Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. (szerkesztve) Előszőr néztem, hogy mi köze van Ackbarnak a Saw IV-hez, de rájöttem. Micsoda? Szerk: rájöttem Szerkesztve: 2008. Február 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Én is agyaltam rajta, és remélem, a helyes megoldás jutott eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Itt is már lassan kvízhangulat van kialakulóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. A megfejtéseket kérem priviben nekem elküldeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. És meddig lehet küldeni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. A beküldési határidőt tényleg nem is adtam meg. Van néhány variációm: sohanapja kiskedd, borjúnyúzó péntek, majd ha fagy és piros hó esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. <object width='425' height='350'><param name='movie' value='http://www.youtube.com/watch?v=Pl4Hggd8QJo'></param><param name='wmode' value='transparent'></param><embed src='http://www.youtube.com/watch?v=Pl4Hggd8QJo' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='425' height='350'></embed></object> én ezt már belinkeltem hékás.:-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. (szerkesztve) én ezt már belinkeltem hékás.:-D Ebbe a topsziba aligha. Max máshová ahol én nem láttam. Ja és akkor leszek én neked és másnak hékás amikor fagy és piros hó esik. Szerkesztve: 2008. Április 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 2. Ebbe a topsziba aligha. Max máshová ahol én nem láttam.Ja és akkor leszek én neked és másnak hékás amikor fagy és piros hó esik. Aszem jah a Külvilágban a viccekehez aszem. De most mért kell felkapni a vizet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) Aszem jah a Külvilágban a viccekehez aszem. Mire ezt leírtad addigra én már megtaláltam és arra az oldalra én is irkáltam de mégse vettem észre. Van ilyen de hogy minek kellett engem ezzel b*szkurálni azt nemtom hova tenni. De most mért kell felkapni a vizet? Azt nem mondanám hogy felkaptam a vizet de az a hékás totál nem tetszett. Kábé két hónap híján hét évvel idősebb vagyok és hékásnak hívsz. Nem hinném hogy neked tetszene ha olyat irkálnék neked amiben az adott esetben nem éppen pozitívan vehetően kisfiamnak hívnálak. Az adásnak vége. Szerkesztve: 2008. Április 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Rog. Derb szerintem abszolút nem akart megsérteni, és az a hékás elég ártatlanul hangzott. Ne tipord már le a sárga földig, nem akart ő rosszat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) Én nem szidásnak szántam amit írtam, az meg se fordult a fejemben. Ő kérdezett és én válaszoltam. Nem gondoltam hogy durvának hat pedig nyugodt fejjel pötyögtem. Meg hát nem vettem én sértésnek csak egyszerűen nem tetszett ill. tetszik. Szerkesztve: 2008. Április 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Én nem szidásnak szántam amit írtam, az meg se fordult a fejemben. Ő kérdezett és én válaszoltam. Nem gondoltam hogy durvának hat pedig nyugodt fejjel pötyögtem.Meg hát nem vettem én sértésnek csak egyszerűen nem tetszett ill. tetszik. ha sértésnek szántam volna akkro nem teszek a sor végére smilit (vagy is próbálkozom). és tényleg nem akrtlak se megsérteni se més egyebet egyszerüen vicesnek és aranyosnak szántam. Az nem baj ha betesz az ember oylan dolgokat amimár benne van így nem is figyelmesztetésnek szántam volna hogy vedd le mert ez egy jó videó és jó ha elő jön töpször mert vicces és aranyos. Felőlem akár szuperszónikusszúnyognak is nevezhetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) és tényleg nem akrtlak se megsérteni se més egyebetnem is figyelmesztetésnek szántam volna hogy vedd le Inkább csak felidegesítened sikerült de már tudom hogy azt se akartad () és az meg se fordult a fejemben hogy le akarnád vetetni. De innentől szerintem nyomjuk be az ON-kapcsolót. Az adásnak vége. Tegnap este az "Alien 3" volt nálam műsoron és ez nem akar kimenni a fejemből. Majd kiverem belőle. Szerkesztve: 2008. Április 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Inkább csak felidegesítened sikerült de már tudom hogy azt se akartad () és az meg se fordult a fejemben hogy le akarnád vetetni. De innentől szerintem nyomjuk be az ON-kapcsolót. Az adásnak vége. Tegnap este az "Alien 3" volt nálam műsoron és ez nem akar kimenni a fejemből. Majd kiverem belőle. nekem Alienről mindíg az Űrgolyhók jut eszembe a filmvégén mikor kijön a csávóból és elkezd énekelni meg minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Tegnap este az "Alien 3" volt nálam műsoron és ez nem akar kimenni a fejemből. Majd kiverem belőle. Ajjjaj. Nem akar kimenni a fejedből? Nem értem..... ha tegnap történt, az arcinak már rég le kellett volna válnia a kobakodról. Sőt, talán már nem hogy a fejedből, de a mellkasodból is ki akarna menni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Ez nekem olyan mint a tarka boci: se füle se farka. "Az adásnak vége." mondat nem akart akkortájt kimenni a fejemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nem tudom, hogy láttátok-e már, de nekem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nem tudom, hogy láttátok-e már, de nekem tetszik Nekem van is egy. Igaz, nem Darth Vader, hanem Barris Offee. Nekem kevésbé tetszik. Elsőre jó ötletnek tűnt a lego részéről, de a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. A csukló nem mozgatható és össze van "nőve" a kard markolatával. A kar viszont lötyög, akárcsak a fej. Ja, és ha lemerült, game over, mert az elem cserélhetetlen (elméletben nem az, de mindenki megszenvedte, aki megpróbálta). Szóval, nem volt jó ötlet, el is tűnt a piacról mindegyik (Barris Offee, Mace Windu, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker volt), illetve Windut kiadták rendes formában, mivel a lego-sw-rajongók kisebb hepajt csaptak (én egy Barris Offee-nak is örültem volna normál kivitelben). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. ő... én nem a világítós fénykardra, hanem az írásra gondoltam ami mellette van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Darth Vadert is elkapta a Potter-láz Szerkesztve: 2008. Május 9. - Szafina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. ő... én nem a világítós fénykardra, hanem az írásra gondoltam ami mellette van. hupsz A katalógusokban vannak ilyen gyönygszemek, a magyarok még egy épkézláb szöveget nem tudtak összeharácsolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. ő... én nem a világítós fénykardra, hanem az írásra gondoltam ami mellette van. Nekem is elsőre feltűnt. Mentsd meg a galaxist. Hát ja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. hupsz A katalógusokban vannak ilyen gyönygszemek, a magyarok még egy épkézláb szöveget nem tudtak összeharácsolni Tamáska, egy 0-3 éves korig terjedő mütyürhöz milyen feliratot vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Tamáska, egy 0-3 éves korig terjedő mütyürhöz milyen feliratot vársz? Aranyapám, lego-t nem szabad ám 0-3 éves korig adni, mert megfullad a kölök. Hát ennyit sem tudsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.