Hozzászólás ideje: 2025. November 18.Nov. 18. Mi, gyerekként: Szerkesztve: 2025. November 18.Nov. 18. - LordGravon
Hozzászólás ideje: Március 16.Már. 16. Nem tudom ez volt-e már, de a legjobb a témában nálam eddig. 😂Egy alternatív univerzumban Kylo a nagyanyja hagyatékát viszi tovább a nagyapjáé helyett. 😂😅
Hozzászólás ideje: Május 23.Máj. 23. Nem tudom, volt-e már, de én most láttam először ezt..... Szerkesztve: Május 23.Máj. 23. - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: Július 17.Júl. 17. Ez inkább siralmas. Bocs. Olyat nem akarnak csinálni, amin a begyepesedett rajongókat rugdalja p*csán? Szerkesztve: Július 17.Júl. 17. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Július 17.Júl. 17. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ez inkább siralmas.Megpróbálom én is ilyen finoman megfogalmazni a véleményem: ritka nagy f*szság, ami még Lucast is meggyalázza (Lucas, aki egy végtelenül szelíd ember, nőket üt ki ököllel... k*rva vicces b*szd meg! ), az alkotója pedig egy kolosszálisan nagy kretén. Azt hiszem, sikerült visszafognom magamat. Szerkesztve: Július 17.Júl. 17. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Július 17.Júl. 17. Valószínűleg annak apropóján készült, hogy Lucas a minap az AI-t emlegette a filmgyártással kapcsolatban. Mondjuk ez sem menti. Bár a Star Wars kreténeknek biztos vicces, amit már a téma választás is erősen sugall.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.