akarja a sorozatot, iparkodhat minden kedden az újságoshoz, mert úgy néz ki, csak kevés kerül ki a placcra...A rossz hír azonban az, hogy a második szám már 1490 ft lett. Szerintem ez még mindig bőven elviselhető, de én is kíváncsi vagyok, mennyi lesz a végső ára. 2490? 2990? Kint 10-12 euro volt, úgyhogy akármelyik lehet. A makett újból kiváló minőségű, méretre ugyanakkora, mint a Falcon. Érdekes lesz majd a nagyobb hajókat ekkora dobozba tenni, jó lett volna, ha egy picit tartották volna a méretarányokat. Nem így lesz, mert már most sem így volt - csak eljátszottam a gondolattal. Pozitív meglepetésemre egy A4-es karton van az újságban a gyűrődés elkerülése miatt, egész stabil a csomagolás. Az újság ismát jól szerkesztett, informatív anyag. A T-65-ös X szárnyú mellett elődjéről, a Z-95-ösről is van szó, ezen kívül Luke-ról, a Dagobahról, Yodáról, a Zsivány-kommandóról, a kiképződroidokról - újból bőven merít az EU-ból. Egyszerűen látszik az egészen, hogy aki írta/fordította/szerkesztette az maga is rajongó volt. Ha a legvégén egybefűzzük majd az egészet, jó kis home-enciklopédiánk lesz. Jöhet a következő szám!! Írta: R2D2 Edited February 22, 2012 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Jók ezek a kedvcsinálók R2! Remélem mindig jelentkezel majd velük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Jók ezek a kedvcsinálók R2! Remélem mindig jelentkezel majd velük. Szívesen. Ennyit minimum megérdemel a kiadvány. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 A 3. és azt azt követő számok 2990 ft-ba fognak kerülni. Sajnálom, hogy ennyi lesz az ára, mert tényleg igényes kiadvány. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 A 3. és azt azt követő számok 2990 ft-ba fognak kerülni. Sajnálom, hogy ennyi lesz az ára, mert tényleg igényes kiadvány. Csúfos bukás lesz belőle. Azon se lepődnék meg, ha a harmadik, vagy a negyedik szám után megszűnne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 (edited ) Áhh...én már 1490-nél feladtam. Egyszerűen nem fér bele. Huszonezres létszámú városkában lakom, a város legközpontibb újságosánál csak egy db Falconos volt, azt is magyarázni kellett, hogy "újság űrhajó melléklettel", aztán nagy nyögve: "na várjon csak, talán ez az? beraktam ezek alá, mer nem tudtam mi.. A 2. számot is megérdeklődtem, mire; "1db jött rendelésre és már el is vitte az illető." Ennyi.. De mondom, nekem az ára is sok már, de a 2990 lesz akkor végképp. Szerintem sem fog végigmenni. Örülök, hogy a Falconnal kezdték, így az sw legegyedibb, legmenőbb hajója az enyém, jól reprezentálja, hogy ilyen gyűjtemény is volt a világon, de részemről ennyi. Ha valaki meglep egyel ajándékba örülök majd, de immár csak fintorgok, 490-ért biztos gyűjtöttem volna egy darabig, de szerintem még azon az áron sem ment volna végig se 40-es, se 80-as széria. Túl sok az elvárás: -Szeresd az sw-t, vagy az űrhajókat. -Tetszen meg ez a kiadás. -Érdekljen a gyűjtés. -Legyen rá helyed otthon. -legyen rá pénzed. Akinél ez az 5 feltétel teljesül, annak jó szórakozást a sorozattal! Edited February 23, 2012 by csoli1138 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Nem tartom rossz ötletnek a kiadványt, de jöhetne ritkábban is, hátha úgy menne. Mondjuk még korai bármilyen következtetésre jutni. Na majd meglátom, hogy a hétvégén lesz-e még Pesten belőle. Jó lenne, ha a Naboo vadászig eljutnánk, nekem egy olyan nagyon kellene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Végül mégiscsak sikerült beszereznem a 2. számot, de bármennyire szeretném, hosszú távon ez nem valószínű, hogy menni fog. A kiadvány továbbra is remek, igaz, a modellről lespórolták a protontorpedó-vetőt, amit hiányoltam. Negatívumként továbbra is csak az árat tudom felhozni. Havi 6 ezer forintom biztos nem lesz erre, főleg úgy nem, hogy SW regényeket is szeretnék venni. Az 1500-as árral még kibékültem volna, de így tényleg nem túl valószínű, hogy sikeresen végigmegy a 40 (vagy több) szám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 A makett újból kiváló minőségű, méretre ugyanakkora, mint a Falcon. Érdekes lesz majd a nagyobb hajókat ekkora dobozba tenni, jó lett volna, ha egy picit tartották volna a méretarányokat. Nem így lesz, mert már most sem így volt - csak eljátszottam a gondolattal. Azért durva lenne ha egymáshoz képest méretarányosak lennének. Mikor megjelenne a csillagromboló platós kocsival kéne kivinni a megrendelőknek. Bár a második halálcsillaghoz képest (ami ahogy nézem szintén a kollekció része) még az is kicsi lenne Egyébként köszi a kedvcsinálót! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Azért durva lenne ha egymáshoz képest méretarányosak lennének. Mikor megjelenne a csillagromboló platós kocsival kéne kivinni a megrendelőknek. Bár a második halálcsillaghoz képest (ami ahogy nézem szintén a kollekció része) még az is kicsi lenne Egyébként köszi a kedvcsinálót! Szívesen, úgy néz ki, én mindet megveszem, úgyhogy mindegyikről írok majd.. Amúgy meg 2990-ért simán csinálnék az udvaron helyet a teherautóval kihozott maketteknek is... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Csúfos bukás lesz belőle. Azon se lepődnék meg, ha a harmadik, vagy a negyedik szám után megszűnne. Nos, két év három hónap távlatából, 60 szám után szerencsére nem lett igazad. A héten egyébként vége, megjelent az utolsó makett is. a tervezettnél hússzal több jött ki, de még így is hússzal kevesebb, mint ami a németeknél megjelent. Ody, ha tervezel nekik valami külön bemutatót, videót vagy lapszámokat összegyűjtve, szólj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts