Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Jókaitól inkább egy vékonyabb kötetet, ha végül ő marad Hmm... sci-fiből meg ott van mindjárt a Dűne-univerzum, de valószínűleg azt senki nem választaná, én is csak azért, mert jó pár könyvet olvastam Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs Sci-fiben is benne lennék. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Biztos, mert olyasmire vágyunk, amit régen olvastunk. Az Egri csillagok sem éppen mai kedvenc. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Itt van a polcomon De akkor már inkább A nyomorultak, mindkettőt egyforma régen olvastam Na ezek aztán tényleg igazi ínyencségek. De félő, hogy kevesen versenyeznénk. Sci-fi-ben én is benne vagyok, azon belül is az asimovi világ Alapítvány-könyvek terén egyetértek. Péntek ugyanígy? Vagy lehet korábban? Ha kérhetem, ne legyen korábban. Kicsiket le kell fektetnem előtte, mert különben nem tudok játszani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Az eredeti Dűne sztorit jó párszor olvastam, úgyhogy azt még én is választanám. A többi könyvről mondjuk speciel lövésem sincs Sci-fiben is benne lennék. Csodálom, hogy Harry Pottert és Gyűrűk Urát még senki nem vetette fel Az akár maradhatna is talomban (mármint A Dűne című könyv a folytatások és előzmények nélkül), hátha végül befutó lesz Sci-fiből mi lenne jó? Ehh... meg sem fordult a fejünkben Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Na ezek aztán tényleg igazi ínyencségek. De félő, hogy kevesen versenyeznénk. Én is attól tartok Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. (szerkesztve) Na akkor szűkítsük kettőre a kérdést: Asimov vagy Dűne? És ha Asimov, akkor melyik könyv? (Pont ma láttam az I, robot - ot könnyített angol nyelven, novellánként 2-3 kérdésre jónak tűnik.) És ki vállalja a kvíz írását? Aztán utána lehet Jókai. Vagy GyU, Potter, hogy változatos legyen a felhozatal Szerkesztve: 2010. Október 27. - Darth Krande Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Ok jó a péntek. Különben nagyon élveztem a tegnapi quizt és rá kellett jönnöm hogy kevesebbre emlékszem mint gondoltam. Pedig a nyolcvanas években vagy 15-ször elolvastam annyira tetszett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Az Én, a Robotot lehet, hogy bevállalom, de csak majd egy későbbi időpontra. Elég rég olvastam, de tetszett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Na én itt vagyok. Lesz ma folytatás? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én is itt vagyok, csak a kvízmester késik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én is vagyok, bár sokat érdemben nem tudok ma sem hozzátenni. Sebaj, olvaslak titeket Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Bocsánat, azt hittem, hamarabb hazaérek. A következő hozzászólásom már a következő kérdés lesz! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. ?- Nem történt semmi! - kiáltozta jobbra-balra. - Csak huszonnégy tonna puskapor volt a sekrestyében!? Ki robbantotta fel azt a huszonnégy tonna puskaport, és miért? (egész válasz egy pont) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Miklós diák, mert a törököt különben a várba kellett volna vezetnie. De nem kéne a kérdésekkel megvárni most már a többieket? Egyedül nem lenne jó játszani... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK! Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Itt vagyok újra Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Jó, akkor a köv kérdés akkor ha a többiek újra hallatnak magukról itt a topikban. HAHÓ TÖBBIEK! Pildi: ezt a választ hozzás vagy Pannihoz írjam? Vagy feleztek? Ezt még egyedül írtam, de már szóltam neki, így a következőt már lehet felezni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. OK, az úgyis egy jó hosszú kérdés lesz! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Ok, hogy hosszú lesz, de el kellene kezdeni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. (szerkesztve) Na jó! ez úgyis eltart majd egy ideig, mire kikeresitek. „A török nem ügyelt rá. A várból mindig dobáltak rájuk. Kő, csont, repedt fazék, döglött macska s miefféle repült közéjük minden percben. Az arasznyi széles szalonnadarabok a sok minden között fel se ötlöttek. Ha éppen meg is nézte valamelyik, vagy nem ismerte, mire való, vagy ha ismerte, utálattal nézte.” Bornemissza Gergely parancsára a szalonnán kívül még mivel „járult hozzá” a védelem a török építkezéséhez? (összetevőnként fél pont) Szerkesztve: 2010. Október 29. - Darth Krande Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Lelöktek pár tüzes kereket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Az a megkoronázása volt az építkezésnek. Fél pont már megvan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. cserépbombát, szurtos szalmakoszorút - én többre nem emlékszem Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Ha jól emlékszem felhasználták a védők által ledobott dolgokat. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Pildinél van kétszer fél pont. Kihez írhatom őket? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Pildinél van kétszer fél pont. Kihez írhatom őket? Már felezheted. Közös válasz volt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. OK. Várom a többi komponenst! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. (szerkesztve) Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele... De talán jobb lenne haladni tovább. Szerkesztve: 2010. Október 29. - Pildi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Én nem szeretnék a könyv ben keresgélni, hanem inkább fejből válaszolni. Persze nem tudom, Frenkie hogy van vele...De talán jobb lenne haladni tovább. Én is így vagyok vele. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Gondoltam, megvárjuk MissKarrdét de enyi idő alatt elő kellett volna kerülnie. Miért nem olvastátok el azt a hátralevő pár oldalt? Felőlem mehetünk tovább, ha Frenkie is úgy gondolja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.