Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sarkalatlan csizmanyom. Plusz nincs sarkantyúja (na ezt csak gondolom...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egy pont, fél pont. Minden stimmel. Most épp a fórum is működik, végre. ?Nem ismertél egy laki gyereket, Imre nevűt, Somogyi Imrét?? Ki kérdezi, kitől, miért? (egész válasz egy pont) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Jumurdzsáktól kérdezi Gábor pap, mert az öccséről akar tudni valamit, akit elragadott gyerekkorukban a török. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egy pap Jumurdzsáktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A pap Jumurdzsáktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egy pap Jumurdzsáktól. Ahhoz képest, hogy 20 éve olvastad, és nincs meg a könyv sem, nagyon jól emlékszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A pap Jumurdzsáktól. Szintén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ahhoz képest, hogy 20 éve olvastad, és nincs meg a könyv sem, nagyon jól emlékszel. Segítettem magamon Dzséjt módra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Segítettem magamon Dzséjt módra. Lám-lám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Segítettem magamon Dzséjt módra. Isten hozott a Sötét Oldalon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. De szépen együtt mondjátok. Harmad-harmad pontot ne adjak érte? Később mikor szerepel a könyvben Somogyi Imre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Isten hozott a Sötét Oldalon Taníts tovább Mester. Persze a történet nagyvonalaira emlékszem de ilyen részleteire azért nem. Különben kedvet kaptam újra elolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Harmad-harmad pont lesz. Később mikor szerepel a könyvben Somogyi Imre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én nem emlékszem, hogy szerepelt volna később... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) ((ennél a kérdésnél lehet tippelni, és érdemes is!)) Szerepelt pedig. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Taníts tovább Mester. Először, utazz el a Kocsma-rendszerbe és végezz Sör helytartóval és a többi Habospárti vezetővel. Tedd, amit tenned kell, Lord Frenkie! Ne tétovázz, ne kegyelmezz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ezt passzolom. Gondolom a vár ostrománál mint török. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Na ha tipp, akkor szerintem ott volt a török táborban, mint török katona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én nem emlékszem, hogy szerepelt volna később... Én nem is emlékszem, hogy szerepelt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ez a pont Frenkie-é, egy másodperccel volt gyorsabb. A Holdfogyatkozásban Gergely felismeri, de "már magyarul se tud". Oda Buda! ?Mikor megpillantotta a diákot meg a papot, fölkelt, és törökösen keresztbe tette a mellén a kezét. Meg is akart hajolni. De mert a meghajlás orra bukással végződött volna, mindössze egy előretántorodással fejezte ki a tiszteletét.? Ki ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Tulipán, Cecey törökje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi tarol. Kit robbantott fel Gábor pap a szultán helyett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ez is passz, bár az elöbb jól tippeltem. Ez a pont Frenkie-é, egy másodperccel volt gyorsabb. A Holdfogyatkozásban Gergely felismeri, de "már magyarul se tud". Oda Buda! ?Mikor megpillantotta a diákot meg a papot, fölkelt, és törökösen keresztbe tette a mellén a kezét. Meg is akart hajolni. De mert a meghajlás orra bukással végződött volna, mindössze egy előretántorodással fejezte ki a tiszteletét.? Ki ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A janicsár agát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Kevés lesz az a felezés Pildi ellen ?- Jó lesz paplannak.? Ki mondja mire mikor? (egész válasz egy pont) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egy törököt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Török Bálint a szultántól kapott kaftánra, amelyet azelőtt kapott tőle, mielőtt elfogatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Török Bálint a kabátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Kevés lesz az a felezés Pildi ellen Panninak mindjárt le kell feküdnie, így egyedül maradok. Most majd kiderül, én mit tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A következő kérdést eredetileg Bomarrnak szántam.... Hol adott hálát a szultán Allahnak Budavárért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.